Madagaskar

CIJENA OD

3.440 € (25.918,68 kn)

TRAJANJE PUTOVANJA

10 dana / 7 noćenja

Madagaskar - Hakuna Matata za romantično putovanje

Hakuna Matata! – Nema problema! Disney studio nije slučajno odabrao taj moto za svoj veliki crtani hit. To je ujedno i filozofija ljubaznih domaćina na ovom predivnom otoku. Znate li da je Madagaskar 4. najveći otok na Zemlji ?

Neki ekolozi nazivaju ga i 8. kontinent. Više od 90% životinjskog svijeta sa Madagaskara ne može se susresti nigdje drugdje na svijetu. Romantični medeni mjesec na Madagaskaru je ono što ćete pamtiti cijeli život. Zato pakirajte se i krećemo!

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan | Zagreb – Pariz – Mauritius

Polijetanje zrakoplova iz Zagreba za Pariz u popodnevnim satima. Noćni let za Mauritius.

2. dan | Mauritius – Madagaskar

Dolazak u Pariz te nakon kratkog presjedanja slijedi nastavak putovanja za Madagaskar. Dolazak na Madagaskar u ranim popodnevnim satima po lokalnom vremenu. Privatni transfer do hotela. Smještaj. Večera. Noćenje.

3. dan | Madagaskar

Doručak. Polazak prema Andasibeu. Na putu ćete posjetiti egzotičnu farmu reptila, vodozemaca i sisavaca. Dolazak u Andasibe. Večernja šetnja te upoznavanje noćnih životinja koje žive na ovom području. Noćenje.

4. dan | Madagaskar

Doručak. Odlazak u Analamazaotra posebni rezervat, gdje ćete upoznati malgašku floru i faunu. Tu se nalaze i Indri Indri lemuri, najveći na svijetu. Popodne slijedi posjet privatnom rezervatu i otoku lemura.

5. dan | Madagaskar

Doručak. Polazak prema području Manambato i Ankanin’ny Nofy. Preći ćete preko Rasoa Be jezera te Pangalanes kanalom doći do naselja Palmarium. Smještaj u hotel. Noćenje.

6. dan | Madagaskar

Doručak. Posjet privatnom rezervatu « Le Palmarium », u kojem se nalaze mnoge endemske vrste flore i faune. Slobodno poslijepodne za kupanje ili posjet obližnjim selima. Noćenje.

7. dan | Madagaskar

Doručak Povratak u glavni grad. Vožnja brodom kroz Pangalanes kanal te zatim nasatavk puta automobilom. Smještaj u hotel. Večera. Noćenje.

8. dan | Madagaskar

Doručak. Odlazak do Ambohimanga, srcu Merina naroda, gdje ćete se upoznati sa poviješću Madagaskara. Zatim slijedi razgled glavnog grada. Na kraju razgleda slobodno vrijeme za kupovinu suvernira. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

9. dan | Madagaskar – Pariz

Doručak. Odjava iz hotela. Transfer do zračne luke. Polijetanje zrakoplova za Pariz u večernjim satima. Noćni let.

10. dan | Pariz– Zagreb

Dolazak u Zagreb u popodnevnim satima po lokalnom vremenu.

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI UKLJUČUJE:

-prijevoz zrakoplovom (ekonomska klasa)

-privatne transfere sa vodičem na engleskom jeziku

-boravak na osnovi 3 noćenja s polupansionom u Antananarivu, 4 noćenja s doručkom na turi

-lokalnog vodiča i ulaznice za sve navedeno u programu

-lokalnog predstavnika na engleskom jeziku u destinaciji

-organizaciju putovanja i jamčevinu

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI NE UKLJUČUJE

– doplata za jednokrevetnu sobu (na upit)

– vizu (35€)

– troškovi osobne prirode (dodatni obroci, piće, telefon)

– putno osiguranje (preporučamo)

Važne napomene:
– cijene su informativne i ovise o raspoloživosti mjesta u zrakoplovu i hotelima u trenutku potvrde rezervacije. Cijene su podložne promjeni bez prethodne najave.
– cijene nisu važeće u terminu blagdana, praznika, sajmova ili nekih drugih lokalnih događanja.
– kategorija hotela odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji Madagaskara i nije usporediva s kategorizacijom hotela drugih zemalja.

– ponuđeni program je samo prijedlog putovanja, unutar kojeg se mogu dodavati i oduzimati dani. Također se mogu raditi privatni transferi (standard, executive, prestige i platinum) od zračne luke do hotela i nazad, te transferi helikopterom.

– kalkulacije za paket napravljene su na temelju cijene zrakoplovne karte na najnižoj ekonomskoj klasi. Informacije o konkretnoj cijeni i raspoloživosti moguće je dobiti na upit.
– molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih i eu poslova http://www.mvep.hr/

MAPA