Bora Bora

CIJENA OD

35.990 kn

TRAJANJE PUTOVANJA

10 dana / 7 noćenja

Bora Bora

Otok iz snova! Već pogled iz aviona sve govori. Mješavina, tirkizne, indigo i safirno plave tvori apstraktnu kompoziciju plavih nijansi, a otočići obrubljeni bijelim pijeskom i gusto obraslim zelenim vrhovima, stvaraju pejzaž nezamisliv ljudima iz urbanih sredina. Nije čudo da mladenci iz cijelog svijeta upravo ovdje odlučuju podijeliti svoje zavjete. Bora Bora je miran otok, a ronjenje, surfanje lagunama ili paragliding su omiljena aktivnost njegovih posjetioca. Iako udaljen, nije nedostižan. Krenite i isprobajte svoj djelić Raja.

INTERCONTINENTAL BORA BORA & THALASSO SPA 5*

Ovaj luksuzni resort 5* pružit će Vam tropski odmor iz snova. Boravkom u ovom hotelu doživjet ćete jedinstvene morske pejzaže i bogatu polinezijsku povijest otoka Motu Piti Aau. Ovaj lokalitet predstalja utočište daleko od užurbanog života, okruženo tirkiznim morem i bogatim tropskim vrtovima s pogledom na Mount Otemanu. Ovaj resort je i prvi uveo održivu tehnologiju korištenja morske vode za klimatiziranje objekta kao i prvi thalasso spa, koristeći morsku vodu za tretmane bazirane na antičkim polinezijskim tradicijama.

INTERCONTINENTAL BORA BORA LE MOANA RESORT 4*

U Intercontinental Bora Bora Le Moana Resortu dan počinje doručkom u vašem bungalovu smještenom iznad površine mora, serviranom na drvenom kanuu ukrašenom egzotičnim cvijećem. Provedite jutro istražujući svjetske ronilačke lokacije, skačući ravno s vašeg privatnog pontona u azurno more ili kupajući se na predivnoj Matira plaži. Na ostalim mjestima na otoku, planina Otemanu pruža zapanjujuće poglede.

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan | Zagreb – Tahiti

Polazak iz Zagreba te presjedanje u nekim od svjetskih zračnih luka.

2. dan | Tahiti – Bora Bora

Dolazak na Tahiti. Odlazak kratkim domaćim letom na Bora Boru. Smještaj u hotel. Večera.

3. – 8. dan | Bora Bora

Doručak. Slobodni dani za osobne programe. Mogućnost odlaska na neki od brojnih fakultativnih izleta sa vodičem na engleskom jeziku. Večera.

9. dan | Bora Bora – Tahiti – Zagreb

Doručak. Odjava iz hotela. Transfer do zračne luke. Let za Tahiti. Nastavak puta za Zagreb sa pripadajućim presjedanjima.

10. dan | Tahiti – Zagreb

Doručak. Odjava iz hotela. Transfer do zračne luke. Let za Tahiti. Nastavak puta za Zagreb sa pripadajućim presjedanjima.

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI UKLJUČUJE:

– prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi

– zrakoplovne pristojbe

– smještaj u hotelu 4* u dvokrevetnim sobama sa uslugom polupanisona

– privatne transfere od/do zračne luke u destinaciji,

– troškovi organizacije i jamčevine.

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI NE UKLJUČUJE

– osiguranje od otkaza i zdravstveno osiguranje

– obroke drugačije od navedenog

– fakultativni izleti

– sve što nije navedeno pod ”cijena uključuje”.

MAPA