BERLIN & MÜNCHEN

CIJENA OD

TRAJANJE PUTOVANJA

TJEDAN DANA TEČAJA

TEČAJEVI NJEMAČKOG JEZIKA ZA POLAZNIKE 16+

DID DEUTSCH IN DEUTSCHLAND

Organizacija DID (deutsch in deutschland) osnovana je 1970 godine i kako samo ime govori, njihov moto “uči njemački u Njemačkoj”. Dobitnik je mnogih međunarodnih priznanja za najbolju školu za učenje njemačkog jezika. Svi nastavnici škole imaju fakultetske diplome te su specijalizirani za učenje njemačkog jezika za strance te time garantira visoki standard i kvalitetu nastave.

DID Berlin osnovan je 1990. godine i škola se nalazi u povijesnom dijelu grada Mitte, svega 15 minuta hoda od Brandenburških vrata. Prosječan broj polaznika u školi je 150, a u visokoj sezoni može primiti odjednom i do 300 polaznika. raspolaže sa svjetlim, prostranim učionicama, multimedijalnim centrom, internet caffeom, wifi u cijeloj školi, velika krovna terasa.

DID München osnovana je 1977. godine i nalazi se u središtu grada, 15 minuta hoda od Karlsplatza. Škola raspolaže sa prostranim učionicama, multimedijalnim centrom, wifi u cijeloj školi, lonuge barom i velikom krovnom terasom.

Više informacija na: http://www.did.de

VRIJEDNOST VIŠE:

– Sveučilišni ljetni tečaj!

– Mogućnost kombiniranja 4 grada u 4 tjedna: Frankfurt, München, Hamburg & Berlin!

– Testiranje ispita TestDaf na sve 4 lokacije DID-a!

Nastava
Odvija se u grupama do 12 polaznika, ljeti maksimalno 15 polaznika.

Vrste tečajeva
OPĆI TEČAJ: sastoji se od 20 školskih sati tjedno.
INTENZIVNI TEČAJ: sastoji se od 24 školska sata tjedno.
PREMIUM TEČAJ: sastoji se od 28 školskih sati tjedno.
SVEUČILIŠNI LJETNI TEČAJ: traje 4 tjedna (početak na točno određene datume), i sastoji se od školskih sati tjedno + 2 školska sata seminara + 2 sata workshop 2 poludnevna izleta tjedno (ulaznice uključene), 1 cjelodnevni izlet tjedno (dakle tijekom 4 tjedna uključena 3 izleta), prijamni test, nastavni materijal, završni test, potvrdu o pohađanju tečaja – idealno za pripreme za fakultet! To sve u suradnji sa International School of Management (ISM).
BERLINSKA LJETNA AKADEMIJA: sastoji se od 20 školskih sati nastave poslije podne (od 14.45 do 18 sati) + 2 poludnevna razgleda grada u prijepodnevnim satima + 1 cjelodnevni izlet tjedno + smještaj u hotelu (18+) ili u obitelji.

OSTALI TEČAJEVI: poslovni njemački, one-to-one tečaj, 9-dnevni intenzivni tečaj, super ubrzani poslovni njemački, ljetni tečajevi za mlade (12-20 godina), njemački u domu učitelja, pripremni tečaj za upis na neki od njemačkih fakulteta, njemački i radno iskustvo.

Smještaj je moguće organizirati u obiteljima za one koji žele bolje upoznati kulturu i način života Njemaca. Smještaj je u dvokrevetnim sobama na osnovi noćenja s doručkom ili na osnovi polupansiona, a od škole obitelji su udaljene najviše 45 minuta vožnje javnim gradskim prijevozom. Za one koji vole nezavisniji život, škola može organizirati i iznajmljivanje soba. Smještaj u takvim sobama je na osnovi noćenja (bez obroka), a kuhinju i kupaonicu dijelite ili s ostalim stanarima koji su unajmili sobu ili s obitelji koja živi u tom stanu/kući.

Također je moguće organizirati i smještaj u hostelima (Youth Hotels)

Berlin

Hotel A&O u Berlinu (standard sobe, Hauptbahnhof) udaljen je od škole i središta grada 10 minuta vožnje javnim gradskim prijevozom. Smještaj je u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom, na osnovi noćenja s doručkom. Ima 24-satnu recepciju, mogućnost najma bicikla, a praonica rublja se nalazi u neposrednoj blizini rezidencije.

Smještaj je moguć i u apartmanima tipa studio koji su smješteni u središtu Berlina. Svaki studio za 1 osobu ima vlastitu kupaonicu i dobro opremljenu kuhinju. Polaznici moraju imati najmanje 18 godina.

München

Hotel A&O München (standard sobe) udaljen je od škole 5 minuta vožnje javnim gradskim prijevozom, a od središta grada 10 minuta vožnje. Smještaj je u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom, na osnovi noćenja s doručkom. Ima 24-satnu recepciju, mogućnost najma bicikla, a praonica rublja se nalazi u neposrednoj blizini rezidencije.

Hotel Meininger (Hauptbahnhof ili Oranienburger), udaljenost od škole ili 8 minuta hoda ili 10 minuta javnim gradskim prijevozom, odnosno 5 minuta od središta grada. Smještaj je u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom, na osnovi noćenja s doručkom. Ovaj smještaj je za polaznike 18+.

Obavezno ponijeti ručnike za sve tipove smještaja!

MAPA