Krstarenje Seychelles 3 noćenja

CIJENA OD

1.550 €

TRAJANJE PUTOVANJA

4 dana | 3 noći

KRSTARENJE SEYCHELLES - GARDEN OF EDEN

Nema mnogo mjesta na Zemlji gdje se kornjače osjećaju toliko neugroženo da izlaze na obalu usred bijela dana kako bi položile svoja jaja. Ove egzotične galske ispostave stvorene su za istraživanje morem, s pauzama za roštiljanje na pustim otocima, svakodnevnim zaustavljanjima za kupanje i pješačkim obilascima kroz bujnu unutrašnjost.

Raspršeni po Indijskom oceanu, nekih 1000 milja istočno od Kenije, ovih 115 otoka nudi sve, od nenadmašnih bijelih pješčanih plaža do UNESCO-ve baštine i nevjerojatnih divljih životinja. Masivne granitne stijene i plaže obrubljene koraljima stvaraju dojam dramatičnosti i ljepote dok se neprimjetno stapaju kopno i more.

MOTOR YACHT PEGASUS

Zamislite mjesto daleko od doma u kojem se osjećate kao kod kuće, gdje su granice ocrtane zlatnim obalama mora a dom je gdje god sidra padnu. Zamislite 147 stopa udobnosti, ljepote i sigurnosti prema najnovijim međunarodnim “Sigurnosti života na moru” (SOLAS) standardima. Zamislite svoj plutajući dom na elegantnoj klasičnoj mega jahti s dvostrukim trupom koja plovi morima pod imenom PEGASOS. Otkrijte svijet ploveći morem brzinom od 10 čvorova na sat, u  neužurbanom ritmu, otok za otokom.

Pegasos zavodi svoja odabrana 44 gosta svojim jednostavnim linijama i udobnim salonima utvrđujući ono što bi  jahta trebala biti. Prostrani dnevni boravak, blagovaonice ukrašene toplim bojama, veliki prozori koji pružaju netaknut pogled na sva odredišta, dovoljno hlada,  vanjski bar i ležaljke samo su neki od elemenata koji definiraju njezinu bit. Pogled od 360° na nepregledni ocean platno je vaših očiju oslikano oceanskim plavim i dubokim zelenim planinama.

Družite se s putnicima istomišljenicima u našim javnim prostorima, uživajte u trenutku za sebe u našoj prostranoj palubi ili se povucite u jednu od naših 21 kabina s pogledom na ocean. Pegasosova iskusna posada od 18 članova s gostoprimstvom u srcu ućiniti će sve  kako bi ugodila svojim gostima i jamči vrhunsko iskustvo doma daleko od doma.

KRSTARENJE - MAPA

PRELIJEPE PLAŽE

PALME I SUNCE

BIJELI PIJESAK

PROGRAM PUTOVANJA

  1. dan | Baie St. Anne, Praslin – Felicite – La Digue

Danas putujemo tamo kamo nas vjetar odnese – doslovno i figurativno! Nakon opcionalne ture do Vallee de Mai, zelenog srca Praslina koje je često opisano kao Vrt Edena, krenut ćemo prema Feliciteu ili Grand Soeuru. Gdje god završili, jamčimo vam zabavu pod prekrasnim sejšelskim suncem. U večernjim satima plovimo do La Diguea gdje ćemo sidriti tijekom noćenja.

  1. dan | La Digue – Moyenne island 

Pridružite nam se na opcionalnom jutarnjem izletu gdje će vas naši stručni vodiči odvesti na L’Union Estate Farm gdje ćete imati priliku vidjeti mlin za kokosovo ulje. Rano popodne možete provesti u kupovini suvenira u La Passeu, ili jednostavno uživati u vremenu na Anse Source D’Argent plaži. Ova plaža smatra se jednom od najljepših na svijetu. Što reći, Sejšeli će vas razmaziti. Kasnije popodne plovimo do otoka Moyenne, gdje ćemo noćiti usidreni.

  1. dan | Moyenne island – Mahe – Inter island Quay

Vaš posljednji dan s nama na Sejšelima jednako je posvećen hrani i plivanju. Još jednom uronite u blistave vode na otoku Moyenne prije nego što krenete s uživanjem u roštilju na palubi. Kasno popodne vraćamo se tamo gdje je sve počelo – na Mahe – gdje ćemo održati našu posebnu oproštajnu večeru uz živu glazbu. Ples nije obavezan, ali itekako je dobrodošao. Noćenje na Maheu.

  1. dan | Mahe/Victoria (Inter island quay)

Mahe, Victoria (9:00 sati)

Pripremite se za iskrcaj, ali prije toga uživajte u doručku na brodu. Ne volim reći zbogom, stoga se umjesto toga nadamo da ćemo vas uskoro opet vidjeti na moru!

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI UKLJUČUJE:

– krstarenje brodom Pegasus, 5 dana/4 noći, puni pansion,

– lučke pristojbe

– smještaj u dvokrevetnoj kabini C kategorije,

– tijekom dana na brodu besplatna kava/čaj/voda, korištenje opreme za ribolov i „snorkeling“ – peraje, maska za ronjenje,

– izleti

– tranfser od zračne luke Mahe do broda i nazad,

– organizaciju putovanja,

– osiguranje od odgovornosti i jamčevinu.

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI NE UKLJUČUJE

  • avio kartu, piće na brodu, ture po otocima za koje je potreban lokalni prijevoz (Praslin I La Digue), napojnice za posadu, wifi na brodu, putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza.

 

POLASCI 2024: 

Apr.: 24
May: 01, 08, 15, 22, 29
June: 05, 12, 19, 26
July: 10, 17
Aug.: 07, 14, 21
Sep.: 04, 11, 18, 25
Oct.: 02, 09, 23, 30
Nov.: 13, 20, 27
Dec.: 04, 11, 18, 25

MAPA