Maldivi

CIJENA OD

14.990 kn

TRAJANJE PUTOVANJA

9 dana / 6 noćenja

Maldivi - odmor na rajskim plažama

Putovanje na Maldive je doživljaj raja na Zemlji!

Maldivi su – mnogi će reći – luksuz bez premca! Zadivljujuće plaže i nevjerojatan podvodni svijet čine Maldive pravim izborom za povratak u život.

Dobrodošli na Maldive, gdje se pijesak bijeli kao osmijesi mještana, gdje ribe sretno plivaju toplim vodama Indijskog oceana, gdje je vrijeme kao iz snova, a tople zrake sunca miluju vas bez prestanka. Putovanje na Maldive nepogrešiv je izbor dalekog putovanja.

Kontaktirajte nas već danas za najbolju ponudu odmora na ovom predivnom otočju.

JOALI MALDIVES

Joali Maldives je otočni resort posvećen umjetnosti i nalazi se usred Indijskog oceana. Biser beskrajne ljepote, obrubljen plažama boje slonovače i obavijen azurnim bojama oceana. Dizajniran kao luksuzno art otočno utočište, Joali Maldivi je resort s fokusom na održivost i glamur. Elegantne 73 privatne vile na plaži i vodi s privatnim bazenima u odmaralištu oličenje su održivosti i glamura. Joali se nalazi na otoku Muravandhoo, 40 minuta leta hidroavionom od Malea i nalazi se na jednom od najvećih i najdubljih atola na svijetu.

JUMERIAH VITTAVELI 5*

Gosti mogu uživati u svježem povjetarcu i prekrasnom pogledu na more dok borave u vilama otvorenog plana u resortu Vittaveli Jumeirah s 5 zvjezdica. Sve vile imaju vlastiti bazen i omogućavaju izravan pristup plaži ili laguni. Resort nudi širok izbor zabavnih i wellness sadržaja, uključujući ronilački centar PADI s 5 zvjezdica, kao i spa i fitness-centar Talise. U spa centru Talise, okruženom prirodnim zelenim vrtovima, na raspolaganju su tretmani nadahnuti azijskom tradicijom u kojima se koriste organski ili prirodni proizvodi. Resort također organizira ekskluzivnu uslugu prijevoza luksuznim motoriziranim katamaranom od Međunarodne zračne luke Malé, udaljene 20 minuta vožnje od objekta.

SUN SIYAM VILU REEF MALDIVES

Vile na vodi Sun Siyam Vilu okružene su nekim od najatraktivnijih koraljnih grebena na Maldivima. Već više od 20 godina dijelimo dom na otoku s egzotičnom florom i faunom. Kokosove palme njišu se na povjetarcu i nemojte se iznenaditi ako uočite pokoju čaplju ili raka pustinjaka na putu do doručka. Usporite tempo i uživajte u dekadentnim tretmanima u našem spa ili se opustite u udobnosti vlastitog apartmana ili vile. Navečer, pridružite se našim kuharima koji jela pretvaraju u umjetnost a nakon večere, svoj savršeni dan završite u privatnom kinu pod zvijezdama.

VELASSARU MALDIVES 5*

Mjesto gdje minimalistički suvremeni šik susreće udobnu prirodnu eleganciju. Pet restorana, od kojih svaki pruža okus egzotike. Dva inovativna bara, vrhunski chill-out. Iskustva koja vas uranjaju u lokalnu kulturu te podvodna istraživanja koja vas uvode u tropski morski svijet. Dani i noći jednostavnog uživanja. Zakorači u nepoznato. Dobrodošli u Velassaru.

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan | Zagreb – Dubai – Maldivi

Polijetanje zrakoplova iz Zagreba u jutarnjim satima. Po dolasku u Dubai, nastavak leta za Maldives (zračna luka Male). Noćni let.

2. dan | Maldivi

Dolazak u Male. Transfer od zračne luke Male do hotela gliserom i/ili hidroavionom. Smještaj u hotel i slobodno vrijeme. Večera. Noćenje. Fakultativno: mogućnost odlaska na neki od mnogobrojnih fakultatitvnih sadržaja kao što su izleti brodom, posjeta glavnome gradu Male-u, ronjenje, pecanje itd.

3.- 7. dan | Maldivi

Slobodno vrijeme za odlazak na neki od izleta, te odmor na bijelim pješčanim plažama.

8. dan | Male – Dubai

Odjava iz hotela do 12 sati. Slobodno poslije podne do transfera za zračnu luku. Polijetanje zrakoplova za Dubai u večernjim satima. Noćni let.

9. dan | Dubai – Zagreb

Dolazak u Dubai u ranim jutarnjim satima. Oko podneva slijedi let za Zagreb. Dolazak u Zagreb u poslijepodnevnim satima.

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI UKLJUČUJE:

– prijevoz avionom (ekonomska klasa) te pristojbe zračnih luka

– prijevoz od zračne luke do hotela i nazad

– primjer cijene je za boravak u hotelu Vellasaru Maldives sa smještajem u deluxe dvokrevetnom bungalowu na osnovi 6 noćenja s doručkom

– trošak lokalnog predstavnika na engleskom jeziku u destinaciji

– trošak organizacije putovanja i jamčevinu

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI NE UKLJUČUJE

  • doplata za jednokrevetnu sobu (na upit)
  • troškovi osobne prirode (dodatni obroci, piće, telefon…)
  • putno osiguranje (preporučamo)

Važne napomene:

  • cijene su informativne i ovise o raspoloživosti mjesta u zrakoplovu i hotelima u trenutku potvrde rezervacije. Cijene su podložne promjeni bez prethodne najave.
  • cijene nisu važeće u terminu blagdana, praznika, sajmova ili nekih drugih lokalnih događanja.
    kategorija hotela odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji Maldiva i nije usporediva s kategorizacijom hotela drugih zemalja.
  • ponuđeni program je samo prijedlog putovanja, unutar kojeg se mogu dodavati i oduzimati dani. Također se mogu raditi privatni transferi (standard, executive, prestige i platinum) od zračne luke do hotela i nazad, te transferi helikopterom.
  • kalkulacije cijene za paket napravljene su na temelju cijene avionske karte na najnižoj ekonomskoj klasi. Informacije o konkretnoj cijeni i raspoloživosti moguće je dobiti na upit.
  • molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih i eu poslova http://www.mvep.hr/

MAPA