Meksiko | Tulum

CIJENA OD

2.780 € (20.945,91 kn)

TRAJANJE PUTOVANJA

9 dana / 7 noćenja

Mexico | Tulum - Nezaobilazno odredište svjetskog Jet seta

Spektakularna obala Tuluma sa snježno bijelim pijeskom, kobaltnom vodom i ugodnim povjetarcem , čini je jednom od najboljih plaža u Meksiku. Sve to i još više, smješteno je u neposrednoj blizini ostataka veličančanstvene civilizacije Maya. Ronjenje u špiljama, zabavni centri, mnoštvo restorana sa fantasičnom kuhinjom. Tulum iz godine u godinu postaje nezaobilazno odredište svjetskog Jet seta. Provjerite zašto.

KANAN TULUM 4*

Nedaleko od poznatog arheološkog nalazišta Maja, smjestio se ovaj novo uređeni resort. Hotel je okružen bujnom tropskom vegetacijom koja se otvara prema čarima karipskog mora. Unutrašnjost je dizajnirana od strane lokalnih umjetnika, koristeći pritom prirodne materijale. Opustite se uz hedonistički užitak Meksika.

SANARA TULUM 4*

Sanará je luksuzni eko boutique hotel na obalama meksičke države Quintana Roo. Ime Sanará u prijevodu znači ‘ozdravit ćeš’ te je smješten u zaleđu Tulum Beach, jedne od najpopularnijih plaža, uz tirkizno plavo karipsko more. Ovaj hotel osvojio je brojne nagrade, među kojima je i ona za arhitekturu i interijer.

HOTEL PANAMERA TULUM 4*

Hotel Panamera je lifestyle boutique hotel za istomišljenike koji traže iskustvo i doživljaj. To je mjesto gdje gosti postaju dio zajednice u kojoj dizajn, hrana i glazba imaju temeljnu ulogu.

HOTEL NOMADE TULUM 4*

Šatori, kućice na drveću, apartmani i wellness. Zamišljeno kao privremeni boravak za one koji su spremni učiti i dijeliti. Premostite jaz između drevne mudrosti i zdravlja. Tajna uspjeha ovog hotela leži u autentičnom predstavljanju kulture Maja uključujući rituale Svete vatre, Ccaao ceremonije i drevnog majanskog liječenja.

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan | Zagreb – Pariz – Meksiko

Polijetanje zrakoplova iz Zagreba u jutarnjim satima. Po dolasku u Pariz, te nastavak leta za Meksiko. Dolazak u zračnu luku Cancun u poslijepodnevnim satima po lokalnom vremenu. Privatni tramsfer do hotela. Smještaj. Noćenje.

2.- 7. dan | Tulum

Slobodno vrijeme za odlazak na neki od izleta, te odmor na bijelim pješčanim plažama.

8. dan | Meksiko – Pariz

Odjava iz hotela do 12 sati. Slobodno poslijepodne do transfera za zračnu luku. Polijetanje zrakoplova za Pariz u večernjim satima. Noćni let.

9. dan | Pariz – Zagreb

Dolazak u Pariz oko podneva. U poslijepodnevnim satima slijedi let za Zagreb. Dolazak u Zagreb u poslijepodnevnim satima po lokalnom vremenu.

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI UKLJUČUJE:

– prijevoz zrakoplovom (ekonomska klasa)

– privatni prijevoz od zračne luke do hotela i nazad

– boravak u odabranom hotelu sa smještajem u dvokrevetnoj sobi na osnovi 7 noćenja s uslugom all inclusive

– lokalnog predstavnika na engleskom jeziku u destinaciji

– organizaciju putovanja i jamčevinu

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI NE UKLJUČUJE

– dodatne usluge, obroke i izlete

– putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza

MAPA