EGZOTIČNA VJENČANJA

Maštate o vjenčanju bez ludila, napetosti i nervoze, bez brojnih gostiju, znanih i neznanih koje morate pozdraviti, zahvaliti im se na dolasku i posvetiti svoj najljepši dan u životu gostima? Zar nije bolje najljepši dan u životu posvetiti samo njoj/njemu?

Maštate o vjenčanju na nekoj egzotičnoj plaži? 

Maštate o bijelom pijesku, oceanu boje tirkiza, egzotičnom mirisnom cvijeću, Vi u laganoj i lepršavoj vjenčanici, Vaš izabranik u laganoj košulji i bermudama, oboje bosonogi ili u laganim sandalama, samo Vi & Vaš partner, matičar i svjedoci? Maštate da svoje sudbonosno “DA” izgovorite uz zalazak sunca?

Možete li zamisliti ljepše mjesto od prekrasnog otoka u Indijskom oceanu, na kojem ćete se vjenčati ili provesti medeni mjesec?

A La Carte Travel ostvaruje Vaše snove i pretvara ih u stvarnost!

A La Carte Travel organizira egzotična vjenčanja na Mauricijusu i na Sejšelima koja su legalna i priznata u Hrvatskoj (sa svim potrebnim formalnostima) i pretvara Vaše vjenčanje u nezaboravan događaj.

A La Carte Travel organizira i ceremonijalna vjenčanja na Maldivima i na Baliju (ta vjenčanja nemaju zakonsku osnovu u Hrvatskoj).

Svaka ljubavna priča je bajka za sebe

Svaka ljubavna priča je bajka za sebe, i baš zato svakoj individualnoj želji pristupamo kao posebnom izazovu i prilici da od Vašeg vjenčanja i/ili medenog mjeseca napravimo bajku koju ćete pamtiti i prepričavati čitavog života.

Od avanturističkih putovanja do bezbrižnog uživanja u luksuznim hotelima

Prilikom odabira idealne destinacije za ovu posebnu priliku na raspolaganju su Vam različite mogućnosti, od avanturističkih putovanja do bezbrižnog uživanja u luksuznim hotelima, bilo da se radi o bračnom putovanju (medenom mjesecu) ili da želite svoje sudbonosno “DA” izgovoriti na nekom egzotičnom mjestu.

Bogata ponuda i apsolutno individualan pristup

A La Carte Travel Vam omogućuje da uživate u kreiranju svog jedinstvenog egzotičnog vjenčanja, jer postupak je vrlo jednostavan; Vi nama izrazite svoje želje i snove, a mi ih ostvarujemo. Nema stresa, nema nervoze jer mi smo tu za Vas! A La Carte Travel organizaciju ovakvog tipa putovanja stavlja u službu Vašeg nezaboravnog iskustva, vodeći računa da svaki detalj bude u skladu sa Vašim željama.

Naša bogata ponuda i apsolutno individualan pristup osigurat će Vam kreiranje potpuno jedinstvene priče.

Sa A La Carte Travelom možete doživjeti najromantičnije trenutke u raju!

DOBRO JE ZNATI

Većina parova, odlučuje se za civilno vjenčanje. Kod civilnog vjenčanja se odvija zakonsko priznati obred vjenčanja, koji izvodi matičar ili druga ovlaštena osoba.

Civilna vjenčanja u inozemstvu se mogu razlikovati s obzirom na državu u kojoj se izvode. Ipak, većini je zajednička izmjena bračnih zavjeta, te javna objava punovažnosti vjenčanja dviju osoba. Obred se odvija po pravilima i propisima države u kojoj se par odluči vjenčati.

Mnoge države dozvoljavaju vjenčanja i izvan matičnih ureda, stoga je moguće odabrati neku od zanimljivih lokacija (vjenčanje na plaži, u tropskom vrtu, itd). Obredi se obično izvode na engleskom jeziku

DA LI JE VJENČANJE PRIZNATO KOD NAS?

Da bi vjenčanje u inozemstvu bilo priznato i u Hrvatskoj, morate ga ovjeriti u matičnom uredu. Najlakše ćete ovjeriti vjenčanje, koje se je odvijalo u državama potpisnicama Haaške konvencije (pored ostalih to su: Grčka, Mauricius, Fidži, Barbados, Grenada, St. Lucija, Sejšeli, Trinidad i Tobago).

U tom slučaju se uputite u matični ured i vjenčanje ovjerite.

Ukoliko država u kojoj ste se vjenčali nije potpisnica Haaške konvencije, imat ćete nešto više posla iako je i u tom slučaju vjenčanje priznato i kod nas.

Obično je potrebno posjetiti najbližu ambasadu u kojoj ovjere certifikat, nakon čega ga još jednom ovjere na Ministarstvu za vanjske poslove Republike Hrvatske.

Dokument na taj način postane važeći i u Hrvatskoj.

POTREBNI DOKUMENTI

Za potrebe organizacije vjenčanja na Sejšelima i na Mauritiusu (i u drugim državama potpisnicama Haške konvencije) u organizaciji A LA CARTE TRAVEL i naših lokalnih partnera, potrebno je najkasnije 4 tjedana prije polaska na put dostaviti sljedeće dokumente (napomena: čitljive kopije dokumenata prevedene na engleski jezik ovjerene kod sudskog tumača):

  • ispunjena i potpisana prijavanica (koju vam mi dostavimo)
  • Rodni list (Izvadak iz matične knjige rođenih) – ne stariji od 6 mjeseci
  • Slobodni list – potvrda o slobodnom bračnom statusu