Barbados

CIJENA OD

2.640 € (19.891,08 kn)

TRAJANJE PUTOVANJA

9 dana / 7 noćenja

Barbados

Putovanje na Barbados pravi je užitak odmora.

Barbados je otočna država na granici Karipskog mora i Atlantskog oceana i pripada skupini Malih Antila. Otok vulkanskog porijekla koji je poznat po svojoj očaravajućoj koraljnoj obali, tropskoj klimi, te engleskim običajima ostalih iz vremena kada je jedan od najljepših otoka iz skupine malih Antila bio britanska kolonija.

THE CRANE RESORT 5*

THE SANDPIPER 5*

TREASURE BEACH BY ELEGANT HOTELS 4*

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan | Zagreb – Frankfurt – Tobago – Barbados

Polijetanje zrakoplova iz Zagreba u jutarnjim satima. Po dolasku u Frankfurt slijedi nastavak leta za Tobago. Po dolasku u Tobago, nastavak leta za Barbados. Dolazak na Barbados u večernjim satima po lokalnom vremenu.

2.-7. dan | Barbados

Slobodno vrijeme za odlazak na neki od izlete, te odmor na bijelim pješčanim plažama.

8. dan | Barbados – Frankfurt

Odjava iz hotela do 12 sati. Transfer do zračne luku. Polijetanje zrakoplova za Bridgetown. Nastavak leta za Frankfurt. Noćni let.

9. dan | Frankfurt – Zagreb

Dolazak u Frankfurt u popodnevnim satima po lokalnom vremenu. Nastavak leta za Zagreb. Dolazak u Zagrebu u večernjim satima po lokalnom vremenu.

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI UKLJUČUJE:

– prijevoz zrakoplovom (ekonomska klasa)

– grupni prijevoz od zračne luke do hotela i nazad

– boravak u odabranom hotelu sa smještajem u dvokrevetnoj sobi na osnovi 7 noćenja s doručkom

– lokalnog predstavnika na engleskom jeziku u destinaciji

– organizaciju putovanja i jamčevinu

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI NE UKLJUČUJE

– dodatne usluge, obroke i izlete

– putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza

Važne napomene:

– cijene su informativne i ovise o raspoloživosti mjesta u zrakoplovu i hotelima u trenutku potvrde rezervacije. Cijene su podložne promjeni bez prethodne najave.

– cijene nisu važeće u terminu blagdana, praznika, sajmova ili nekih drugih lokalnih događanja.

– kategorija hotela odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji Barbadosa i nije usporediva s kategorizacijom hotela drugih zemalja.

– ponuđeni program je samo prijedlog putovanja, unutar kojeg se mogu dodavati i oduzimati dani. Također se mogu raditi privatni transferi (standard, executive, prestige i platinum) od zračne luke do hotela i nazad, te transferi helikopterom.

– kalkulacije za paket napravljene su na temelju cijene zrakoplovne karte na najnižoj ekonomskoj klasi. Informacije o konkretnoj cijeni i raspoloživosti moguće je dobiti na upit.

– molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova, ili na njihovoj web stranici: www.mvep.hr.

MAPA