LONDON

CIJENA OD

TRAJANJE PUTOVANJA

TJEDAN DANA TEČAJA

TEČAJEVI ENGLESKOG JEZIKA ZA POLAZNIKE 16+

FRANCES KING SCHOOL OF ENGLISH LONDON

Frances King School of English osnovana je 1973. godine i jedna je od najpoznatijih škola engleskog jezika u Londonu. Godišnje kroz školu prođe preko 6000 polaznika iz više od 50 zemalja svijeta. Nudi tečajeve na 4 prestižne lokacije u samom središtu Londona, u 1. zoni (Kensington & Belgravia). Glavna zgrada nalazi se u blizini Victoria i Albert muzeja, i raspolaže s prostranim učionicama, besplatnim internetom i besplatnim korištenje multimedijalnog centra za on-line učenje. Mogućnost on-line učenja prije dolaska u školu, tijekom i nakon odlaska iz škole!

Više informacija na: http://www.francesking.com/

Nastava
Odvija se u grupama do najviše 14 polaznika (prosjek je 10 polaznika). Tečajevi poslovnog engleskog jezika odvijaju grupe su do najviše 8 polaznika. 1 školski sat traje 50 minuta.

NAPOMENA: Tijekom državnih praznika, nema nastave!

Vrste tečajeva
English for Life & Experience: opći engleski jezik, odvija se u grupama do 14 polaznika, te ima nekoliko vrsta intenziteta učenja jezika (od 20 do 28 školskih sati tjedno). Najniža dob polaznika je 16 godina.

English for Your Career: tečajevi za poslovne ljude i profesionalce odvijaju se u grupama do najviše 8 polaznika, te ima nekoliko vrsta intenziteta učenja jezika (od 20 do 28 školskih sati tjedno). Mogućnost učenja Club 8 Standard (do 8 polaznika, 28 školskih sati tjedno), zatim Club 8 Intensive (do 8 polaznika, 28 školskih sati thedno) i Club 8 Combination (u grupi do 8 polaznika 20 sati nastave tjedno + doplata 590kn za opciju One-to-One). Najmanja dob polaznika je 24 godina.

English for Examinations: pripremni tečajevi engleskog jezika za postizanje uspjeha prilikom polaganja ispita IELTS. Odvijaju se u grupama do najviše 14 polaznika. Intenzitet nastave tijekom tjedna je od 20-28 školskih sati tjedno. Najkraće trajanje programa je 1 tjedan (cijena na upit). Početak tečaja za 4-tjednu nastavu je 2.7. i 30.7.2018.

Family and Teenagers Programs: Familiy Junior, program prilagođen mlađim polaznicima (6-16 godina), odvija se u grupama do 15 polaznika, po 20 školskih sati tjedno. Familiy Adult, program za roditelje s djecom i odvija se u grupama do 10 polaznika, po 20 školskih sati tjedno. Teenager Residental (ALL INCLUSIVE program sa uključenim smještajem) i Teenager Day School (cjelodnevni program bez smještaja), u grupama do 15 polaznika (12-17 godina).

Škola Frances King nudi širok spektar mogućnosti smještaja koje se nalaze u 1., 2. ili 3. zoni Londona, odnosno udaljene su od škole od 10 do 45 minuta vožnje javnim gradskim prijevozom do škole.

Smještaj je moguć U OBITELJIMA STANDARD, PREMIUM I DELUXE (razlikuju se po udaljenosti od škole, da li sobe imaju vlastitu kupaonicu ili ne, te u broju obroka).

Škola nudi smještaj u rezidencijama:

iQ Hammersmith:

Nalazi se u srcu zapadnog Londona, u prosjeku 15 minuta vožnje podzemnom željeznicom do škola u Kensingtonu. Pogodan je za studente i profesionalce. Kratkom  šetnjom udaljen je  od zabavnih sadržaja kao što su ‘The Hammersmith Apollo’ i ‘Lyric Theatre’ te je u blizini trgovina, restorana i barova. iQ Hammersmizh je moderna novoizgrađena rezidencija sa elegantnim studijima opremljenih vlastitom kuhinjom i kupaonicom.

Lightfoot Hall: 

Lightfoot Hall je moderna rezidencija za individualan boravak s vlastitim kupaonicama te visokokvalitetnim , kompaktnim  studijima i dvokrevetnim  sobama. Nalazi se na King’s Roadu u Chelseaju na izvrsnoj lokaciji, samo 15 minuta hoda od  škole Kensington. Pogodan je za studente i mlade znanstvenike. Chelsea je jedno od najprestižnijih područja Londona, s izvrsnim trgovinama, restoranima i barovima u blizini. Ispred rezidencije nalazi se autobusno stajalište, a u blizini su dvije podzemne stanice.

Obavezno ponijeti ručnike za sve tipove smještaja!

MAPA