DUBLIN

CIJENA OD

3.150 KN

TRAJANJE PUTOVANJA

2 TJEDNA TEČAJA

TEČAJEVI ENGLESKOG JEZIKA ZA POLAZNIKE 16+

CENTRE OF ENGLISH STUDIES DUBLIN

Škola Centre of English Studies najprestižnija je škola engleskog jezika u Dublinu sa međunarodnom reputacijom škole koja brine i obraća pažnju na svakog pojedinog studenta. Osoblje škole je profesionalno i uvijek spremno pomaže svakom pojedincu u školi. Škola je osnovana 1979 godine, a profesori imaju fakultetske diplome te položen učiteljski ispit ACELS. Škola je bila 5 godina za redom nominirana za “Star English Language School in Europe”, prepoznata je od organizacija British Council u Englskoj i ACELS u Irskoj, te je škola i službeni centar za testiranje IELTS. CES Dublin nalazi se u samom središtu povijesnog dijela grada, u Dame Streetu, u istoj ulici gdje je i Trinity College, te u neposrednoj blizini Dublin Castle-a i Temple Bar-a. Od poznate Grafton ulice udaljena je 5 minuta hoda na kraju koje se nalazi i poznati gradski park St. Stephen’s Green. Škola raspolaže sa 40 učionica, 2
multimedijalna centra sa 25 kompjutera i 15 tableta, besplatan Wifi, studentskom kantinom, te u školi možete dobiti besplatno savjetovanje za upis na fakultet.

Tijekom boravka u Dublinu polaznici iznad 15 godina trebaju pribaviti pokaz za gradski prijevoz – cca 40 EUR /tjedan.

Više informacija na: http://www.ces-schools.com

VRIJEDNOST VIŠE:

  • najprestižnija škola u Dublinu!
  • Smještaj u fantastičnim obiteljima ili u
    rezidencijama!
  • Testiranje ispita IELTS

NASTAVA
Opći tečaj:Odvija se u grupama do najviše 14 polaznika (prosjek je 10-12 polaznika). 1 školski sat traje 55 minuta.

NAPOMENA: Tijekom državnih praznika, nema nastave!

VRSTE TEČAJEVA
Opći tečaj: STANDARDNI TEČAJ: sastoji se od 20 školskih sati tjedno.
Platinum (poslovni) tečaj: sastoji se od 20, 25, 30 ili 35 školskih sati tjedno. Najniža dob polaznika je 21 godina.

Nastava
Odvija se u grupama do najviše 12 polaznika, a tečajevi poslovnog jezika u grupama do najviše 5 polaznika. 1 školski sat traje 50 minuta.

NAPOMENA: Tijekom državnih praznika, nema nastave!

Vrste tečajeva
STANDARDNI TEČAJ: sastoji se od 20 školskih sati tjedno.
INTENZIVNI TEČAJ: sastoji se od 26 školskih sati tjedno.
KOMBINIRANI TEČAJ: sastoji se od 20 školskih sati u grupi + 5 dodatnih sati individualne nastave.

OSTALI TEČAJEVI: pripremni tečaj za polaganje ispita (IELTS, CAE), engleski i radno iskustvo, engleski za nastavnike, poslovni engleski jezik – one-to-one nastava specijalizirana za avijaciju, bankarstvo, industriju, medicinu, pravo i turizam.

Smještaj OBITELJ:Smještaj u irskim obiteljima predstavlja dodatnu prednost jer su Irci izrazito društveni i veseli ljudi. Smještaj je u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama na osnovi polupansiona (kontinentalni doručak i večera tijekom tjedna, dok je vikendom uključen i lagani ručak). Obitelji su udaljene od škole cca 30-40 minuta vožnje autobusom.

Škola nudi smještaj i u rezidencijama za polaznike od 18 godina na više:

CRESTFIELD REZIDENCIJA

nudi smještaj u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama (neke imaju vlastitu kupaonicu) na osnovi noćenja (bez obroka) i od škole je udaljena 5 km, odnosno oko 30 minuta vožnje autobusom. Sve sobe imaju sat Tv, besplatan Wifi.

AUBURN HOUSE REZIDENCIJA

nudi smještaj u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama na osnovi noćenja (bez obroka). Većina soba ima vlastitu kupaonicu (istu nije moguće garantirati). Ukupno ima 10 soba, a nalazi se u istom dijelu kao i Crestfield rezidencija, odnosno 4 km od škole i cca 30 minuta vožnje. autobusom. Sve sobe imaju sat Tv, besplatan Wifi.

SHANOWEN SQUARE REZIDENCIJA

moderno je uređena i sastoji se od ukupno 86 apartmana podijeljenih u 13 blokova s vlastitim vrtom i osiguranjem. Jedan apartman sastoji se od 3 – 5 jednokrevetnih soba s vlastitom kupaonicom, dok kuhinju dijelite s ostalim stanarima. U rezidencijama je obavezan depozit koji se zadnji dan vraća ukoliko je apartman neoštećen.

TRINITY COLLEGE RESIDENCE

nalazi se u samom centru Dublina, udaljena svega 5 minuta hoda od škole a smještaj je u jednokrevtnim sobama standard (tuš/wc na katu).

BINARY HUB RESIDENCE

nalazi se svega 20 minuta hoda od škole, a smještaj je u jednokrevetnim sobama sa vlastitom kupaonicom na osnovi noćenja (bez obroka).

OBAVEZNO PONIJETI RUČNIKE ZA SVE TIPOVE SMJEŠTAJA!

MAPA