YOUNG AUSTRIA CAMPS -SALZBURG, RADSTADT, MARIAPFARR, LOFER, MARIA ALM, OBERTAUERN

CIJENA OD

TRAJANJE PUTOVANJA

TJEDAN DANA TEČAJA

TEČAJEVI NJEMAČKOG I ENGLESKOG JEZIKA ZA POLAZNIKE OD 8-17 GODINA

YOUNG AUSTRIA

Young Austria, američko-engleski ljetni centri ima dugu tradiciju u organizaciji edukativno-sportskih programa (više od 60 godina). Svi ljetni kampovi se nalaze u prekrasnom alpskom dijelu Austrije, u mjestima Salzburg, Radstadt, Mariapfarr, Lofer, Maria Alm ili Obertauern, najviše sat vremena vožnje od Salzburga. Ovisno o uzrastu, stupnju znanja i broju polaznika škola određuje lokaciju održavanja kampa. Svaki od ponuđenih hotela (kampova) – Simoyhof, Carinth, Tauernhof, Sonnenhof, Kolpinghaus i Salzbugerhof pružaju polaznicima ugodan smještaj i boravak. Svi nastavnici i animatori educirani su za rad s djecom i po pitanju aktivnosti i po pitanju stranog jezika. U kampovima u kojima se uči engleski jezik, nastavnici su rodom sa engleskog govornog područja (UK, Irska, USA). U protekloj godini oko 2.600 djece iz više od 50 zemalja je boravilo u jednom od kampova.

Više informacija na: www.camps.at

Nastava
Odvija se u malim grupama, a boravak je u trajanju od 7 do 21 dan. S obzirom da se u kampovima i mlađih polaznika (od 8 godina), na 5 djece uvijek je 1 nastavnih/animator koji brine o njima (ratio 5/1). Nastava se fokusira na konverzaciji, vokabularu, gramatici te upoznavanju zemlje i kuluture.

Vrste tečajeva – kampova
ENGLISH ACTION CAMP: za djecu od 8-16 godina, u program je uključeno 20 školskih sati nastave tjedno (5 dana po 4 sata), smještaj: Carinth – Mariapfarr; Salzburgerhofh – Lofer; Simonyhof – Radstadt; Taurenhof – Obertauern, 1 izlet tjedno uključen.

GERMAN LANGUAGE CAMP: za djecu od 8-16 godina, u program je uključeno 20 školskih sati nastave tjedno (5 dana po 4 sata), smještaj: Carinth – Mariapfarr, Alpincenter – Obertauern, 1 izlet tjedno uključen

GERMAN CITY CAMP: za djecu od 13-17 godina, smještaj: Kolpinghaus – središte Salzburga, u program je uključeno 20 školskih sati nastave tjedno (5 dana po 4 sata).

MULTI ACTIVITY CAMP: engleski ili njemački jezik za djecu od 11-16 godina, smještaj: Tauernhof – Obertauern. U program je uključeno 1 izlet u adventure park, odlazak na 200m dug spust – tobogan, 1 odlazak na rafting, planinarenje, sportske aktivnosti.

KIDS CAMP: njemački ili engleski jezik za djecu od 6-11 godina, smještaj: Simonyhof – Radstadt. Sport i avantura. U program je uključeno 1 izlet u Salt Mines, vožnja na toboganu „Lucky Flitzer“, izlet u Hohenwerfen Castle, odlazak na bazen u Radstadt, sportske aktivnosti.

OUTDOOR ADVENTURE CAMP: njemački ili engleski jezik za djecu od 11-16 godina, smještaj: Mariapfarr – Ferienregion Lungau. Program je koncipiran na 1. tjedan Hile & Climb, i 2. tjedan Wild & Water programima. Izleti u planine, kajaking, rafting, adventure park…

RIDING CAMP „GIPSY“: njemački jezik za djecu od 9-15 godina, smještaj: Simonyhof – Radstadt. U cijenu programa uključeno 6 sati nastave x 45 minuta teoretske nastave o konjima, 6 dana x 2 sata jahanja (svaki sat traje 45 minuta)

Smještaj polaznika organiziran je u višekrevetnim sobama s kupaonicom. Na dan dolaska polaznicima se predstavlja kućni red, a sva načinjena šteta zbog nepoštivanja kućnog reda se naplaćuje izravno od polaznika.

Tauernhof, Obertauern: 4-6 krevetne sobe sa tušom i wc-om, 5 blagovaonica, sportska dvorana.

Salzburgerhof, Lofer: 4-6 krevetne sobe ili apartmani sa tušom i wc-om, 3 blagovaonice i prostorija s multimedijalnom opremom, veliko vanjsko igralište.

Carinth, Mariapfarr: 4-6 krevetne sobe s tušom i wc-om, 3 blagovaonice i multifunkcionalna dvorana, 2 vanjska dnevna boravka.

Simonyhof, Radstadt:/strong> 4-6 krevetne sobe s tušom i wc-om, 4 blagovaonice, multifunkcionalna dvorana, igralište za odbojku.

Kolpinghaus, Salzburg: 4 krevetne sobe s tušom i wc-om, blagovaonica i lounge, sportsko igralište za odbojku.

Alpincenter, Obertauern: 4-6 krevetne sobe sa vlastitim tušem i wc-om, 4 blagovaonice i rekreacijske sobe, home cinema, sportska dvorana.

MAPA