Dominikanska Republika

CIJENA OD

2.220 € (16.726,59 kn)

TRAJANJE PUTOVANJA

8 dana / 6 noćenja

Putovanje u Dominikansku Republiku

Dominikanska Republika je tropska destinacija na sjeveru Kariba. Putovanje u Dominikanu nudi ne samo uživanje na kilometrima dugim bijelim pješćanim plažama, već i unutrašnjost bogatu planinama i prašumama. Povijesni značaj Dominikanske Republike je u prvom Kolumbovom dolasku na putu otkrića novog svijeta.

Dominikana je jedna od najpovoljnijih karipskih destinacija gdje uz gotovo sve morske aktivnosti možete pješačiti, penjati se po planinama, veslati u kajaku, ići na rafting, voziti bickl, uživati u igranju golfa ili na jahanju, a od siječnja do ožujka možete uživati u promatranju kitova. Najpoznatija turistička odredišta su Puna Cana, Puerto Plata, Samana el Catey i La Romana.

Punta Cana – Najljepše plaže Dominikane

Plaže Punta Cane su idealno mjesto za odmor duše i tijela. Želite li se izležavati uz voljenu osobu u hladu palmina lišća, plaža Bavaro savršeno je mjesto za vas. Volite li igrati golf odsjednite u nekom od Golf & Spa resorta u blizini. Istražite domaću gastronomsku ponudu i uživajte u morskim plodovima koraljnog grebena. Zaplešite Merengue, nacionalni dominikanski ples ili pak bachatu i salsu tropskih zvukova.

Kada putovati u Dominikansku Republiku?

Najidealnije razdoblje godine za putovanje u Dominikansku Republiku je između prosinca i svibnja. Iako su cijene u tom razdoblju i najveće, vrijeme je naljepše. Neka Vas ne obeshrabruje putovanje tijekom svibnja i lipnja jer su temperature i mora i zraka vrlo visoke, a poneki kratki pljusak neće Vam pokvariti raspoloženje.

HOTELI

EDEN ROC AT CAP CANA 5*HOTELI

Sa svojih 60 raskošnih smještajnih jedinica u rasponu od raskošnih boutique jedinica s vlastitim privatnim bazenima do elegantno osmišljenih apartmana uz plažu i četiri nedavno otvorene Ocean vile koje pružaju potpunu privatnost, Eden Roc u Cap Cani jedinstven je i izolirani resort smješten na ekskluzivnoj plaži u Cap Cani na istočnom vrhu Dominikanske Republike.

HOTELI

IBEROSTAR GRAND BAVARO HOTEL 5*

Samo 20 minuta od međunarodne zračne luke Punta Cana, smješten na jednoj od najlijepših plaža istočne regije Dominikanske Republike, nalazi se Grand hotel Iberostar Barevaro. Veličanstven izvana ali i u unutarnjem designu. Njegovi vrtovi i raznovrsna zastupljenost autohtonih biljnih vrsta porijeklom iz obližnjeg jezera, čine ovaj hotel jedinstvenim mjestom.

HOTELI

SECRETS CAP CANA RESORT & SPA 4*

Smješten samo 20 minuta od međunarodne zračne luke Punta Cana. Prostrani apartmani ukrašeni vrhunskim dekorom, mramornim kupaonicama i balkonom ili terasom s prekrasnim pogledom na more ili bujni krajolik. Spa centar nudi veliki izbor tretmana, bazen, dnevne aktivnosti i večernja zabava. Secrets Cap Cana Resort & Spa pruža najveću razinu luksuza. Uživajte u kristalno plavim vodama karipskog mora i lijepotama veličanstvene pješćane plaže Juanillo, jedne od najljepših plaža Dominikanske Republike.

ATRAKCIJE - GLAVNI GRAD

SANTO DOMINGO

U ovom gradu, gdje se Kristofor Kolumbo prvi put iskrcao u Americi, naići ćete na gužvu i užurbanost modernog života na pozadini stoljetnih zgrada. Kolonijalna arhitektura, u kojoj se danas nalaze muzeji, restorani, trgovine i čudesni hoteli, linije ulica i trgova, sve vas vraća u razdoblje kolonijalne ere. Velik dio aktivnosti događa se na Calle El Conde, glavnoj prometnici i popularnoj ulici za kupovinu ili večeru na otvorenom. Lutajući raznim ulicama, naići ćete na ruševine, poput onih u Monesterio de San Francisco; lijepo očuvane zgrade, kao što je Katedrala Primada de América (Prva katedrala u Americi), koja se i danas koristi; i stambena područja koja nude uvid u lokalni život.

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan | Zagreb – München/Frankfurt – Dominikanska Republika

Polijetanje aviona iz Zagreba u jutarnjim satima. Po dolasku u München slijedi nastavak leta za Dominikansku Republiku. Dolazak u Dominaknsku Republiku u popodnevnim satima po lokalnom vremenu. Putovanje avionom traje oko 16 sati.

2. – 6. dan | Dominikanska Republika

Slobodno vrijeme za odlazak na neki od izleta, te odmor na bijelim pješčanim plažama.

7. dan | Dominikanska Republika – München/Frankfurt

Odjava iz hotela do 12 sati. Slobodno poslije podne do transfera za zračnu luku. Polijetanje zrakoplova za Zagreb u kasnim večernjim satima. Noćni let.

8. dan | Zagreb

Dolazak u Zagreb u jutarnjim satima po lokalnom vremenu.

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI UKLJUČUJE:

 • prijevoz avionom (ekonomska klasa, aviotaksa uključena)
 • privatni prijevoz od zračne luke do hotela i nazad
 • boravak u odabranom hotelu sa smještajem u dvokrevetnoj sobi na osnovi 6 noćenja s uslugom all inclusive
 • lokalnog predstavnika na engleskom jeziku u destinaciji
 • organizaciju putovanja i jamčevinu

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI NE UKLJUČUJE

 • dodatne usluge, obroke i izlete
 • zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza

Važne napomene uz organizaciju putovanja:

 • viza nije potrebna
 • cijene su informativne i ovise o raspoloživosti mjesta u zrakoplovu i hotelima u trenutku potvrde rezervacije. Cijene su podložne promjeni bez prethodne najave.
 • cijene nisu važeće u terminu blagdana, praznika, sajmova ili nekih drugih lokalnih događanja.
 • kategorija hotela odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji Dominikanske Republike i nije usporediva s kategorizacijom hotela drugih zemalja.
 • ponuđeni program je samo prijedlog putovanja, unutar kojeg se mogu dodavati i oduzimati dani. Također se mogu raditi privatni transferi (standard, executive, prestige i platinum) od zračne luke do hotela i nazad, te transferi helikopterom.
 • kalkulacije za paket napravljene su na temelju cijene zrakoplovne karte na najnižoj ekonomskoj klasi. Informacije o konkretnoj cijeni i raspoloživosti moguće je dobiti na upit.
 • molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova, ili na njihovoj web stranici: www.mvep.gov.hr

MAPA