Hawaii – tura 4 otoka

CIJENA OD

7.290 € (54.926,50 kn)

TRAJANJE PUTOVANJA

14 dana / 10 noćenja

HAWAII - Nezaboravna tura na 4 najljepša otoka

Tura po Havajima iznimna je avantura koju rado odabiru zaljubljenici u egzotična daleka putovanja. Putovanje na Havaje nije samo odmor u raju na Zemlji koji traje 365 dana u godini, nego i pustolovina ispunjena uživanjem u brojnim zanimljivim sadržajima koje nudi ovo tihooceansko, vulkansko otočje.

Od slapova Mauia, vijugavih panoramskih cesta, bogatih šuma i botaničkih vrtova na Kauaiu te vulkanskog Diamond Heada na Oahu, domovina Keanu Reevesa i Brune Marsa , ostavit će na putnika namjernika neizbrisiv dojam za dugo sjećanje.

SHERATON PRINCESS KAIULANI 4*

Sheraton Princess Kaiulani vas poziva da iskusite Aloha duh u hotelu u srcu Honolulua na Havajima. Ovaj privlačni hotel nalazi se nedaleko od poznate plaže Waikiki u Oahuu i na pješačkoj udaljenosti od nekih od najpoznatijih trgovina, restorana i zabavnih sadržaja u tom području.

PLANTATION HALE HOTEL 4*

Plantation Hale Suites nalazi se u srcu Kauaija na slikovitoj obali Royal Coconut i nekoliko koraka od plaže Waipouli. Poznat kao idealna lokacija za romantični odmor u dvoje ili kao obiteljska destinacija.

OUTRIGGER KONA RESORT 4*

Uživajte u promatranju zvijezda na vrhu veličanstvene Mauna Kee odnosno obilasku obližnjih farmi kave Kona. Kao gost hotela Kailua-Kona koji se nalazi nekoliko koraka od zaljeva Keauhou doživjeti će te najbolje od Havaja.

MAUI BEACH HOTEL 4*

Maui Beach Hotel nudi smještaj uz ocean u srcu prekrasnog Kahuluija. Hotel se nalazi na kratkoj pješačkoj udaljenosti od centra Queen Kaahumanu s brojnim trgovinama i restoranima.

PROGRAM PUTOVANJA

 1. dan | ZAGREB – ZURICH – SAN FRANCISCO – HONOLULU

Polijetanje zrakoplova za Zurich u 09.15 sati. Po dolasku u Zurich slijedi nastavak leta za San Francisco. Dolazak u San Francisco je predviđen u 16.25 po lokalnom vremenu. Slijedi nastavak leta za Honolulu u 19.15 sati. Predviđeno slijetanje u Honolulu u 22.55 po lokalnom vremenu. Po dolasku, tradicionalni doček mjesnog agenta (lei greeting flower), te grupni transfer do hotela. Noćenje.

 

 1. dan | HONOLULU, OTOK OAHU (D)

Doručak u hotelu. Dan za odmor nakon leta i uživanje na prekrasnoj pješčanoj Waikiki plaži.

 

 1. dan | HONOLULU, OTOK OAHU (D)

Doručak. Odlazak na poludnevni razgled grada; palača Iolani, nacionalno pacifičko groblje Punchbowl, State Capitol, te obilazak Pearl Harboura, uključujući i poznati Arizona Memorijalni centar. Na večer predlažemo odlazak u jedan od mnogobrojnih restorana te kušanje tipičnih havajskih specijaliteta. Noćenje

 

 1. dan | HONOLULU, OTOK OAHU – LIHUE, OTOK KAUAI

Doručak. Odjava iz hotela do 11 sati. Slobodno vrijeme za shopping. Poslije podne transfer do zračne luke i let za otok Kauai – otok prirodnih ljepota od kojih zastaje dah… nazivaju ga i “otok vrtova” zbog bujnog tropskog zelenila.  Po dolasku transfer do hotela. Smještaj. Slobodna večer. Noćenje.

 

 1. dan | OTOK KAUAI

Doručak. Odlazak na izlet na zapadnu obalu otoka do kanjona Waimea, koji je zbog svoje veličine dobio naziv “Grand Canyon of the Pacific”. Kanjon je dugačak 16 km, a dubina doseže do 900 m. Zatim odlazak od ribnjaka Menehune Fishpond, zatim do Spouting Horn – gdje ćete vidjeti otvore u vulkanskim stijenama iz kojih izvire voda pod pritiskom valova.  Slijedi vožnja do Hanapepe Valley koja je poslužila za snimanje filma Jurassic Park. Te na kraju dana dolazak do mjesta gdje se je iskrcao Kapetan Cook kada je otkrio Havaje. Povratak u hotel. Mogućnost odlaska na “Luau show” (uz doplatu). Noćenje.

 

 1. dan | OTOK KAUAI – KONA, OTOK HAWAII (ili OTOK BIG ISLAND)

Doručak i transfer do zračne luke, i let za otok Hawaii, i dolazak u Konu. Ovaj otok nazivaju još i Big Island. Transfer do hotela koji se nalazi na rubu Kailua Village. Slobodna večer. Noćenje.

 

 1. dan | OTOK HAWAII

Doručak i odmor za uživanje na plaži. Noćenje.

 

 1. dan | OTOK HAWAII

Doručak i odlazak na cjelodnevni razgled otoka uključujući i vulkane, “tour Big Island of Hawaii” . Slijedi odlazak na farmu kave, farmu macadamia oraščića, plantaže orhideja i odlazak u Volcanoes nacionalni park gdje ćete vidjeti kako aktivni vulkani stvaraju polja lave, erupcije, tekuću lavu, te ćete naučiti kako ovaj otok postaje sve veći i veći. Povratak u hotel. Slobodna večer. Noćenje.

 

 1. dan | OTOK HAWAII – OTOK MAUI

Doručak. Slobodno prije podne, te let za otok Maui. Maui – otok vulkana, romantičnih plaža i prekrasnih zelenih dolina, te idealno mjesto za surfere i golfere. Po dolasku vožnja kroz slikovitu zapadnu obalu otoka do Vašeg hotela. Slobodno poslije podne. Noćenje.

 

 1. dan | OTOK MAUI

Doručak. Hana adventure tour – dan ćete provesti u razgledu prašuma, fantastičnih vodopada i pogledu na krajolike od koji će Vam zastati dah. Vidjeti ćete: Hookipa, Puokamoa, Kaumahina State Park, Wai Kane Falls, Hana Bay, Wailua falls, Tedeschi Winery, Palieak Strean, keanea Lookout, Wainapanapa State Park, Heavenly Hana Town, Puaa Kaa State Park, Charles Lindbergh’r Grave, Kaupo Store… Povratak u hotel i noćenje.

 

 1. dan | OTOK MAUI – VANCOUVER

Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno prijepodne. Prijava za let za Vancouver u večernjim satima. Noćni let.

 

12.dan  | VANCOUVER – FRANKFURT

Dolazak u Vancouver u jutarnjim satima po lokalnom vremenu 25.06.2022. Nastavak leta za Frankfurt.

 

13.dan  | FRANKFURT – ZAGREB

Dolazak u Frankfurt u jutarnjim po lokalnom vremenu 26.06.2022. Nastavak leta za Zagreb. Dolazak u Zagreb u prijepodnevnim satima.

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI UKLJUČUJE:

Prijevoz zrakoplovom (kako je gore navedeno, ekonomska klasa), avio taxe, lokalne letove između otoka, smještaj u dvokrevetnoj sobi na osnovi 10 noćenja s doručkom dolje navedenim hotelima, resort fee u svim hotelima, transfere kako navedeno u ponudi, izlete i razglede prema programu, jamčevinu i troškove organizacije putovanja.

 

LOKALNI LETOVI:

Honolulu (otok Oahu) – Lihue (otok Kaui)

Lihue – Kona (otok Hawaii)

Kona – otok Maui

 

HOTELI:
Sheraton Princess Kaiulani, 3 noćenja (city side sobe i resort fee uključen)

Plantation Hale Hotel, 2 noćenja (pool view i resort fee uključen)

Outrigger Kona Resort, 3 noćenja (Resort view i resort fee uključen)

Maui Beach Hotel, 2 noćenja (standard soba sa bračnim krevetom, resort fee uključen)

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI NE UKLJUČUJE

Izlete i razglede koji nisu navedeni u ponudi, putno i zdravstveno osiguranje i sve ostalo što nije navedeno pod “cijena uključuje”.

MAPA