Krstarenje Seychelles 4 noćenja

CIJENA OD

1.950 €

TRAJANJE PUTOVANJA

5 dana | 4 noći

KRSTARENJE SEYCHELLES - GARDEN OF EDEN

Nema mnogo mjesta na Zemlji gdje se kornjače osjećaju toliko neugroženo da izlaze na obalu usred bijela dana kako bi položile svoja jaja. Ove egzotične galske ispostave stvorene su za istraživanje morem, s pauzama za roštiljanje na pustim otocima, svakodnevnim zaustavljanjima za kupanje i pješačkim obilascima kroz bujnu unutrašnjost.

Raspršeni po Indijskom oceanu, nekih 1000 milja istočno od Kenije, ovih 115 otoka nudi sve, od nenadmašnih bijelih pješčanih plaža do UNESCO-ve baštine i nevjerojatnih divljih životinja. Masivne granitne stijene i plaže obrubljene koraljima stvaraju dojam dramatičnosti i ljepote dok se neprimjetno stapaju kopno i more.

MOTOR YACHT PEGASUS

Zamislite mjesto daleko od doma u kojem se osjećate kao kod kuće, gdje su granice ocrtane zlatnim obalama mora a dom je gdje god sidra padnu. Zamislite 147 stopa udobnosti, ljepote i sigurnosti prema najnovijim međunarodnim “Sigurnosti života na moru” (SOLAS) standardima. Zamislite svoj plutajući dom na elegantnoj klasičnoj mega jahti s dvostrukim trupom koja plovi morima pod imenom PEGASOS. Otkrijte svijet ploveći morem brzinom od 10 čvorova na sat, u  neužurbanom ritmu, otok za otokom.

Pegasos zavodi svoja odabrana 44 gosta svojim jednostavnim linijama i udobnim salonima utvrđujući ono što bi  jahta trebala biti. Prostrani dnevni boravak, blagovaonice ukrašene toplim bojama, veliki prozori koji pružaju netaknut pogled na sva odredišta, dovoljno hlada,  vanjski bar i ležaljke samo su neki od elemenata koji definiraju njezinu bit. Pogled od 360° na nepregledni ocean platno je vaših očiju oslikano oceanskim plavim i dubokim zelenim planinama.

Družite se s putnicima istomišljenicima u našim javnim prostorima, uživajte u trenutku za sebe u našoj prostranoj palubi ili se povucite u jednu od naših 21 kabina s pogledom na ocean. Pegasosova iskusna posada od 18 članova s gostoprimstvom u srcu ućiniti će sve  kako bi ugodila svojim gostima i jamči vrhunsko iskustvo doma daleko od doma.

KRSTARENJE - MAPA

PRELIJEPE PLAŽE

PALME I SUNCE

BIJELI PIJESAK

PROGRAM PUTOVANJA

  1. dan | Mahe Inter Islad Quay – St Anne island

Ukrcaj od 14:00 do 15:00 sati. Nakon dobrodošlice uz koktel i sigurnosne vježbe, napuštamo luku Port Victoria i plovimo do obližnjeg St Anne gdje ćemo se zaustaviti za osvježavajući plivački odmor uz brod. Noćenje na sidru kod St Anne. Večera dobrodošlice.

  1. dan | St Anne island – Curieuse

Rano ujutro napuštamo otok St Anne kako bismo stigli do otoka Curieuse. Posjećujemo ovaj nenastanjeni otok, koji je nekada bio kolonija za oboljele od gube te dom divovskih kornjača. Naša šetnja s parkovnim vodičem odvest će nas do farme kroz mangrove šume. Kasnije se vraćamo na plažu gdje nas čeka roštilj pod krošnjama drveća. Poslijepodne možete uživati u plaži i morskim aktivnostima. Noćimo usidreni.

  1. dan | Curieuse – Cousin island – Anse Lazio

Ujutro isplovljavamo za Cousin Island. Izlet u rezervat  ptice koji je pod zaštitom Bird Life International. Četvrt milijuna različitih ptica nalaze se na otoku Cousin koja također ima nekoliko plaža gdje se gnijezde kornjače. Kasnije poslijepodne dolazimo do Anse Lazio, jednoj od najljepših plaža Svijeta koja se nalazi na otoku Praslin. Vrijeme za vodene sportove i ronjenje. Večer na sidru.

  1. dan | Anse Lazio – Aride – St. Pierre – Baie St. Anne/Praslin

Ujutro krećemo prema Arideu. Izlet do vrha otoka od kuda se pruža nevjerojatan pogled na otok, u pratnji otočnih rendžera. Otok je dom Wrightove gardenije koja se ne može naći nigdje drugdje na zemlji i dom je pticama poput Audubonove strige, sejšelske pevke. U podne isplovljavamo prema otoku St Pierre. Stižemo u St Pierre nakon ručka, te slijedi 3-satno uživanje u moru, vrijeme je za plivanje i  „snorkeling“. U zalazak sunca napuštamo St Pierre i uplovljavamo u Baie St Anne, Praslin. Noćenje na doku. Kreolska noć.

**Aride Island je često zatvorena za posjet tijekom jugoistočnih trgovačkih vjetrova (od svibnja do rujna. Također može biti zatvorena i u kratkom roku zbog snažnih valova.

  1. dan | Baie St. Anne, Praslin 

Iskrcaj je planiran u 9:00 sati nakon doručka.

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI UKLJUČUJE:

– krstarenje brodom Pegasus, 5 dana/4 noći, puni pansion,

– lučke pristojbe

– smještaj u dvokrevetnoj kabini C kategorije,

– tijekom dana na brodu besplatna kava/čaj/voda, korištenje opreme za ribolov i „snorkeling“ – peraje, maska za ronjenje,

– izleti organizirani pješice: otoci Cousin, Curieuse i Aride,

– tranfser od zračne luke Mahe do broda i nazad,

– organizaciju putovanja,

– osiguranje od odgovornosti i jamčevinu.

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI NE UKLJUČUJE

  • avio kartu, piće na brodu, ture po otocima za koje je potreban lokalni prijevoz (Praslin I La Digue), napojnice za posadu, wifi na brodu, putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza.

 

POLASCI 2024: 

Apr.: 20, 27
May: 04,11,18,25
June: 01,08,15
July: 06,13
Aug.: 03,10,17,24,31
Sep.: 7,14,21,28
Oct.: 05,12, 19, 26
Nov.: 09,16,23,30
Dec.: 07,14,21,28

MAPA