Krstarenje – Tahiti | Francuska Polinezija 7 noćenja

CIJENA OD

2.560 €

TRAJANJE PUTOVANJA

8 dana | 7 noći

KRSTARENJE - TAHITI I BISERI FRANCUSKE POLINEZIJE

Otkrijte Tahiti i otoke Francuske Polinezije na krstarenju malim brodom. Kružna plovidba iz luke Papeete na Tahitiju. Bora Bora, Taha’a, Moorea, Huahine, Raiatea – otoci isklesani vrhovima zelenim poput mahovine koji probijaju nebo i obrubljeni su živopisnim tirkiznim lagunama. Tura od otoka do otoka omogućuje vam da upoznate različite krajolike, od geometrijskih grebena nanizanih slapovima na visokim otocima do ravnih atola nalik pustinji gdje lagune daleko premašuju kopno.

Otočje Tahiti ima mnogo strana. Ipak, sve ih povezuje Mana. Mana je životna sila i duh koji nas okružuje. Možeš vidjeti. Dodirni to. Okusi to. Osjeti. I od trenutka kada stignete, shvatit ćete zašto lokalno stanovništvo kaže da su njihovi otoci u zagrljaju Mane.

M/S PANORAMA II | MOTORNI JEDRENJAK

Zamislite mjesto daleko od doma koje se osjeća kao kod kuće, gdje su granice ocrtane zlatnim obalama mora; a dom je gdje god sidra padnu. Zamislite 164 stope udobnosti, elegantne ljepote i sigurnosti klasificirane prema najnovijim međunarodnim standardima “Sigurnost života na moru” (SOLAS). Zamislite svoj plutajući dom na palubi elegantnog motornog jedrenjaka klasičnog dizajna dok širi svoja bijela jedra kroz more pod imenom PANORAMA II, vijoreći svojom grčkom zastavom kroz vjetar. Otkrijte svijet krstareći morem brzinom od 10 čvorova na sat, u njezinom neužurbanom ritmu, jedan po jedan otok ili morsku obalu na vrhunskom motornom jedrenjaku s dva jarbola.

Panorama II voli zavoditi svojih 49 odabranih gostiju svojim klasičnim linijama i salonima obloženim drvom redefinirajući ono što jahtanje treba biti. Prostrani dnevni boravak s dovoljno prostora, blagovaonice ukrašene toplim bojama, bogata biblioteka i terasa za sunčanje, zasjenjeni prostori te vanjski bar i ležaljke samo su neki od elemenata koji definiraju njezinu bit. Pogledi od 360° na neometani ocean platno su za veše oči oslikano oceansko plavim i tamnozelenim planinama.

Prigrlite slobodu dok Panorama II postavlja svoja bijela jedra zavedena čistim vjetrovima mora. Družite se s putnicima istomišljenika u našim javnim prostorima, uživajte u trenutku nasamo na našoj prostranoj palubi ili se povucite u jedno od naših 25 kabina-utočišta s pogledom na ocean, a sva nude prozore ili prozore koji vas povezuju s čudima majke prirode. Iskusna posada Panorame II od 18 članova obučena je s gostoprimstvom u srcu kako bi razmazila svoje goste i jamčila vrhunsko iskustvo doma – daleko od doma.

Spokoj je stanje uma.

KRSTERNJE - MAPA

Od Tahitija do Bora Bore i nazad!

EGZOTIČNA DOBRODOŠLICA

TIRKIZNI PLIĆACI KORALJNOG ATOLA

BOGATSTVO PODVODNOG SVIJETA

PROGRAM PUTOVANJA

Dan | Papeete, Tahiti

Ukrcaj na Panoramu II u luci Papeete između 14:30 i 16:00. Nakon pića dobrodošlice i vježbe sigurnosti, isplovit ćemo za Bora Boru. Noćenje na moru.

 1. dan | Bora Bora

Dolazak u ranim jutarnjim satima u Bora Boru, vjerojatno najfotografiranije mjesto na svijetu. Naš brod uplovljava u Lagunu Bora Bora poviše koje se ponosno uzdiže planina. U sljedeća dva dana imati ćemo niz fakultativnih aktivnosti po izboru (uz doplatu), kao što su: a) Bora Bora kulturna tura 4×4; b) Izlet na ronjenje s ražama i morskim psima te istraživanje lagune; c) Turneja Bora Bora po “Le Truck” i više. Noćenje na sidru.

 1. Dan | Bora Bora – Huahine

Danas nastavljamo s Bora Bora izbornim aktivnostima. Nakon ručka krstarimo lagunom Bora Bora i otploviti ćemo prema Huahine gdje stižemo u kasnim večernjim satima. Noćenje na sidru unutar lagune.

 1. Dan | Huahine

Huahine, nekoć dom tahićanskih plemića, smatra se kolijevkom polinezijske kulture. Dva otoka zadržati najveću koncentraciju drevnih marae (hramova) u Francuskoj Polineziji, od kojih su neki vjeruje se da datiraju iz 700. godine. Huahine je kolosalna tropska džungla koja obiluje bujnim kokosovim plantažama, orhidejama vanilije, nasadima banana, stablima krušnog voća i poljima lubenica. Naša fakultativna poludnevna tura vodi nas vozilom 4×4 oko otoka u posjet malim selima Fare i Maeva, arheološkom nalazištu i plantaži vanilije. Također će biti prilike vidjeti i hraniti svete plavooke jegulje zaljeva Faie. Noćenje na sidru.

 1. Dan | Huahine -Taha’a

U ranim jutarnjim satima napuštamo Huahine i plovimo do otoka Taha’a, koji dijeli veličanstvenu lagunu s otokom Raiatea. Plodni otok prekriven je nasadima banana, lubenica i kokosa. Otok također djeluje kao golemi prirodni staklenik za cijenjenu tahićansku orhideju vanilije. Naš fakultativni poludnevni izlet omogućit će nam istraživanje prekrasne unutrašnjosti otoka vozilom 4×4. Kušajte lokalno voće i divite se prekrasnim pogledima na veličanstvene tirkizne vode zaljeva Ha’amene. Ovaj

izlet uključuje i posjet farmi bisera i tradicionalnoj plantaži vanilije. Poslijepodne, imati ćete dovoljno vremena za kupanje i ronjenje s “motu”, odnosno grebenskog otočića. Noćenje na sidru.

 1. Dan | Raoatea

Plovimo preko lagune kako bismo stigli do obližnje Raiatee, što u prijevodu znači “daleki raj”. Nekoć je bilo kulturno i vjersko središte otočja Društva. U legendama poznat kao Hawaiki, “domovina”, mnoge kulture vjeruju da je ovdje započela velika polinežanska migracija. Otok je i danas mjesto hodočašća. Naš fakultativni izlet započet će istraživanjem rijeke Faaroa, jedine plovne rijeke Francuske Polinezije, kajakom uz vašeg stručnog vodiča kroz zelenu unutrašnjost Raiatee. Zatim ćemo posjetiti drevni hram marae u Taputapuatea, koji je nedavno uvršten na UNESCO-ov popis svjetske baštine, i naučiti o njegovom polinezijskom podrijetlu i povijesnoj važnosti prije nego što sjednemo na piknik ručak nadahnut lokalnim stanovništvom. Kasno navečer isplovljavamo prema Moorei. Noćenje na moru.

 1. Dan | Mo’orea

Ujutro stižemo do Mo’oree, za koju se vjeruje da je inspirirala mitski Bali Hai iz Priča južnog Pacifika Jamesa Michenera. Moorea je geografsko čudo. Osam voluminoznih planinskih vrhova uzdiže se iz njegove prozirne lagune, stvarajući osebujnu i surovu siluetu vidljivu sa zapadne obale Tahitija. Birajte između 2 fakultativna izleta, obilaska ronjenja s disalicom i hranjenja raža ili pješačke ture 3 kokosa. Večeras ćemo uživati ​​u našoj oproštajnoj večeri. Noćenje na sidru.

 1. Dan | Papeete, Tahiti

Ranojutarnja plovidba prema Tahitiju. Jutarnji dolazak u Papeete. Iskrcaj u 9:00 sati nakon doručka.

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI UKLJUČUJE:

 • krstarenje brodom Panorama II, 8 dana/7 noći, puni pansion, piće dobrodošloce, tematsku večeru, bbq i kapetansku večeru,
 • lučke pristojbe,
 • smještaj u dvokrevetnoj kabini C kategorije,
 • tijekom dana na brodu besplatna kava/čaj/voda, korištenje opreme za ribolov i „snorkeling“ – peraje, maska za ronjenje,
 • tranfser od zračne luke Papeete do broda i nazad,
 • organizaciju putovanja

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI NE UKLJUČUJE

 • avio kartu, piće na brodu, izlete i razglede po otocima
 • napojnice za posadu, wifi na brodu
 • putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza

 

POLASCI u 2024:

May 10
Jun 07, 21
Jul 05, 26
Aug 02, 09, 16
Sep 06, 13
Oct 04, 11, 18, 25
Nov 01, 29
Dec 06, 13, 30

MAPA