Reunion

CIJENA OD

2.610 € (19.665,04 kn)

TRAJANJE PUTOVANJA

9 dana / 6 noćenja

Reunion - Doživite toplinu Indijskog oceana

Nedaleko od puno poznatijeg Mauricijusa, smjestio se otok Reunion. Tropska klima i tople vode Indijskog oceana čine ga idealnim odredištem za putnike u Južnu Afriku.

Ako vam je 10 dana ležanja na plaži uvijek zvučalo dosadno, bolje je da počnete planirati svoj posjet otoku Reunion, gdje je dosada nepoznata riječ.

Od izlaska pa sve do zalaska sunca, bit ćete zauzeti istražujući planine i plaže, aktivni vulkan i jedinstveno francusku kulturu otoka. Neka avantura počne!

LUX* SAINT GILLES 5*

LUX * Saint Gilles je elegantno turističko naselje s ekskluzivnim pogledom na koraljnu lagunu. U vrtovima naselja možete se zabaviti na teniskim terenima, terenima za odbojku, kao i na prostranom bazenu. Uživajte u svježoj, lokalno nabavljenoj morskoj hrani u različitim restoranima i barovima odmarališta na plaži. Pronađite svoj unutarnji zen prakticirajući jogu u predivnim vrtovima. Istražite nedirnutu ljepotu, dramatične vulkanske vrhove i vodopad UNESCO-vog nalazišta svjetske baštine.

ILOHA SEAWIEW HOTEL 3*

Na zapadnoj obali otoka Reunion, udaljen samo 300 m od indijskog oceana, nalazi se hotel skrivenih čari … Nudeći prijateljske osmjehe, posebnu auru topline i drugačiji duh odmora, ovaj mali kutak raja između planina i mora savršen je za autentičan odmor. Smješten u srcu bujnog zelenog vrta, hotel je mirno mjesto za opuštanje, s panoramskim pogledom na uvalu Saint-Leu. Hotel Iloha Seaview, pruža jedinstven spoj sreće, prirode i užitka.

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan | Zagreb – Pariz – Reunion

Polijetanje zrakoplova iz Zagreba u jutarnjim satima. Po dolasku u Pariz, nastavak leta za Reunion. Noćni let.

2. dan | Reunion

Slijetanje na Reunion u jutarnjim satima po lokalnom vremenu. Slijedi grupni transfer do odabranog hotela.

3.- 7. dan | Reunion

Slobodno vrijeme za odlazak na neki od izleta, te odmor na bijelim pješčanim plažama.

8. dan | Reunion – Mauritius

Odjava iz hotela. Slijedi transfer za zračnu luku. Polijetanje zrakoplova za Mauritius oko podneva. Dolazak na Mauritius u popodnevnim satima po lokalnom vremenu. Nastavak leta za Pariz u kasnim večernjim satima. Noćni let.

9. dan | Pariz – Zagreb

Dolazak u Pariz u oko podneva po lokalnom vremenu. Po dolasku u Pariz, slijedi nastavak let za Zagreb. Dolazak u Zagreb u ranim poslijepodnevnim satima po lokalnom vremenu.

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI UKLJUČUJE:

– prijevoz zrakoplovom (ekonomska klasa)

– grupni prijevoz od zračne luke do hotela i nazad

– boravak u hotelu 4* sa smještajem u dvokrevetnoj sobi na osnovi 6 noćenja s doručkom

– lokalnog predstavnika na engleskom jeziku u destinaciji

– organizaciju putovanja i jamčevinu

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI NE UKLJUČUJE

– napojnice za osoblje hotela, za lokalne vozače

– dodatne usluge, obroke i izlete

– doplata za jednokrevetnu sobu (na upit)

– troškovi osobne prirode (dodatni obroci, piće, telefon…)

– putno osiguranje (preporučamo)

Važne napomene:
– cijene su informativne i ovise o raspoloživosti mjesta u zrakoplovu i hotelima u trenutku potvrde rezervacije. Cijene su podložne promjeni bez prethodne najave.
– cijene nisu važeće u terminu blagdana, praznika, sajmova ili nekih drugih lokalnih događanja.
– kategorija hotela odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji Reuniona i nije usporediva s kategorizacijom hotela drugih zemalja.

– ponuđeni program je samo prijedlog putovanja, unutar kojeg se mogu dodavati i oduzimati dani. Također se mogu raditi privatni transferi (standard, executive, prestige i platinum) od zračne luke do hotela i nazad, te transferi helikopterom.

– kalkulacije za paket napravljene su na temelju cijene zrakoplovne karte na najnižoj ekonomskoj klasi. Informacije o konkretnoj cijeni i raspoloživosti moguće je dobiti na upit.
– molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih i eu poslova http://www.mvep.hr/

MAPA