CANNES

CIJENA OD

TRAJANJE PUTOVANJA

DVA TJEDNA TEČAJA

FRANCUSKI JEZIK ZA MLADE IZNAD 16 GODINA

CAMPUS INTERNATIONAL DE CANNES

Campus International de Cannes osnovao je francuski pjesnik Paul Valéry, 1931. godine. U skolpu kampusa nalaze se 24 moderno opermljene učionice, 113 studentskih soba (jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne), free wi-fi, kazalište, teretanu, košarkaško i odbojkaško igralište, praonica rublja, parking.

Više informacija na: http://www.french-in-cannes.com/eng/index.php

http://www.french-in-cannes.com/docs/Tarifs-2020/Academic-Courses-2020-20022020.pdf

Nastava
Odvija se u grupama do 10 polaznika, u prijepodnevnim i poslijepodnevnim satima. 1 školski sat traje 45 minuta.

Vrsta tečaja

STANDARD TEČAJ:Sastoji se od 18 školskih sati tjedno. Cilj tečaja je stjecanje sposobnosti komuniciranja u svakodnevnim situacijama. Naglasak je na interaktivnim vježbama između učenika u razredu i poticanju na razmišljanje na francuskom jeziku.

STANDARD TEČAJ PLUS: Sastoji se od 21 školska sata tjedno. Cilj tečaja je stjecanje sposobnosti komuniciranja u svakodnevnim situacijama. Naglasak je na interaktivnim vježbama između učenika u razredu i poticanju na razmišljanje na francuskom jeziku. (20 sati standardnog tečaja + 1 popodnevna školska sata govornih vježbi).

INTENZIVNI TEČAJ: Sastoji se od 25 školskih sati tjedno. Cilj tečaja je stjecanje sposobnosti komuniciranja u svakodnevnim situacijama. Naglasak je na interaktivnim vježbama između učenika u razredu i poticanju na razmišljanje na francuskom jeziku. (22 sati standardnog tečaja + 3 popodnevna školska sata (ponedjeljak, utorak i četvrtak) govornih vježbi i pisanja).

INTENZIVNI TEČAJ PLUS: Sastoji se od 28 školska sata tjedno. Cilj tečaja je stjecanje sposobnosti komuniciranja u svakodnevnim situacijama. Naglasak je na interaktivnim vježbama između učenika u razredu i poticanju na razmišljanje na francuskom jeziku. (25 sati intenzivnog tečaja + 3 popodnevna školska sata (ponedjeljak, utorak i četvrtak) govornih vježbi i pisanja).

PREMIUM TEČAJ: Sastoji se od 30 školskih sati tjedno intenzivnog tečaja +. Petkom popodne nastava se održava u mini grupama od 1-3 polaznika, te se obrađuju teme koje nisu bile odrađene na grupnom tečaju.

PREMIUM TEČAJ: Sastoji se od 30 školskih sati tjedno intenzivnog tečaja +. Petkom popodne nastava se održava u mini grupama od 1-3 polaznika, te se obrađuju teme koje nisu bile odrađene na grupnom tečaju.

MINI GROUP TEČAJ: 18, 25 ili 30 školskih sati tjedno. Najviše 3 polaznika po grupi. Trajanje tečaja je isključivo 1 tjedan. Početak tečaja je svakog ponedjeljka, osim u terminu od 01.07.-1.8.2018.

PRIPREMNI TEČAJ ZA DELF: dodatno na (opći ili inteznivni tečaj) 10 nastavnih sati u 2 tjedna (srijedom i petkom od 13 do 15 sati), polaganje ispita nije uključeno!

Smještaj je moguće osigurati u rezidencijama na kampusu u standard sobama (zajednička kupaonica na svakom katu) ili u ensuite sobama vlastita kupaonica), na osnovi polupansiona ili punog pansiona. Posteljina je osigurana od strane škole i mijenja se svaki tjedan.

Također, smještaj je moguće osigurati u obiteljima u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama na osnovi noćenja s doručkom ili na osnovi polupansiona. Posteljina je osigurana od strane domaćina. Većina obitelji nalazi se na pješačkoj udaljenosti od škole ili u blizini stanica za javni prijevoz.

MAPA