EGZOTIČNA VJENČANJA

Maštate o vjenčanju bez ludila, napetosti i nervoze, bez brojnih gostiju, znanih i neznanih koje morate pozdraviti, zahvaliti im se na dolasku i posvetiti svoj najljepši dan u životu gostima? Zar nije bolje najljepši dan u životu posvetiti samo njoj/njemu?

Maštate o vjenčanju na nekoj egzotičnoj plaži? Maštate o bijelom pijesku, oceanu boje tirkiza, egzotičnom mirisnom cvijeću, Vi u laganoj i lepršavoj vjenčanici, Vaš izabranik u laganoj košulji i bermudama, oboje bosonogi ili u laganim sandalama, samo Vi & Vaš partner, matičar i svjedoci? Maštate da svoje sudbonosno “DA” izgovorite uz zalazak sunca?

Možete li zamisliti ljepše mjesto od prekrasnog otoka u Indijskom oceanu, na kojem ćete se vjenčati ili provesti medeni mjesec?

A La Carte Travel ostvaruje Vaše snove i pretvara ih u stvarnost!
A La Carte Travel organizira egzotična vjenčanja na Mauricijusu i na Sejšelima koja su legalna i priznata u Hrvatskoj (sa svim potrebnim formalnostima) i pretvara Vaše vjenčanje u nezaboravan događaj.

A La Carte Travel organizira i ceremonijalna vjenčanja na Maldivima i na Baliju (ta vjenčanja nemaju zakonsku osnovu u Hrvatskoj).

Svaka ljubavna priča je bajka za sebe, i baš zato svakoj individualnoj želji pristupamo kao posebnom izazovu i prilici da od Vašeg vjenčanja i/ili medenog mjeseca napravimo bajku koju ćete pamtiti i prepričavati čitavog života.

Prilikom odabira idealne destinacije za ovu posebnu priliku na raspolaganju su Vam različite mogućnosti, od avanturističkih putovanja do bezbrižnog uživanja u luksuznim hotelima, bilo da se radi o bračnom putovanju (medenom mjesecu) ili da želite svoje sudbonosno “DA” izgovoriti na nekom egzotičnom mjestu.

A La Carte Travel Vam omogućuje da uživate u kreiranju svog jedinstvenog vjenčanja, jer postupak je vrlo jednostavan; Vi nama izrazite svoje želje i snove, a mi ih ostvarujemo. Nema stresa, nema nervoze jer mi smo tu za Vas! A La Carte Travel organizaciju ovakvog tipa putovanja stavlja u službu Vašeg nezaboravnog iskustva, vodeći računa da svaki detalj bude u skladu sa Vašim željama.

Naša bogata ponuda i apsolutno individualan pristup osigurat će Vam kreiranje potpuno jedinstvene priče.

Sa A La Carte Travelom možete doživjeti najromantičnije trenutke u raju!

DOBRO JE ZNATI

Većina parova, odlučuje se za civilno vjenčanje. Kod civilnog vjenčanja se odvija zakonsko priznati obred vjenčanja, koji izvodi matičar ili druga ovlaštena osoba. Civilna vjenčanja se mogu razlikovati s obzirom na državu u kojoj se izvode, ipak većini je zajednička izmjena bračnih zavjeta,te javna objava punovažnosti vjenčanja dviju osoba. Obred se odvija po pravilima i propisima države u kojoj se par odluči vjenčati. Mnoge države dozvoljavaju vjenčanja i izvan matičnih ureda, stoga je moguće odabrati neku od zanimljivih lokacija (vjenčanje na plaži, u tropskom vrtu, itd). Obredi se obično izvode na engleskom jeziku

DA LI JE VJENČANJE PRIZNATO KOD NAS

Da bi vjenčanje bilo priznato i u Hrvatskoj, morate ga ovjeriti u matičnom uredu. Najlakše ćete ovjeriti vjenčanje, koje se je odvijalo u državama potpisnicama Haaške konvencije (pored ostalih to su: Grčka, Mauricius, Fidži, Barbados, Grenada, St. Lucija, Sejšeli, Trinidad i Tobago). U tom slučaju se uputite u matični ured i vjenčanje ovjerite.

Ukoliko država u kojoj ste se vjenčali nije potpisnica Haaške konvencije, imat ćete nešto više posla iako je i u tom slučaju vjenčanje priznato i kod nas. Obično je potrebno posjetiti najbližu ambasadu u kojoj ovjere certifikat, nakon čega ga još jednom ovjere na Ministarstvu za vanjske poslove Republike Hrvatske. Dokument na taj način postane važeći i u Hrvatskoj.

POTREBNI DOKUMENTI

Za potrebe organizacije vjenčanja na Sejšelima i na Mauritiusu (i u drugim državama potpisnicama Haške konvencije) u organizaciji A LA CARTE TRAVEL i naših lokalnih partnera, potrebno je najkasnije 4 tjedana prije polaska na put dostaviti sljedeće dokumente (napomena: čitljive kopije dokumenata prevedene na engleski jezik ovjerene kod sudskog tumača):

  • ispunjena i potpisana prijavanica (koju vam mi dostavimo)
  • Rodni list (Izvadak iz matične knjige rođenih) – ne stariji od 6 mjeseci
  • Slobodni list – potvrda o slobodnom bračnom statusu