Bora Bora

CIJENA OD

6.570 € (49.501,66 kn)

TRAJANJE PUTOVANJA

10 dana / 7 noćenja

Bora Bora - daleko, ali dostižno putovanje

Bora Bora je otok iz snova! Već pogled iz aviona sve govori. Mješavina, tirkizne, indigo i safirno plave tvori apstraktnu kompoziciju plavih nijansi, a otočići obrubljeni bijelim pijeskom i gusto obraslim zelenim vrhovima, stvaraju pejzaž nezamisliv ljudima iz urbanih sredina. Nije čudo da mladenci iz cijelog svijeta upravo ovdje, na jednom od najljepših otoka Francuske polinezije odlučuju podijeliti svoje zavjete. Bora Bora je miran otok, a ronjenje, surfanje lagunama ili paragliding su omiljena aktivnost njegovih posjetitelja. Iako udaljen, Bora Bora nije nedostižan. Krenite u planiranje putovanja i doživite svoj djelić raja na autentičnom dalekom putovanju u organizaciji A La Carte Travel.

INTERCONTINENTAL BORA BORA & THALASSO SPA 5*

Ovaj luksuzni resort 5* pružit će Vam tropski odmor iz snova. Boravkom u ovom hotelu doživjet ćete jedinstvene morske pejzaže i bogatu polinezijsku povijest otoka Motu Piti Aau. Ovaj lokalitet predstalja utočište daleko od užurbanog života, okruženo tirkiznim morem i bogatim tropskim vrtovima s pogledom na Mount Otemanu. Ovaj resort je i prvi uveo održivu tehnologiju korištenja morske vode za klimatiziranje objekta kao i prvi thalasso spa, koristeći morsku vodu za tretmane bazirane na antičkim polinezijskim tradicijama.

INTERCONTINENTAL BORA BORA LE MOANA RESORT 4*

U Intercontinental Bora Bora Le Moana Resortu dan počinje doručkom u vašem bungalovu smještenom iznad površine mora, serviranom na drvenom kanuu ukrašenom egzotičnim cvijećem. Provedite jutro istražujući svjetske ronilačke lokacije, skačući ravno s vašeg privatnog pontona u azurno more ili kupajući se na predivnoj Matira plaži. Na ostalim mjestima na otoku, planina Otemanu pruža zapanjujuće poglede.

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan | Zagreb – Tahiti

Polazak iz Zagreba te presjedanje u nekim od svjetskih zračnih luka.

2. dan | Tahiti – Bora Bora

Dolazak na Tahiti. Odlazak kratkim domaćim letom na Bora Boru. Smještaj u hotel. Večera.

3. – 8. dan | Bora Bora

Doručak. Slobodni dani za osobne programe. Mogućnost odlaska na neki od brojnih fakultativnih izleta sa vodičem na engleskom jeziku. Večera.

9. dan | Bora Bora – Tahiti – Zagreb

Doručak. Odjava iz hotela. Transfer do zračne luke. Let za Tahiti. Nastavak puta za Zagreb sa pripadajućim presjedanjima.

10. dan | Tahiti – Zagreb

Doručak. Odjava iz hotela. Transfer do zračne luke. Let za Tahiti. Nastavak puta za Zagreb sa pripadajućim presjedanjima.

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI UKLJUČUJE:

– prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi

– zrakoplovne pristojbe

– smještaj u hotelu 4* u dvokrevetnim sobama sa uslugom polupanisona

– privatne transfere od/do zračne luke u destinaciji,

– troškovi organizacije i jamčevine.

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI NE UKLJUČUJE

  • osiguranje od otkaza i zdravstveno osiguranje
  • obroke drugačije od navedenog
  • fakultativni izleti
  • sve što nije navedeno pod ”cijena uključuje”.

MAPA