San Francisco

CIJENA OD

2.270 € (17.103,31)

TRAJANJE PUTOVANJA

7 dana / 5 noćenja

San Francisco - Doživite najeuropskiji američki grad

Ako ste željni putovanja u Ameriku, točnije Sjedinjene američke države (SAD), i želite potpuno upoznati neki od popularnih svjetskihgradova, otputujte u San Francisco.

Poznat po svojoj ljepoti, kulturnim atrakcijama, raznolikim zajednicama i kuhinji svjetske klase, San Francisco će u potpunosti opravdati vaša očekivanja. Ne zaboravite posjetiti znamenitosti San Francisca koej uključuju most Golden Gate, žičare, ribarske rive, Alcatraz, kinesku četvrt, Union Square, sjevernu plažu i okrug Castro.

Pogledi na Tihi ocean i zaljev San Francisco često su prepuni magle, što stvara romantično raspoloženje u ovom “najeuropskijem” od svih američkih gradova.

HOTELI

GALLERIA PARK HOTEL (A JOIE DE VIVRE HOTEL 4*)

Novouređeni, povijesno značajan, zapanjujuće jedinstven, i jedini boutique hotel koji preporučuje Forbes u financijskoj četvrti San Francisca, Hotel Galleria Park je gradsko utočište. Objedinjujući elemente art decoa iz 1911. i elemente dizajna u stilu moderne, udobne i elegantne sobe odlikuju umirujuće nijanse. Galleria Park idealno je smješten za istraživanje Trga Union, SoMa-e, Moscone Centra, Chinatowna, šopinga, restorana, noćnog života i muzeja.

HOTELI

HOTEL ZEPHYR 4*

Okrug Fisherman’s Wharf u San Franciscu dom je pristaništa 39, Trga Ghirardelli, Trga Anchorage, Nacionalnog pomorskog muzeja, povijesnog Hyde Street Piera, prekrasnog pogleda… Hotel Zephyr sa “brodskim dvorištem” odaje počast tom susjedstvu, istovremeno donoseći potpuno novu dimenziju ovom jedinstvenom dijelu grada. Dizajniran pomoću materijala kao što su reciklirani teretni kontejneri i reciklirana nautička roba, prepoznat je po jedinstvenom, odvažnom i prepoznatljivom stilu. Svaka od 361 stilski uređenih soba pruža iskustvo boravka u kapetanskom apartmanu – tamo gdje najbolji smještaj na brodu pruža pogled na zaljev San Francisco i kultni Golden Gate most.

ATRAKCIJE

Vožnja balonom na vrući zrak, vožnja vlakom, vožnja vinogradima, vrhunska hrana i – oh, da, stvarno izvrsno vino – sve su u ponudi u poznatim vinskim regijama koje okružuju San Francisco i zaljev.

GASTRONOMIJA

CIOPPINO

Zašto je San Francisco američki gastronomski raj? samo neki od glavnih razloga su: vrhunske namirnice, talentirani šefovi, gosti skloni avanturizmu i multikulturalni utjecaji…

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan | ZAGREB – EUROPA – SAN FRANCISCO

Polazak iz Zagreba u ranim jutarnjim satima te presjedanje u jednom od europskih gradova. Nastavak leta za san Francisco te dolazak u popodnevnim satima po lokalnom vremenu. Transfer do hotela. Smještaj. Noćenje.

2. – 5. dan | SAN FRANCISCO

Slobodno vrijeme za osobne programe. Posjetite svakako Alcatraz i Fisherman’s Warf te prošećite mostom Golden Gate. Kineska četvrt San Francisca najveća je takve vrste u Sjevernoj Americi i definitivno je vrijedi posjetiti. Zanimljivo iskustvo je i vožnja jednim od povijesnih tramvaja.

Ljubiteljima prirode predlažemo odlazak u Golden Gate park koji udomljuje i mnoge muzeje i druge atrakcije ili u Lincoln park koji je dom The Legion of Honor muzeja.

Mogućnost odlaska na fakultativne izlete, npr. do Nappa Valley i Sonome, Yosemite nacionalnog parka i mnogih drugih znamenitosti u okolici grada.

6. dan | SAN FRANCISCO – EUROPA

Odjava iz hotela. Transfer u zračnu luku. Noćni let za Europu.

7. dan | EUROPA – ZAGREB

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI UKLJUČUJE:

– prijevoz zrakoplovom (ekonomska klasa), avio taxe uključene

– smještaj u hotelu u dvokrevetnoj sobi na osnovi 5 noćenja (hoteli 3 ili 4*; za hotele 5* nadoplata)

– transfer od zračne luke do hotela i od hotela do zračne luke na privatnoj osnovi

– organizacija putovanja i jamčevina

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI NE UKLJUČUJE

– dodatne obroke (ručkove, večere)

– dodatni troškovi osobne prirode i fakultativne izlete

– boravišnu pristojbu

– putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza

MAPA