LONDON

CIJENA OD

TRAJANJE PUTOVANJA

TJEDAN DANA TEČAJA

TEČAJEVI ENGLESKOG JEZIKA ZA POLAZNIKE 16+

ST. GILES CENTRAL LONDON

Organizacija St. Giles ima više od 50 godina iskustva u podučavanju engleskog jezika te ima svoje škole u više destinacija, odnosno u više gradova i zemalja.

Glavna škola, St. Giles Central London nalazi se u samom središtu Londona, u poznatoj četvrti Bloomsbury, svega par koraka od British Museum-a i Covent Gardena, te u neposrednoj blizini poznatih shopping ulica Oxford street & Regent Street. Jedna od prednosti ove škole je što se nalazi na direktnoj metro liniji koja vodi od zračne luke Heathrow. Škola raspolaže sa 56 prostranih učionica, studentskim cafe barom (Square Cafe), knjižnicom, besplatnim Wi-Fi, krovnim vrtom, te rezidencijom u sklopu škole. U sklopu škole nalazi se i odvojeni centar za polaznike poslovnog tečaja, tzv. Platinum Centar.

Više informacija na: www.stgiles-international.com

Pogledajte filmić o školi: https://www.youtube.com/watch?v=IskIYVEvG2s

Nastava
Odvija se u grupama do najviše 12 polaznika, a tečajevi poslovnog jezika u grupama do najviše 5 polaznika. 1 školski sat traje 50 minuta.

NAPOMENA: Tijekom državnih praznika, nema nastave!

Vrste tečajeva
Opći tečaj: sastoji se od 20 ili 28 školskih sati tjedno. Nije namijenjen za apsolutne početnike! Tečajevi za apsolutne početnike na točno odrečeni datum dolaska (cijena na upit).

Platinum (poslovni) tečaj: sastoji se od 20, 25, 30 ili 35 školskih sati tjedno. Najniža dob polaznika je 21 godina.

Ostale vrste tečajeva: pripremni IELTS/CAP tečaj, tečaj za apsolutne početnike, akademska godina, one-to-one, engleski za nastavnike, engleski i radno iskustvo (internship program).

OBITELJ: polaznici u dobi od 16 do 18 godina moraju obavezno biti smješteni u obitelji. Obitelji nude smještaj u standard i superior sobama i većina obitelji nalazi se između 3. i 5. zone Londona (putovanje do škole može trajati 40-60 minuta javnim gradskim prijevozom). Superior sobe su veće, a polaznici imaju besplatan Wi-Fi, te mogućnost rezervacije sobe s vlastitom kupaonicom. Mogućnost doplate za polupansion.

CHESTER HOUSE RESIDENCE: 

Chester House je popularna rezidencija otvorena tijekom cijele godine i nalazi se u Muswell Hillu, otprilike 15-20 minuta od St Giles London Highgate vožnje autobusom. Rezidencija se nalazi u prekrasnim vrtovima s vlastitim teniskim terenima. Rezidencija nudi jednokrevetne radne sobe sa zajedničkim kupaonicama. Sadržaji uključuju igraonicu, dnevni boravak, TV salon, teretanu i glazbenu sobu, praonicu rublja i čajnu kuhinju.

 CHAPTER HIGHBURY RESIDENCE: 

Ova rezidencija s opremom za samostalno kuhanje udaljena je nekoliko minuta vožnje podzemnom željeznicom od St Giles London Central. Rezidencija nudi jednokrevetne sobe s vlastitom kupaonicom i fantastične sadržaje, uključujući kino, sobu za igre, teretanu i radnu sobu.

UCL RESIDENCE :

Učenici u dobi od 16-17 godina imaju priliku boraviti u rezidenciji tijekom ljeta u St Giles London Central. Rezidencija UCL-a, koja je udaljena 15 minuta hoda od škole, otvorena je samo za učenike od 16-17 godina uz opciju polupansiona. Sve sobe su jednokrevetne sa zajedničkim kupaonicama.

 

Obavezno ponijeti ručnike za sve tipove smještaja!

MAPA