LONDON | TEČAJ ENGLESKOG ZA MLADE

CIJENA OD

TRAJANJE PUTOVANJA

26.6.-10.7.2022. i 10.7.-24.7.2022

ENGLESKI ZA MLADE OD 13-21 GODINA

SOUTH BANK UNIVERSITY LONDON

Organizacija Study Group jedna je od vodećih svjetskih organizacija specijaliziranih za međunarodno obrazovanje. S preko 20 godina iskustva stekla je reputaciju visoko kvalitetnih programa s odličnim izborom partnerskih škola i fakulteta u cijelome svijetu. Embassy Summer organizira ljetnu školu engleskog jezika u sklopu Southbank Universityj, koji se nalazi u samom središtu Londona, 10 minuta hoda od Westminstera te u neposrednoj blizini London Eye i Tate Modern Gallery. Najbliža stanica podzemne željeznice je Waterloo ili Elephant & Castle. Učionice se nalaze u London Road Campus (svega par minuta hoda od smještaja), prostrane su i moderno opremljene, a u sklopu škole se nalazi i studentski restoran gdje se poslužuju svi obroci, i studentski bar (Union disco) gdje se odvijaju sve večernje aktivnosti, i sportska dvorana.

Nastava

Sastoji se od 20 školskih sati tjedno (1 školski sat = 45 minuta), u grupama do najviše 17 polaznika. Tijekom tjedna izmjenjuju se 2-3 profesora. Po dolasku u školu, svi polaznici pristupaju testiranju, na temelju kojeg će biti razvrstani u određeni razred (prema trenutno pokazanom znanju). Nastava se bazira na praktičnim vježbama, izgovoru i slušanju, kako bi polaznici stekli vještine neophodne za svakodnevnu komunikaciju na engleskom jeziku. Nastava se odvija u jutarnjim i poslijepodnevnim satima (tjedna izmjena), a sastavni dio nastave su i slobodne aktivnosti, izleti i razgledi. Važno: polaznici su u razrede razvrstani i prema prijamnom testu i prema dobi polaznika!

NAPOMENA: Tijekom državnih praznika, nema nastave!

 

Smještaj

Polaznici su smješteni u rezidenciji McLaren House, koja je udaljena od učionica u London Road Campusu svega 3 minute hoda. Smještaj je u jednokrevetnim sobama (svaka soba ima vlastiti tuš/WC) na osnovi punog pansiona (subotom i nedjeljom za ručak se dobiva lunch paket). Rezidencija je podijeljena u blokove, a svaki blok sastoji se od 5-8 jednokrevetnih soba i u sklopu 1 bloka nalazi se i odlično opremljena kuhinja. U sklopu rezidencije nalaze se i 2 sobe za druženje (Tv soba). Obavezno ponijeti ručnike!

 

Izleti i slobodne aktivnosti

Tijekom boravka od 2 tjedna organizirana su 2 cjelodnevna izleta (ili Brighton ili Canterbury ili Cambridge), i 5 poludnevnih razgleda tjedno kao što su odlazak na Camden, Covent Garden, posjet muzejima kao što su National Maritime Museum, Science Museum, Natural History Museum, British Museum, Victoria & Albert Museum, Tate Modern Museum, Museum of London. Od kulturnih aktivnosti izdvajamo “London walk” kao što su London introducing Walk, Greenwich Walk, Embankment Walk, Covent Garden Walk.

Također, organizirane su i večernje aktivnosti, kao što su disco, kviz, večer uz film, karaoke, „Blind Date“, “Fashion Show”, “Talent Show” i mnoge druge.

 

Cijena po osobi u kn

Termin / First minute cijena u kn (gotovina na rate) / cijena u KN (kartica na rate)

26.6.-10.7.2022. / 17.690,00 / 18.490,00

10.7.-24.7.2022 / 17.690,00 / 18.490,00

* First minute cijena za uplate do 15.4.2022. ili do popunjenja mjesta po FM cijeni.

 

Cijena paket aranžmana po osobi uključuje:

– 20 školskih sati nastave tjedno

– Nastavni materijal

– Prijemni ispit
– Potvrdu o pohađanju tečaja
– Smještaj u jednokrevetnoj sobi s vlastitom kupaonicom u rezidenciji na osnovi 14 punih pansiona (15 dana/14 noći)
– Program društvenih i sportskih aktivnosti
– 2 cjelodnevna izleta (Brighton, Cambridge ili Canterbury)
– 10 posjeta muzejima ili atrakcijama Londona tijekom boravka od 2 tjedna (Tower Bridge, St Paul’s Cathedral, Tower of London, Thames River Cruise, Scence Musuem, Natural History Museum, National Gallery, British Musuem, Tate Modern, Albert & Victoria Museum, Museum of London, National Maritime Museum, Imperial War Museum, Covent Garden, Camden Town, Portobello Market, Oxford Street, Westfield, Regents Park, Hyde Park & Kensington Gardens. London Walks: Westminster Walk, Southbank Walk, Northbank Walk…)

– 24-satni nadzor osoblja škole
– Zrakoplovnu kartu Zagreb-London-Zagreb (Ryanair, prtljaga: 1 kofer do 20 kg uključen)
– Zrakoplovne pristojbe (podložne promjenama)
– Prijevoz zračna luka-škola-zračna luka

– Pratitelja putovanja iz Zagreba za najmanje 10 polaznika

– Jamčevinu i organizaciju putovanja

 

Cijena paket aranžmana po osobi ne uključuje:

– putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja

 

Obavezna doplata (na licu mjesta):

Tijekom boravka u Londonu polaznici trebaju pribaviti Travel ticket za gradski prijevoz – cca 32 GBP za 2 tjedna za polaznike do 15 godina, odnosno 64 GBP za polaznike koji su navršili 16 godina.

 

Informativne cijene izleta & ulaznica:

Izlet u Windsor Castle cca 45 GBP, u Thorpe Park cca 40 GBP, u Hampton Court Palace 32 GBP, u Kew Gardens 15 GBP, ulaznica u muzej Madame Tussauds cca 20-23 GBP, London Eye cca 13-20 GBP, IMAX Cinema cca 8 GBP, kazalište od 26 GBP, Tower of London cca 15-20 GBP.

 

Važna napomena:

Po dolasku u rezidenciju potrebno je ostaviti polog u iznosu od 30 GBP koji se zadnji dan vraća ukoliko je soba neoštećena. Za izgubljeni ključ plaća se naknada u iznosu od 190 GBP.

Polaznici će po dolasku u školu biti upoznati sa pravilima škole, te su dužni iste poštovati tijekom boravka.

Red letenja zrakoplova:

  • polijetanje iz Zagreba u 6.20 sati ujutro, dolazak u London (Stansted) u 7.40 sati ujutro po lokalnom vremenu
  • polijetanje iz Londona (Stansted) u 8.15 sati ujutro, dolazak u Zagreb predviđen je u 11.25 sati po lokalnom vremenu

Pratitelj putovanja:

Najčešće je profesor engleskog jezika koji putuje sa polaznicima te sa njima boravi tijekom cijelog putovanja i na raspolaganju je polaznicima 24/7. Brine se o redovitom pohađanju nastave i drugih aktivnosti, organizira i dodatne aktivnosti i posjete lokalitetima koji su dodatni interesantni polaznicima (to ponekad uključuje i doplatu na licu mjesta za ulaznice).

MAPA