New York

CIJENA OD

2.150 € (16.199,17 kn)

TRAJANJE PUTOVANJA

7 dana / 5 noćenja

New York

Epicentar umjetnosti, arhitektonska meka, raj za gurmane i shoppingholičare, trendseterski. Postoji milijun epiteta za ovu najveću svjetsku metropolu. Svjetski kafići, nebrojene knjižare – New York je raj za „lutalice“. Šetajući avenijama ujedno prelazimo i sa kontinenta na kontinent u ovom gradu koji broji preko 200 različitih nacionalnosti. Od muzeja Guggenheim, preko Broadwaya pa do najboljih restorana nagrađenih Michelinovim zvjezdicama, New York budi hedonističke porive u svakome od nas.

SMJEŠTAJ

1 HOTEL BROOKLYN BRIDGE 5*

Uz obalu Brooklyn Bridgea, na Pieru 1, s pogledom na East River i nekoliko minuta od središta Manhattana. Dizajniran od strane lokalnih umjetnika prepun zelenila i obnovljivih materijala. Priroda je pronašla dom u ovom hotelu u Brooklynu.

SMJEŠTAJ

1 HOTEL CENTRAL PARK 5*

Na korak od Central Parka, 1 Hotel Central Park je urbano utočište nadahnuto prirodom. Dizajniran iz obnovljivih materijala, one and only.

ATRAKCIJE

Let helikopterom iznad New Yorka, posjet Guggenheim muzeju, MoMi, odlazak na Empire state Building ili na Statue of Liberty samo su neke od atrakcija u gradu koji nikada ne spava. Big Apple Vas čeka da zagrizete.

GASTRONOMIJA

EDGE SKY BAR

Edge je najviša nebeska paluba na zapadnoj polutci jedinstvenog dizajna, visi u zraku, pružajući vam osjećaj lebdenja s pogledom od 360 stupnjeva koji ne možete doživjeti nigdje drugdje. Doživite New York s uzbudljivog staklenog poda, nagnite se nad grad i pijte šampanjac na nebu.

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan | ZAGREB – AMSTERDAM – NEW YORK

Polazak iz Zagreba u ranim jutarnjim satima te presjedanje u jednom od europskih gradova. Nastavak leta za New York te dolazak u popodnevnim satima po lokalnom vremenu. Transfer do hotela. Smještaj. Noćenje.

2. – 5. dan | NEW YORK

Slobodno vrijeme za osobne programe. Predlažemo odlazak u šetnju gradom do najšarmantnijih njujorških četvrti u predjelu Downtown: Kineska četvrt – Little Italy – SOHO – East Village – Greenwich Village. Uživajte u ponudi najboljih svjetskih restorana. Ljubiteljima prirode predlažemo odlazak u Centralni park gdje i Newyorčani vole otići na šetnju i sportske aktivnosti. Preporučamo svakako posjet jednom od velikih muzeja: Metropolitan Museum of Art, Guggenheim Museum ili obnovljeni muzej moderne umjetnosti MoMA Navečer se možete zabaviti u pubovima,jazz-klubovima ili disko klubovima u Greenwich Village-u, East Village-u ili u okolici Times Square.

Mogućnost odlaska na fakultativne izlete, npr. jednodnevni izlet u Washington ili Philadelphiu, odlazak brodom do Kipa Slobode, shopping u Woodbury outlet centru…

6. dan | NEW YORK – PARIZ

Odjava iz hotela. Slobodno prijepodne. Popodnevni transfer u zračnu luku. Noćni let za Europu.

7. dan | PARIZ – ZAGREB

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI UKLJUČUJE:

– prijevoz zrakoplovom (ekonomska klasa), avio taxe uključene

– smještaj u hotelu u dvokrevetnoj sobi na osnovi 5 noćenja (hoteli 3 ili 4*; za hotele 5* nadoplata)

– transfer od zračne luke do hotela i od hotela do zračne luke na privatnoj osnovi

– organizacija putovanja i jamčevina

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI NE UKLJUČUJE

– dodatne obroke (ručkove, večere)

– dodatni troškovi osobne prirode i fakultativne izlete

– vizu za SAD (160 USD)

– boravišnu pristojbu

– putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza

MAPA