Hawaii | Havaji

CIJENA OD

2.980 € (22.452,81 kn)

TRAJANJE PUTOVANJA

9 dana / 7 noćenja

Hawaii - Opuštanje i uživanje bez premca

Odmor na Havajima jedno je od top 10 putovanja koje traže klijenti A La Carte Travel. Ništa neuobičajeno, jer odlazak na ove egzotične otoke znači uživanje u opuštanju i razonodi.

Nastali na vulkanima i naseljeni nekim najegzotičnijim i neobičnim biljkama na svijetu, Hawaii su jedno od najboljih mjesta za meditiranje, izležavanje i punjenje baterija. Kada stignete, uzviknite Aloha! Zemlja otoka razbacanih po kobaltno plavom Tihom oceanom, sa spektakularnim zalascima sunca i pogledom na vulkanske vrhove obrasle tropskim šumama.

Ako ste ikada sanjali da se kupate u kristalno bistrim vodama rijeka, dok vas masiraju slapovi ili da jednostavno ležite i upijate zrake sunca na plažama bijelog pijeska, Hawaii su Vaša zemlja snova.

ALOHILANI RESORT WAIKIKI BEACH 4*

Moderna oaza za uživanje i opuštanje na urbanoj lokaciji u srcu Waikikija, na nekoliko koraka od pješčane plaže. Hotel se ističe jedinstvenim akvarijem od 280,000 galona vode sa šarolikim autohtonim vrstama. Ime resorta dolazi od zadnje kraljice Havajskog Carstva, cijenjene od strane svog naroda te je njezin pjesnički duh protkan kroz cijeli hotel.

PRINCE WAIKIKI 4*

Smješten u Honoluluu (Waikiki), Princ Waikiki udaljen je nekoliko minuta od luke Ala Wai Yacht i blizu plaže Duke Kahanamoku. Ovo odmaralište s 4,5 zvjezdica nalazi se u neposrednoj blizini čarobnog otoka i Kongresnog centra Havaja.

PROGRAM PUTOVANJA

1. Dan | Zagreb – Munchen– Los Angeles– Honolulu

Polijetanje zrakoplova iz Zagreba u ranim jutarnjim satima. Po dolasku u Munchen slijedi nastavak leta za Los Angeles. Dolazak u LA u popodnevnim satima po lokalnom vremenu, te nastavak leta za Honolulu. Dolazak u Honolulu u večernjim satima po lokalnom vremenu.

2.- 7. Dan | Honolulu, otok Oahu

Slobodno vrijeme za odlazak na neki od izlete, te odmor na bijelim pješčanim plažama.

8. Dan | Honolulu – Los Angeles – Munchen

Odjava iz hotela. Transfera za zračnu luku. Polijetanje zrakoplova za Los Angeles u ranim jutarnjim satima. Po dolasku u Los Angeles nastavak leta za Munchen. Noćni let.

9. Dan | Munchen – Zagreb

Dolazak u Munchen u oko podneva po lokalnom vremenu. Slijedi nastavak leta za Zagreb. Dolazak u Zagreb u popodnevnim satima po lokalnom vremenu.

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI UKLJUČUJE:

– prijevoz zrakoplovom (ekonomska klasa)

– boravak u odabranom hotelu na otoku Oahu sa smještajem u dvokrevetnoj sobi na osnovi 7 noćenja

– transfer na relaciji zračna luka – smještaj – zračna luka

– lokalnog predstavnika na engleskom jeziku

– troškove organizacije putovanja i jamčevinu

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI NE UKLJUČUJE

– doplata za jednokrevetnu sobu (na upit)

– troškovi osobne prirode (fakultativni izleti, dodatni obroci, piće, telefon)

– putno osiguranje (preporučamo)

MAPA