Meksiko | Playa del Carmen

CIJENA OD

2.590 € (19.514,35 kn)

TRAJANJE PUTOVANJA

9 dana / 7 noćenja

Playa del Carmen

Sjedinjene Meksičke Države ili kraće Meksiko, je država u Sjevernoj Americi koja graniči na sjeveru sa Sjedinjenim Američkim Državama, na jugoistoku sa Gvatemalom, Belizeom i Karipskim morem, dok na zapadu ima izlaz na Tihi ocean, a na istoku na Meksički zaljev. Po ustavnom uređenju, Meksiko je federalna republika koja se sastoji od 31 savezne države i jednog federalnog distrikta. S površinom od gotovo 2 milijuna kvadratnih kilometara, Meksiko je peta država po veličini u Americi i četrnaesta u svijetu. Po ukupnom broju stanovnika, Meksiko se nalazi na jedanaestom mjestu najnaseljenijih zemalja svijeta, a po broju izvornih govornika španjolskog nalazi se na prvom mjestu. Cancun je turistička perjanica Meksika i ujedno najljepša plaža ove američke države. Otisnite se na putovanje u Cancun i uživajte u jedinstvenom odmoru.

THOMPSON PLAYA DEL CARMEN 5*

Thompson playa del Carmen je Adolts only resort smješten na poluotoku Yucatan, predjelu poznatom pod imenom Quinta Avenida. Opravo to sofisticirano odredište je predmet Vašeg istraživanja. Dan iskoristite za odmor i opuštanje a potom, kupaće kostime zamijenite plesnim cipelama te iskusite drugu razinu našeg resorta. Krovove prekrivene bazenima i sa zapanjujućim panoramskim pogledom.

BELMOND MAROMA RESORT & SPA

Pobjegnite od užurbane svakodnevnice u naš resort smještenom u mjestu Riviera Maya na prekrasnoj bijeloj plaži omeđenoj palmama i kokosovim orasima. Sve sobe pružaju maksimalnu udobnost a dekorirane su između ostaloga i karakterističnim uzorcima drevnog Maya naroda. Ispijajte koktele uz zvukove valova ili isprobajte suvremenu Meksičku kuhinju u restoranu El Sol. Na plaži uživajte u snorklingu, ronjenju ili kajaku.

VICEROY RIVIERA MAYA - LUXURY RESORT 5*

Udaljen samo 35 minuta od međunarodne zračne luke Cancun i tri milje od popularne Playa del Carmen, Viceroy Riviera Maya je idealno utočište za odmor i relaksaciju smješteno na tirkiznim Karibima usred bujnog ambijenta džungle. Viceroy nudi vrhunske, personalizirane sadržaje, izvrsne smještajne kapacitete u vilama s privatnim ali i ronilačkim bazenom te istančanu meksičku kuhinju na području La Marea. Utjecaj Maya vidljiv je na svakom koraku. Po dolasku primiti će te blagoslov mayanskog šamana a na raspolaganju su vam i mayanske tehnike iscjeljivanja u prekrasnom Spa centru.

POVIJESNI OSTACI DREVNIH MAYA

EL RAY I YAMIL LU’UM

Nalazište je važno zbog njegove neobične arhitekture. Bilo je to vjersko i administrativno područje u kojem su održavane važne svečanosti. Sastoji se od 47 konstrukcija u kojima se ističu dva glavna kvadrata. Njegovi stanovnici bavili su se ribolovom, vađenjem soli i pomorskom komercijalnom djelatnošću. Povijesni ostaci datiraju od 1200. do 1550. godine.

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan | Zagreb – Pariz – Meksiko

Polijetanje zrakoplova iz Zagreba u jutarnjim satima. Po dolasku u Pariz nastavak leta za Meksiko. Dolazak u Cancun u poslijepodnevnim satima po lokalnom vremenu.

2.- 7. dan | Meksiko

Slobodno vrijeme za odlazak na neki od izleta, te odmor na bijelim pješčanim plažama.

8. dan | Meksiko – Pariz

Odjava iz hotela do 12 sati. Slobodno poslijepodne do transfera za zračnu luku. Polijetanje zrakoplova za Pariz u večernjim satima. Noćni let.

9. dan | Pariz – Zagreb

Dolazak u Pariz oko podneva. U poslijepodnevnim satima slijedi let za Zagreb. Dolazak u Zagreb u poslijepodnevnim satima po lokalnom vremenu.

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI UKLJUČUJE:

– prijevoz zrakoplovom (ekonomska klasa) i pristojbe zračnih luka

– grupni prijevoz od zračne luke do hotela i nazad

– boravak u odabranom hotelu sa smještajem u dvokrevetnoj sobi na osnovi 7 noćenja s uslugom all inclusive

– lokalnog predstavnika na engleskom jeziku u destinaciji

– organizaciju putovanja i jamčevinu

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI NE UKLJUČUJE

– dodatne usluge, obroke i izlete

– putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza

Obavezna doplata:

– izlazna taksa cca 40$ plaća se na licu mjesta u zračnoj luci u Meksiku

Važne napomene:

– cijene su informativne i ovise o raspoloživosti mjesta u zrakoplovu i hotelima u trenutku potvrde rezervacije. Cijene su podložne promjeni bez prethodne najave.

– cijene nisu važeće u terminu blagdana, praznika, sajmova ili nekih drugih lokalnih događanja.

– kategorija hotela odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji Meksika i nije usporediva s kategorizacijom hotela drugih zemalja.

– ponuđeni program je samo prijedlog putovanja, unutar kojeg se mogu dodavati i oduzimati dani. Također se mogu raditi privatni transferi (standard, executive, prestige i platinum) od zračne luke do hotela i nazad, te transferi helikopterom.

– kalkulacije za paket napravljene su na temelju cijene zrakoplovne karte na najnižoj ekonomskoj klasi. Informacije o konkretnoj cijeni i raspoloživosti moguće je dobiti na upit.

– molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova, ili na njihovoj web stranici: www.mvep.hr.

MAPA