Aruba

CIJENA OD

3.090 € (23.281,60 kn)

TRAJANJE PUTOVANJA

8 dana / 6 noćenja

Aruba

Jednom Aruba, uvijek Aruba! Pitate se zašto Aruba ima najviše turista „povratnika“ na Karipskom otočju? Razlog je prekrasno vrijeme, ljubazni domaćini, prihvatljive cijene. Aruba i statistički gledano ima najmanje padalina u Južnim Karibima, a nalazi se izvan pojasa uragana tako da možete očekivati prekrasno vrijeme bez obzira na godišnje doba. BONBINI, na lokalnom jeziku „Dobro došli“ odjekuje iz svakog kutka ovog predivnog otoka. Aruba, otok koji nudi bezbroj načina za pronalaženje sreće i zadovoljstva!!

HOTELI

BOARDWALK SMALL HOTEL ARUBA 3*

Svrstan među najbolje hotele u Arubi, Boardwalk Boutique Hotel nudi personaliziranu uslugu i pravi karipski doživljaj odmora. Privatnost, intimnost i opuštanje započinju od trenutka kada uđete u Boardwalk Boutique Hotel Aruba, tropsku oazu s autentičnim karipskim ambijentom. Četrdeset i šest prostranih casita, dva bazena i predvorje …nekadašnja plantaža kokosa samo nekoliko koraka od poznate Palm Beach.

HOTELI

MANCHEBO BEACH RESORT AND SPA 4*

Boutique hotel smješten uz prekrasnu i mirnu plažu Eagle Beach. Uživajte u spektakularnoj prirodi karipskog otoka u intimnom okruženju. Eagle Beach najšira je plaža na otoku te među 10 najljepših na svijetu, isprescjecana slamnatim kolibama i karakterističnim palmama. Bijeli pijesak i 50 nijansi plave idealna su receptura za relaksirajući odmor.

ATRAKCIJE

ZEMLJA ALOE

Nizozemski karipski otok smješten je samo 15 kilometara od obale Venezuele. S manje od 20 milja dužine i samo šest milja na najširem mjestu, ovaj mali otok nudi bogatstvo rekreativnih mogućnosti, događanja i atrakcija. Najbolje od svega je što ima više sunčanih dana nego bilo koji drugi otok na Karibima. Ne propustite niz atrakcija jedinstvenih za Arubu, uključujući utočište magaraca, farmu nojeva i jedini otočki muzej Aloe, prisjećajući se dana kada su trećinu Arube pokrivale plantaže Aloe.

GASTRONOMIJA

PISCA HASA CRIOYO

Kulinarska ponuda Arube spoj je kulturnih utjecaja Nizozemske, Južne Amerike i ostatka Kariba. Jedno od takvih jela je Fish creole, lokalno poznat kao pisca hasa crioyo, tradicionalno jelo s Arubana koje se i danas priprema u mnogim kućama i restoranima na otoku. Sveprisutnost kokosovih palmi na Arubi pruža mještanima i posjetiteljima priliku da uživaju u svježoj kokosovoj vodi, jednom od najukusnijih i najzdravijih napitaka majke prirode.

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan | Zagreb – Amsterdam – Aruba

Polijetanje zrakoplova iz Zagreba u jutarnjim satima. Po dolasku u Amsterdam slijedi nastavak leta za Arubu. Dolazak na Arubu u poslijepodnevnim satima po lokalnom vremenu.

2.-6. dan | Aruba

Slobodno vrijeme za odlazak na neki od izlete, te odmor na bijelim pješčanim plažama.

7. dan | Aruba – Amsterdam

Odjava iz hotela. Transfer do zračne luke. Polijetanje zrakoplova za Amsterdam u večernjim satima. Noćni let.

8. dan | Amsterdam – Zagreb

Dolazak u Amsterdam u jutarnjim satima. Nastavak leta za Zagreb. Dolazak u Zagreb u poslijepodnevnim satima po lokalnom vremenu.

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI UKLJUČUJE:

– prijevoz zrakoplovom (ekonomska klasa)

– privatni prijevoz od zračne luke do hotela i nazad

– boravak u hotelu 4* sa smještajem u dvokrevetnoj sobi na osnovi 6 noćenja s doručkom

– lokalnog predstavnika na engleskom jeziku u destinaciji

– organizaciju putovanja i jamčevinu

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI NE UKLJUČUJE

– dodatne usluge, obroke i izlete

– putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza

MAPA