Krstarenje Seychelles 7 noćenja

CIJENA OD

2.690 €

TRAJANJE PUTOVANJA

8 dana | 7 noći

KRSTARENJE SEYCHELLES - GARDEN OF EDEN

Nema mnogo mjesta na Zemlji gdje se kornjače osjećaju toliko neugroženo da izlaze na obalu usred bijela dana kako bi položile svoja jaja. Ove egzotične galske ispostave stvorene su za istraživanje morem, s pauzama za roštiljanje na pustim otocima, svakodnevnim zaustavljanjima za kupanje i pješačkim obilascima kroz bujnu unutrašnjost.

Raspršeni po Indijskom oceanu, nekih 1000 milja istočno od Kenije, ovih 115 otoka nudi sve, od nenadmašnih bijelih pješčanih plaža do UNESCO-ve baštine i nevjerojatnih divljih životinja. Masivne granitne stijene i plaže obrubljene koraljima stvaraju dojam dramatičnosti i ljepote dok se neprimjetno stapaju kopno i more.

MOTOR YACHT PEGASUS

Zamislite mjesto daleko od doma u kojem se osjećate kao kod kuće, gdje su granice ocrtane zlatnim obalama mora a dom je gdje god sidra padnu. Zamislite 147 stopa udobnosti, ljepote i sigurnosti prema najnovijim međunarodnim “Sigurnosti života na moru” (SOLAS) standardima. Zamislite svoj plutajući dom na elegantnoj klasičnoj mega jahti s dvostrukim trupom koja plovi morima pod imenom PEGASOS. Otkrijte svijet ploveći morem brzinom od 10 čvorova na sat, u  neužurbanom ritmu, otok za otokom.

Pegasos zavodi svoja odabrana 44 gosta svojim jednostavnim linijama i udobnim salonima utvrđujući ono što bi  jahta trebala biti. Prostrani dnevni boravak, blagovaonice ukrašene toplim bojama, veliki prozori koji pružaju netaknut pogled na sva odredišta, dovoljno hlada,  vanjski bar i ležaljke samo su neki od elemenata koji definiraju njezinu bit. Pogled od 360° na nepregledni ocean platno je vaših očiju oslikano oceanskim plavim i dubokim zelenim planinama.

Družite se s putnicima istomišljenicima u našim javnim prostorima, uživajte u trenutku za sebe u našoj prostranoj palubi ili se povucite u jednu od naših 21 kabina s pogledom na ocean. Pegasosova iskusna posada od 18 članova s gostoprimstvom u srcu ućiniti će sve  kako bi ugodila svojim gostima i jamči vrhunsko iskustvo doma daleko od doma.

KRSTARENJE - MAPA

PRELIJEPE PLAŽE

PALME I SUNCE

BIJELI PIJESAK

PROGRAM PUTOVANJA

  1. dan | Subota: Mahe/Victoria (Inter island Quay) – St. Anne

(po slijetanju u Zračnu luku Mahe, tranfer do luke, slobodno vrijeme do ukrcaja na brod)

Ukrcaj na brod između 14 i 15 sati. Nakon koktela dobrodošlice, sigurnosna vježba, napuštamo Port Victoria I plovimo do obližnjeg otoka Svete Ane radi osvježavajućeg kupanja u tirkiznom moru. Noćenje na sidru kod Sv. Ane. Večera dobrodošlice.

  1. dan | Nedjelja: Sveta Ana – Curieuse

Napuštamo otok St. Anne rano ujutro kako bismo stigli do Curieusea. Jutros posjećujemo ovaj nenaseljeni otok, nekoć koloniju gubavaca i dom golemim kornjačama. Naš pješački izlet s vodičem po parku dovest će nas do farme, uz šume mangrova. Kasnije se vraćamo na plažu na roštilj pod drvećem. Poslijepodne možete uživati aktivnosti na plaži i moru. Noćenje na sidru.

  1. dan | Ponedjeljak: Curieuse – Cousin island – Anse Lazio

Ujutro isplovljavamo za Cousin Island. Izlet u rezervat  ptice koji je pod zaštitom Bird Life International. Četvrt milijuna različitih ptica nalaze se na otoku Cousin koja također ima nekoliko plaža gdje se gnijezde kornjače. Kasnije poslijepodne dolazimo do Anse Lazio, jednoj od najljepših plaža Svijeta koja se nalazi na otoku Praslin. Vrijeme za vodene sportove i ronjenje. Večer na sidru.

  1. dan | Utorak: Anse Lazio – Aride – St. Pierre – Baie St. Anne/Praslin

Ujutro krećemo prema Arideu. Izlet do vrha otoka od kuda se pruža nevjerojatan pogled na otok, u pratnji otočnih rendžera. Otok je dom Wrightove gardenije koja se ne može naći nigdje drugdje na zemlji i dom je pticama poput Audubonove strige, sejšelske pevke. U podne isplovljavamo prema otoku St Pierre. Stižemo u St Pierre nakon ručka, te slijedi 3-satno uživanje u moru, vrijeme je za plivanje i  „snorkeling“. U zalazak sunca napuštamo St Pierre i uplovljavamo u Baie St Anne, Praslin. Noćenje na doku. Kreolska noć.

  1. dan | Srijeda: Baie St. Anne, Praslin – Felicite – La Digue

Baie St. Anne, Praslin. Fakultativni izlet (uz doplatu) do poznatog rezervata Vallee de Mai, mjesta svjetske baštine. Istraživat ćete staze ispod visokih palmi koje proizvode poznati Coco de Mer i mogli biste vidjeti crnu papigu koja se može naći samo u Praslinu. Poslijepodnevna plovidba prema otoku Felicite za kupanje, ronjenje ili fakultativni ronilački izlet na ovom nenaseljenom otoku. Večernja plovidba do La Diguea. Večernji dolazak u La Digue. Sidrište ispred Luke. Noćenje.

  1. dan | Četvrtak: La Digue – otok Moyenne

Poludnevni fakultativni izlet u La Digue, najfotografiraniji otok i najčudnija zajednica na Sejšelima. Naš fakultativni izlet vodit će nas kroz Uniju Plantaža do plaže l’ Anse Source d’ Argent. Boravak na Anse Source D’ Argent, jednoj od najveličanstvenijih plaža na svijetu. Divite se nekim od najimpresivnijih formacija stijena na Sejšelima – doista jedinstvenim, dok uživate u osvježenju. Vrijeme je za kupovinu suvenira u La Passe, the otočko glavno mjesto, prije povratka na brod. Kasno poslijepodne plovidba prema Moyenneu otok, nasuprot Maheu. Večernji dolazak u Moyenne. Noćenje na sidru.

  1. dan | Petak: otok Moyenne – Mahe – riva Inter Island

Kratak razgled otoka i slobodno vrijeme za kupanje. Roštilj na plaži na otoku. Ovo je zadnja prilika za ronjenje i plivanje. Napuštamo otok Moyenne i plovimo prema luci Victoria u Maheu poslijepodne. Kasno poslijepodne, stižemo doInter island Quaya, Mahe. Kapetanska večera uz živu glazbu i ples. Noćenje u Maheu.

  1. dan | Subota: Mahe/Victoria (Međuotočno pristanište)

Iskrcaj s broda između 9 i 10 sati ujutro. Slobodno vrijeme do transfera za zračnu luku.

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI UKLJUČUJE:

– krstarenje brodom Pegasus, 8 dana/7 noći, puni pansion,

– lučke pristojbe

– smještaj u dvokrevetnoj kabini C kategorije,

– tijekom dana na brodu besplatna kava/čaj/voda, korištenje opreme za ribolov i „snorkeling“ – peraje, maska za ronjenje,

– izleti organizirani pješice: otoci COusin, Curieuse, MOyeenne i Aride,

– tranfser od zračne luke Mahe do broda i nazad,

– organizaciju putovanja,

– osiguranje od odgovornosti i jamčevinu.

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI NE UKLJUČUJE

  • avio kartu, piće na brodu, ture po otocima za koje je potreban lokalni prijevoz (Praslin I La Digue), napojnice za posadu, wifi na brodu, putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza.

 

POLASCI 2024: 

Apr.: 20, 27
May: 04,11,18,25
June: 01,08,15
July: 06,13
Aug.: 03,10,17,24,31
Sep.: 7,14,21,28
Oct.: 05,19,26
Nov.: 09,16,23,30
Dec.: 07,14,21,28

MAPA