LONDON

CIJENA OD

3.200 KN

TRAJANJE PUTOVANJA

TJEDAN DANA TEČAJA

TEČAJEVI ENGLESKOG JEZIKA ZA POLAZNIKE 16+

ST. GILES CENTRAL LONDON

Organizacija St. Giles ima više od 50 godina iskustva u podučavanju engleskog jezika te ima svoje škole u više destinacija, odnosno u više gradova i zemalja.

Glavna škola, St. Giles Central London nalazi se u samom središtu Londona, u poznatoj četvrti Bloomsbury, svega par koraka od British Museum-a i Covent Gardena, te u neposrednoj blizini poznatih shopping ulica Oxford street & Regent Street. Jedna od prednosti ove škole je što se nalazi na direktnoj metro liniji koja vodi od zračne luke Heathrow. Škola raspolaže sa 56 prostranih učionica, studentskim cafe barom (Square Cafe), knjižnicom, besplatnim Wi-Fi, krovnim vrtom, te rezidencijom u sklopu škole. U sklopu škole nalazi se i odvojeni centar za polaznike poslovnog tečaja, tzv. Platinum Centar.

Više informacija na: www.stgiles-international.com

Pogledajte filmić o školi: https://www.youtube.com/watch?v=IskIYVEvG2s

Nastava
Odvija se u grupama do najviše 12 polaznika, a tečajevi poslovnog jezika u grupama do najviše 5 polaznika. 1 školski sat traje 50 minuta.

NAPOMENA: Tijekom državnih praznika, nema nastave!

Vrste tečajeva
Opći tečaj: sastoji se od 20 ili 28 školskih sati tjedno. Nije namijenjen za apsolutne početnike! Tečajevi za apsolutne početnike na točno odrečeni datum dolaska (cijena na upit).

Platinum (poslovni) tečaj: sastoji se od 20, 25, 30 ili 35 školskih sati tjedno. Najniža dob polaznika je 21 godina.

Ostale vrste tečajeva: pripremni IELTS/CAP tečaj, tečaj za apsolutne početnike, akademska godina, one-to-one, engleski za nastavnike, engleski i radno iskustvo (internship program).

OBITELJ: polaznici u dobi od 16 do 18 godina moraju obavezno biti smješteni u obitelji. Obitelji nude smještaj u standard i superior sobama i većina obitelji nalazi se između 3. i 5. zone Londona (putovanje do škole može trajati 40-60 minuta javnim gradskim prijevozom). Superior sobe su veće, a polaznici imaju besplatan Wi-Fi, te mogućnost rezervacije sobe s vlastitom kupaonicom. Mogućnost doplate za polupansion.

Polaznici sa navršenih 18 godina mogu biti smješteni u slijedećim rezidencijama:

ST. GILES REZIDENCIJA:

U sklopu škole, na 5. katu, nalazi se rezidencija koja može primiti do 40-ak studenata sa smještajem u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama standard (tuš/wc na katu, otprilike 4 studenta dijele 1 kupaonicu). Sve sobe imaju TV i umivaonik, te besplatan Wi-Fi. Mogućnost doplate za doručak i/ili večeru.

SOMERSET COURT REZIDENCIJA:

Udaljena je od škole 15-ak minuta hoda. Raspolaže sa jednokrevetnim, moderno uređenim sobama s vlastitom kupaonicom. Smještaj je na osnovi noćenja (bez obroka) uz mogućnost doplate večere u školi. U sklopu rezidencije ima i praonica/sušionica rublja i dobro opremljena kuhinja na katu.

FRANCES GARDNER HOUSE:

Moderna rezidencija nalazi se u sklopu University College London i udaljena je od škole svega 10-ak minuta hoda. Smještaj je u jednokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom, a u sklopu rezidencije na svakom katu nalazi se i dobro opremljena kuhinja. Mogućnost doplate za večeru u sklopu škole (Square Cafe). Smještaj je moguć u terminu 26.6.-28.8.2016.

Obavezno ponijeti ručnike za sve tipove smještaja!

MAPA