Mauricijus

CIJENA OD

2.730 € (20.569,18 kn)

TRAJANJE PUTOVANJA

9 dana / 6 noćenja

Mauricijus - Doživljaj autentične raznolikosti

Mauricijus – Svega dvjestotinjak kilometara istočno od fascinantnog Reuniona, ali i oko 2.000 kilometara udaljen od jugoistočne afričke obale, Mauritius je otočni arhipelag multietničke i multikulturalne raznolikosti, od povijesnog značaja na nekadašnjim pomorskim rutama.

Svima poznat po endemskoj vrsti ptice Dodo, otok je stanište i drugih mnogobrojnih rijetkih vrsta biljnog i životinjskog svijeta, i stoga izuzetno zanimljiv, uzbudljiv i atraktivan. Trou aux Biches jedna je od najpoznatijih svjetskih plaža, dok se na zapadnom dijelu nalazi selo Flic-en-Flac s jednom od najduljih bijelih pješčanih plaža otoka.

Laguna okružena koraljnim grebenom i neusporedivim pogledom na horizont Indijskog Oceana i poluotok Le Morne Brabant. Tu su smješteni najluksuznija odmarališta Mauritiusa, te obližnja plaža Tamarin okružena pitoresknim brdima. Pravi raj za duge šetnje, sunčanje, odmaranje i uživanje bez premca!

JW MARRIOTT MAURITIUS RESORT

Okružen tirkiznom lagunom s pogledom na Indijski ocean, Resort St. JW Marriot jedan je od najljepših beach resorta. Luksuzno ljetovalište s 5 zvjezdica poznato je po kolonijalnoj kući Manor, UNESCO-vom lokalitetu svjetske baštine koji se nalazi na legendarnom poluotoku Le Morne na jugozapadu Mauricijusa. Uživajte u odmoru i rekreaciji na samoj destinaciji , bazenu, fitness klubu ili vodenim sportovima i tenisu.

HILTON MAURITIUS

Opustite se u Hilton Mauritius Resort & Spa, poznatom po svojoj turističkoj gostoljubivosti, te uživajte u pitoresknoj lokaciji na obalama oceana i u predivnim pogledima na zalazak sunca. Smješten u Wolmar, Hilton Mauritius Resort & Spa je savršeno mjesto za doživjeti Mauritius i njegovo okruženje. Smješten samo 24 Km od centra grada, osigurava gostima brz pristup gradskim atrakcijama i aktivnostima. Dobro održavano okruženje i njegova neposredna blizina Grand Rempart Ronjenje, Tamarin Surfanje, Tamarina Golf daje ovom hotelu poseban šarm.

LUX BELLE MARE RESORT & VILLAS

LUX* Belle Mare, prekrasan je resort smješten na divljoj istočnoj obali Mauricijusa. Objedinjuje život na otoku u svom najboljem izdanju: blistavu lagunu i šećernobijelu pješčanu plažu, uslugu i šarm, ogroman bazen, dizajnirane vile, nevjerojatne restorane i najkreativnija rješenja uključujući pop-up blagovaonu. Tu su i poznate robne marke kave i sladoleda te farma organskih plodova.

CONSTANCE BELLE MARE PLAGE MAURITIUS

Bilo da želite uživati o opuštanju na plaži ili u nekom od modernih barova, vježbanju u teretani, opuštanju u toplicama ili uživanju u vodenim sportovima, Constance Belle Mare Plage mjesto je za pravi odmor! Očekuje vas sedam prepoznatljivih restorana i šest modernih barova smještenih na vrhunskim lokacijama. Smješten uz predivnu plažu s bijelim pijeskom dugu 2 km, u zaštićenom zaljevu na istočnoj obali Mauricijusa, Constance Belle Mare Plage skladna je kombinacija tropskog okoliša i Constance šarma.

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan | Zagreb – Pariz – Mauritius

Polijetanje zrakoplova iz Zagreba u jutarnjim satima. Po dolasku u Pariz, nastavak leta za Mauritius. Noćni let.

2. dan | Mauritius

Slijetanje na Mauritius u ranojutarnjim satima. Slijedi grupni transfer do odabranog hotela.

3.- 7. dan | Mauritius

Slobodno vrijeme za odlazak na neki od izleta, te odmor na bijelim pješčanim plažama.

8. dan | Mauritius – Pariz

Odjava iz hotela do 12 sati. Slobodno poslije podne do transfera za zračnu luku. Polijetanje zrakoplova za Pariz u večernjim satima. Noćni let.

9. dan | Pariz – Zagreb

Dolazak u Pariz u ranim jutarnjim satima. Oko podneva slijedi let za Zagreb. Dolazak u Zagreb u poslijepodnevnim satima.

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI UKLJUČUJE:

– prijevoz zrakoplovom (ekonomska klasa) te pristojbe zračnih luka

–prijevoz od zračne luke do hotela i nazad

– primjer cijene je za boravak u hotelu JW Marriott sa smještajem u dvokrevetnoj sobi na osnovi 6 noćenja s doručkom

– lokalnog predstavnika na engleskom jeziku u destinaciji

– organizaciju putovanja i jamčevinu

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI NE UKLJUČUJE

– doplata za jednokrevetnu sobu (na upit)

– troškovi osobne prirode (dodatni obroci, piće, telefon…)

– putno osiguranje (preporučamo)

Važne napomene:

– cijene su informativne i ovise o raspoloživosti mjesta u zrakoplovu i hotelima u trenutku potvrde rezervacije. Cijene su podložne promjeni bez prethodne najave.
– cijene nisu važeće u terminu blagdana, praznika, sajmova ili nekih drugih lokalnih događanja.
– kategorija hotela odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji Mauricijusa i nije usporediva s kategorizacijom hotela drugih zemalja.

– ponuđeni program je samo prijedlog putovanja, unutar kojeg se mogu dodavati i oduzimati dani. Također se mogu raditi privatni transferi (standard, executive, prestige i platinum) od zračne luke do hotela i nazad, te transferi helikopterom.

– kalkulacije za paket napravljene su na temelju cijene zrakoplovne karte na najnižoj ekonomskoj klasi. Informacije o konkretnoj cijeni i raspoloživosti moguće je dobiti na upit.
– molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih i eu

MAPA