Zanzibar

CIJENA OD

2.490 € (18.760,90 kn)

TRAJANJE PUTOVANJA

9 dana / 6 noćenja

Zanzibar - putovanje prepuno kontrasta

Zanzibar! Ne samo misao o putovanju, već i samo ime zvuči kao ples. Ali, koje još doživljaje u vama budi naziv ovog predivnog afričkog otoka?

Mi vidimo tirkiznu boju, beskrajne plaže i prženu ribu za večeru. Vidimo bijeli pijesak između prstiju. Kad pomislimo na Zanzibar, vidimo, mirišemo i čujemo zvukove raja. Čujemo i predivne tonove Bohemian rapsody i prisjetimo se Fredya Mercurya rođenog na ovom predivnom otoku.

Zanzibar je istočnoafrički otok prepun prekrasnih kontrasta. Ukoliko dijelite naš interes i ljubitelj ste dobre hrane, kulture i pustolov, ali još uvijek uživate u prekrasnim plažama na kojima se možete opustiti, Zanzibar je definitivno za vas. Kontaktirajte nas za najbolju ponudu!

ODMARALIŠTE I LJEČILIŠTE BARAZA

All inclusive Baraza Resort and Spa Zanzibar nalazi se u mjestu Bwejuu. Dizajniran u svahili stilu i opremljen karakterističnim Zanzibar namještajem. Opustite se u karakterističnom Frangipani baru, restoranu ili spa centru. Prostrane vile su klasično i elegantno uređene i imaju mali privatni bazen. Odmaralište Baraza ima 4 restorana i 2 bara, a gosti mogu probati arapska, indijska i azijska jela. Odmaralište ima dječji klub, teniski teren, PADI ronilački centar i fitness centar, a prekrasna bijela pješčana plaža nadomak je.

POKLON HOTEL

Hotel Zawadi smješten je na vrhu litice s prekrasnim pogledom na Indijski ocean. Hotel se sastoji od dvanaest prostranih vila i nalazi se na jednom od najpoželjnijih mjesta na otoku Zanzibaru. Gosti mogu uživati ​​u kupanju u toplim vodama Indijskog oceana, tečajevima ronjenja i svim ostalim aktivnostima na prekrasnim bijelim plažama.

BREEZES BEACH CLUB & SPA

Najromantičniji hotel na Zanzibaru, uključujući poznate toplice Frangipani. Veliku pozornost posvećuje detaljima i personaliziranoj usluzi 0-24h. Ovo obiteljsko odmaralište je u privatnom vlasništvu i svojom uslugom postavlja visoke standarde za Zanzibar i vodeće je u hotelskom smještaju na Zanzibaru.

THE PALMS ZANZIBAR

Smješten na mirnoj, jugoistočnoj obali otoka, na netaknutoj plaži, “Palms” je ultimativno odmaralište s all inclusive uslugom koje pruža prekrasno utočište za svakog putnika. To je utočište za one koji traže spokoj … mjesto za stimuliranje osjetila i doživljavanje najboljeg od čarobnog otoka Zanzibara. Šest privatnih vila lijepo su uređene stvarajući atmosferu opuštene, davno zaboravljene elegancije.

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan | Zagreb – Doha – Zanzibar

Polijetanje zrakoplova iz Zagreba u jutarnjim satima. Po dolasku u Dohu, nastavak leta za Zanzibar, otok Mahe. Noćni let.

2. dan | Zanzibar

Dolazak na otok Zanzibar. Transfer od zračne luke do hotela. Smještaj u hotel i slobodno vrijeme. Noćenje.

3.- 7. dan | Zanzibar
Slobodno vrijeme za odlazak na neki od izleta, te odmor na bijelim pješčanim plažama. Predlažemo poludnevni izlet u glavni grad Stone Town – rodno mjesto izvrsnog pjevača grupe Queen, Freddyja Mercury-ja ili pak odlazak na tržnicu začina. Mogućnost odlaska na sjevernu obalu i posjet utočištu kornjača, ili pak odlazak na plivanje sa delfinima u njihovom prirodnom okruženju! I posjet prašumi Jozani poznatoj po Colubus majmunima.

8. dan | Zanzibar

Odjava iz hotela i transfer za zračnu luku. Polijetanje zrakoplova za Dohu u jutarnjim satima. Dolazak u Dohu.

9. dan | Doha – Zagreb

Nastavak leta za Zagreb u ranim jutarnjim satima. Dolazak u Zagreb u poslijepodnevnim satima.

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI UKLJUČUJE:

  • prijevoz zrakoplovom (ekonomska klasa) s uključenim avio taxama
  • grupni prijevoz od zračne luke do hotela i natrag
  • boravak u odabranom hotelu sa smještajem u dvokrevetnoj sobi na osnovi 6 noćenja s polupansionom
  • lokalni predstavnik na engleskom na odredištu
  • organizaciju putovanja i jamčevinu

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI NE UKLJUČUJE

– cijene ne vrijede za vrijeme praznika, proslava, sajmova ili nekih drugih lokalnih događanja.
– kategorija hotela odgovara službenoj kategorizaciji hotela na Maldivima i nije usporediva s kategorizacijom hotela u drugim zemljama.

– ponuđeni program je samo prijedlog putovanja, unutar kojeg se mogu dodavati i oduzimati dani. Također se mogu raditi privatni transferi (standard, executive, prestige i platinum) od zračne luke do hotela i nazad, te transferi helikopterom.

– izračuni za paket izrađuju se na temelju cijene avionske karte u najnižoj ekonomskoj klasi. Informacije o određenoj cijeni i dostupnosti dostupne su na zahtjev.
– molimo obavijestite Ministarstvo vanjskih poslova i EU poslova o sigurnosti putovanja u određene zemlje http://www.mvep.hr/

MAPA