Dominikanska Republika

CIJENA OD

12.250 kn

TRAJANJE PUTOVANJA

7 dana / 6 noćenja

Punta Cana

Dominikanska Republika – tropska destinacija na sjeveru Karipskog mora nudi, ne samo kilometrima duge bijele pješćane plaže i palme, već i unutrašnjost bogatu planinama, prašumama kao i bogatu povijest od prvog Kolumbovog dolaska na putu otkrića novog svijeta. Dominikana je jedna od najpovoljnijih karipskih destinacija gdje uz gotovo sve morske aktivnosti možete pješačiti, penjati se po planinama, veslati u kajaku, ići na rafting, voziti bickl, uživati u igranju golfa ili na jahanju, a od siječnja do ožujka možete uživati u promatranju kitova. Najpoznatija turistička odredišta su Puna cana, Puerto Plata, Samana el Catey i La Romana.

HOTELI

EDEN ROC AT CAP CANA 5*HOTELI

Sa svojih 60 raskošnih smještajnih jedinica u rasponu od raskošnih boutique jedinica s vlastitim privatnim bazenima do elegantno osmišljenih apartmana uz plažu i četiri nedavno otvorene Ocean vile koje pružaju potpunu privatnost, Eden Roc u Cap Cani jedinstven je i izolirani resort smješten na ekskluzivnoj plaži u Cap Cani na istočnom vrhu Dominikanske Republike.

HOTELI

IBEROSTAR GRAND BAVARO HOTEL 5*

Samo 20 minuta od međunarodne zračne luke Punta Cana, smješten na jednoj od najlijepših plaža istočne regije Dominikanske Republike, nalazi se Grand hotel Iberostar Barevaro. Veličanstven izvana ali i u unutarnjem designu. Njegovi vrtovi i raznovrsna zastupljenost autohtonih biljnih vrsta porijeklom iz obližnjeg jezera, čine ovaj hotel jedinstvenim mjestom.

HOTELI

SECRETS CAP CANA RESORT & SPA 4*

Smješten samo 20 minuta od međunarodne zračne luke Punta Cana. Prostrani apartmani ukrašeni vrhunskim dekorom, mramornim kupaonicama i balkonom ili terasom s prekrasnim pogledom na more ili bujni krajolik. Spa centar nudi veliki izbor tretmana, bazen, dnevne aktivnosti i večernja zabava. Secrets Cap Cana Resort & Spa pruža najveću razinu luksuza. Uživajte u kristalno plavim vodama karipskog mora i lijepotama veličanstvene pješćane plaže Juanillo, jedne od najljepših plaža Dominikanske Republike.

ATRAKCIJE - GLAVNI GRAD

SANTO DOMINGO

U ovom gradu, gdje se Kristofor Kolumbo prvi put iskrcao u Americi, naići ćete na gužvu i užurbanost modernog života na pozadini stoljetnih zgrada. Kolonijalna arhitektura, u kojoj se danas nalaze muzeji, restorani, trgovine i čudesni hoteli, linije ulica i trgova, sve vas vraća u razdoblje kolonijalne ere. Velik dio aktivnosti događa se na Calle El Conde, glavnoj prometnici i popularnoj ulici za kupovinu ili večeru na otvorenom. Lutajući raznim ulicama, naići ćete na ruševine, poput onih u Monesterio de San Francisco; lijepo očuvane zgrade, kao što je Katedrala Primada de América (Prva katedrala u Americi), koja se i danas koristi; i stambena područja koja nude uvid u lokalni život.

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan | Zagreb – München/Frankfurt – Dominikanska Republika

Polijetanje zrakoplova iz Zagreba u jutarnjim satima. Po dolasku u München slijedi nastavak leta za Dominikansku Republiku. Dolazak u Dominaknsku Republiku u popodnevnim satima po lokalnom vremenu.

2.- 5. dan | Dominikanska Republika

Slobodno vrijeme za odlazak na neki od izleta, te odmor na bijelim pješčanim plažama.

6. dan | Dominikanska Republika – München/Frankfurt

Odjava iz hotela do 12 sati. Slobodno poslije podne do transfera za zračnu luku. Polijetanje zrakoplova za Zagreb u kasnim večernjim satima. Noćni let.

7. dan | Zagreb

Dolazak u Zagreb u jutarnjim satima po lokalnom vremenu.

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI UKLJUČUJE:

– prijevoz zrakoplovom (ekonomska klasa)

– privatni prijevoz od zračne luke do hotela i nazad

– boravak u odabranom hotelu sa smještajem u dvokrevetnoj sobi na osnovi 6 noćenja s uslugom all inclusive

– lokalnog predstavnika na engleskom jeziku u destinaciji

– organizaciju putovanja i jamčevinu

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI NE UKLJUČUJE

– vizu (turističku kartu) za Dominikansku Republiku (ishodi se pri ulasku u zemlju, cca 10 USD)

– dodatne usluge, obroke i izlete

– zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza

Važne napomene:

– cijene su informativne i ovise o raspoloživosti mjesta u zrakoplovu i hotelima u trenutku potvrde rezervacije. Cijene su podložne promjeni bez prethodne najave.
– cijene nisu važeće u terminu blagdana, praznika, sajmova ili nekih drugih lokalnih događanja.
– kategorija hotela odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji Dominikanske Republike i nije usporediva s kategorizacijom hotela drugih zemalja.

– ponuđeni program je samo prijedlog putovanja, unutar kojeg se mogu dodavati i oduzimati dani. Također se mogu raditi privatni transferi (standard, executive, prestige i platinum) od zračne luke do hotela i nazad, te transferi helikopterom.

– kalkulacije za paket napravljene su na temelju cijene zrakoplovne karte na najnižoj ekonomskoj klasi. Informacije o konkretnoj cijeni i raspoloživosti moguće je dobiti na upit.
– molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova, ili na njihovoj web stranici: www.mvep.hr.

MAPA