Maldivi

CIJENA OD

14.990 kn

TRAJANJE PUTOVANJA

9 dana / 6 noćenja

Maldivi

Putovanje u raj na Zemlji!

Luksuz bez premca, zadivljujuće plaže i nevjerojatan podvodni svijet čine Maldive pravim izborom za povratak u život. Dobrodošli na Maldive, gdje se pijesak bijeli kao osmijesi mještana, gdje ribe sretno plivaju toplim vodama Indijskog oceana, gdje je vrijeme kao iz snova, a tople zrake sunca miluju vas bez prestanka. Putovanje na Maldive nepogrešiv je izbor dalekog putovanja.

DHIGALI MALDIVES 5*

Objekt Dhigali Maldives okružen je velikim koraljnim grebenom izvan lagune, a nalazi se na 45 minuta vožnje hidroavionom od Zračne luke Malé. Gosti mogu uživati ​​u spa centru smještenom u opuštajućem bujnom tropskom vrtu s malim vanjskim bazenom i dnevnim krevetima te autohtonim i ljekovitim tretmanima. U okolici su dostupne brojne aktivnosti, poput ronjenja s maskom i disaljkom te jedrenja na dasci.

JUMERIAH VITTAVELI 5*

Gosti mogu uživati u svježem povjetarcu i prekrasnom pogledu na more dok borave u vilama otvorenog plana u resortu Vittaveli Jumeirah s 5 zvjezdica. Sve vile imaju vlastiti bazen i omogućavaju izravan pristup plaži ili laguni. Resort nudi širok izbor zabavnih i wellness sadržaja, uključujući ronilački centar PADI s 5 zvjezdica, kao i spa i fitness-centar Talise. U spa centru Talise, okruženom prirodnim zelenim vrtovima, na raspolaganju su tretmani nadahnuti azijskom tradicijom u kojima se koriste organski ili prirodni proizvodi. Resort također organizira ekskluzivnu uslugu prijevoza luksuznim motoriziranim katamaranom od Međunarodne zračne luke Malé, udaljene 20 minuta vožnje od objekta.

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan | Zagreb – Dubai – Maldives

Polijetanje zrakoplova iz Zagreba u jutarnjim satima. Po dolasku u Dubai, nastavak leta za Maldives (zračna luka Male). Noćni let.

2. dan | Maldives

Dolazak u Male. Transfer od zračne luke Male do hotela gliserom i/ili hidroavionom. Smještaj u hotel i slobodno vrijeme. Večera. Noćenje. Fakultativno: mogućnost odlaska na neki od mnogobrojnih fakultatitvnih sadržaja kao što su izleti brodom, posjeta glavnome gradu Male-u, ronjenje, pecanje itd.

3.- 7. dan | Maldives

Slobodno vrijeme za odlazak na neki od izleta, te odmor na bijelim pješčanim plažama.

8. dan | Male – Dubai

Odjava iz hotela do 12 sati. Slobodno poslije podne do transfera za zračnu luku. Polijetanje zrakoplova za Dubai u večernjim satima. Noćni let.

9. dan | Dubai – Zagreb

Dolazak u Dubai u ranim jutarnjim satima. Oko podneva slijedi let za Zagreb. Dolazak u Zagreb u poslijepodnevnim satima.

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI UKLJUČUJE:

-prijevoz zrakoplovom (ekonomska klasa) s uključenim avio taxama

-grupni prijevoz od zračne luke do hotela i nazad

-boravak u odabranom hotelu sa smještajem u dvokrevetnoj sobi na osnovi 6 noćenja s polupansionom

-lokalnog predstavnika na engleskom jeziku u destinaciji

-organizaciju putovanja i jamčevinu

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI NE UKLJUČUJE

– doplata za jednokrevetnu sobu (na upit)

– troškovi osobne prirode (dodatni obroci, piće, telefon…)

– putno osiguranje (preporučamo)

Važne napomene:
– cijene su informativne i ovise o raspoloživosti mjesta u zrakoplovu i hotelima u trenutku potvrde rezervacije. Cijene su podložne promjeni bez prethodne najave.
– cijene nisu važeće u terminu blagdana, praznika, sajmova ili nekih drugih lokalnih događanja.
– kategorija hotela odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji Maldiva i nije usporediva s kategorizacijom hotela drugih zemalja.

– ponuđeni program je samo prijedlog putovanja, unutar kojeg se mogu dodavati i oduzimati dani. Također se mogu raditi privatni transferi (standard, executive, prestige i platinum) od zračne luke do hotela i nazad, te transferi helikopterom.

– kalkulacije za paket napravljene su na temelju cijene zrakoplovne karte na najnižoj ekonomskoj klasi. Informacije o konkretnoj cijeni i raspoloživosti moguće je dobiti na upit.
– molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih i eu poslova http://www.mvep.hr/

MAPA