LONDON | TEČAJ ENGLESKOG ZA MLADE

CIJENA OD

TRAJANJE PUTOVANJA

03.07 - 17.07. i 17.7.-31.7.2022.

ENGLESKI ZA MLADE OD 11-17 GODINA

DOCKLANDS CAMPUS | UNIVERSITY OF EAST LONDON

Embassy Summer organizira ljetnu školu engleskog jezika u sklopu campusa Docklands koji je dio University of East London. Nalazi se u blizini financijske četvrti Londona, direktno na rijeci Temzi. Od središta grada, odnosno West Enda campus je udaljen cca 25 minuta vožnje javnim gradskim prijevozom, odnosno 15 minuta vožnje do London Bridgea. Najbliža stanica podzemne željeznice je Cyprus (nalazi se unutar campusa). Dockland campus osim što raspolaže prostranim i vrlo moderno opremljenim učionicama, u usklopu campusa ima i veliku blagovaonicu, Aqua Bar & Disco boat za večernje aktivnosti, te sportski teren i park.

Nastava

Sastoji se od 20 sati tjedno (1 školski sat = 45 minuta), u grupama do najviše 17 polaznika. Tijekom tjedna izmjenjuju se 2-3 profesora. Po dolasku u školu, svi polaznici pristupaju testiranju, na temelju kojeg će biti razvrstani u određeni razred (prema trenutno pokazanom znanju). Nastava se bazira na praktičnim vježbama, izgovoru i slušanju, kako bi polaznici stekli vještine neophodne za svakodnevnu komunikaciju na engleskom jeziku. Nastava se odvija u jutarnjim i poslijepodnevnim satima (tjedna izmjena), a sastavni dio nastave su i slobodne aktivnosti, izleti i razgledi.

 

Smještaj

Polaznici su smješteni u rezidenciji u sklopu campusa koja se sastoji od 6 zgrada uzduž rijeke Temze. Smještaj je u jednokrevetnim sobama (svaka soba ima vlastiti tuš/WC) na osnovi punog pansiona (subotom i nedjeljom za ručak se dobiva lunch paket). Rezidencija je podijeljena u blokove, a svaki blok sastoji se od 4-6 jednokrevetnih soba i u sklopu 1 bloka nalazi se i odlično opremljena zajednička prostorija.

Obavezno ponijeti ručnike!

 

Izleti i slobodne aktivnosti

Tijekom boravka od 2 tjedna organiziran je 1 cjelodnevni izlet (ili Brighton ili Cambridge ili Cantebury), i 5 poludnevnih izleta tjedno kao što su odlazak na Camden, Covent Garden, posjet muzejima kao što su National Maritime Museum, Science Museum, Natural History Museum, British Museum, Victoria & Albert Museum, Tate Modern Museum, Museum of London. Od kulturnih aktivnosti izdvajamo “London walk” kao što su London introducing Walk, Greenwich Walk, Embankment Walk, Covent Garden Walk.

Također, organizirane su i večernje aktivnosti, kao što su disco, kviz, večer uz film, karaoke, „Blind Date“, “Fashion Show”, “Talent Show” i mnoge druge.

 

Cijena po osobi u kn

Termin / First minute cijena u kn (gotovina na rate) / cijena u KN (kartica na rate)

03.-17.7.2022. / 17.690,00 / 18.490,00

17.7.-31.7.2022. / 17.690,00 / 18.490,00

* First minute cijena za uplate do 15.4.2022. ili do popunjenja mjesta po FM cijeni.

 

Cijena paket aranžmana uključuje:

– 20 sati nastave tjedno (1 nastavni sat traje 45 minuta) u grupama do najviše 17 polaznika po razredu
– Nastavni materijal
– Prijemni ispit
– Potvrdu o pohađanju tečaja
– Smještaj u jednokrevetnoj sobi s vlastitom kupaonicom u rezidenciji na osnovi 14 punih pansiona (15 dana/14 noći)
– Program društvenih i sportskih aktivnosti
– 2 cjelodnevna izleta
– 10 posjeta muzejima ili atrakcijama Londona tijekom boravka od 2 tjedna (Tower Bridge, St Paul’s Cathedral, Tower of London, Thames River Cruise, Scence Musuem, Natural History Museum, National Gallery, British Musuem, Tate Modern, Albert & Victoria Museum, Museum of London, National Maritime Museum, Imperial War Museum, Covent Garden, Camden Town, Portobello Market, Oxford Street, Westfield, Regents Park, Hyde Park & Kensington Gardens. London Walks: Westminster Walk, Southbank Walk, Northbank Walk…)
– 24-satni nadzor osoblja škole
– Zrakoplovnu kartu Zagreb-London-Zagreb (Ryanair, prtljaga: 1 kofer do 20 kg uključen)
– Zrakoplovne pristojbe (podložne promjenama)
– Prijevoz zračna luka-škola-zračna luka
– Pratitelja putovanja iz Zagreba za min. 10 polaznika
– Jamčevinu i organizaciju putovanja.

 

Cijena ne uključuje:

– putno zdravstveno osiguranje
– osiguranje od otkaza putovanja

 

Obavezna doplata (na licu mjesta):

Tijekom boravka u Londonu polaznici trebaju pribaviti Travel ticket za gradski prijevoz – cca 32 GBP za 2 tjedna za polaznike do 15 godina, odnosno 64 GBP za polaznike koji su navršili 16 godina.

 

Informativne cijene izleta & ulaznica:

Izlet u Windsor Castle cca 45 GBP, u Thorpe Park cca 40 GBP, u Hampton Court Palace 32 GBP, u Kew Gardens 15 GBP, ulaznica u muzej Madame Tussauds cca 20-23 GBP, London Eye cca 13-20 GBP, IMAX Cinema cca 8 GBP, kazalište od 26 GBP, Tower of London cca 15-20 GBP.

 

Važna napomena:

Po dolasku u rezidenciju potrebno je ostaviti polog u iznosu od 30 GBP koji se zadnji dan vraća ukoliko je soba neoštećena. Za izgubljeni ključ plaća se naknada u iznosu od 190 GBP.

Polaznici će po dolasku u školu biti upoznati sa pravilima škole, te su dužni iste poštovati tijekom boravka.

 

Red letenja zrakoplova:

  • polijetanje iz Zagreba u 6.20 sati ujutro, dolazak u London (Stansted) u 7.40 sati ujutro po lokalnom vremenu
  • polijetanje iz Londona (Stansted) u 8.15 sati ujutro, dolazak u Zagreb predviđen je u 11.25 sati po lokalnom vremenu

 

Pratitelj putovanja:

Najčešće je profesor engleskog jezika koji putuje sa polaznicima te sa njima boravi tijekom cijelog putovanja i na raspolaganju je polaznicima 24/7. Brine se o redovitom pohađanju nastave i drugih aktivnosti, organizira i dodatne aktivnosti i posjete lokalitetima koji su dodatni interesantni polaznicima (to ponekad uključuje i doplatu na licu mjesta za ulaznice).

 

MAPA