WIMBLEDON SCHOOL OF ENGLISH LONDON

CIJENA OD

TRAJANJE PUTOVANJA

2 TJEDNA TEČAJA

TEČAJEVI ENGLESKOG JEZIKA ZA POLAZNIKE 16+

WIMBLEDON SCHOOL OF ENGLISH LONDON

Wimbledon School of English je škola sa reputacijom izvrsnosti u svemu što radi i jedna je od najstarijih i najprestižnijih škola engleskog jezika u Londonu. Osnovana je 1964. godine. Nalazi se u središtu Wimbledona (3. zona Londona), i od centra Londona udaljena je 15-ak minuta vožnje vlakom, odnosno 35 minuta vožnje podzemnom željeznicom. Nastava se odvija u prekrasnoj viktorijanskoj zgradi sa prekrasnim vrtom koji pruža odlično mjesto za relaksaciju tijekom pauzi a i nakon nastave. Raspolaže sa 25 prostranih učionica, multimedijalnim centrom, čitaonicom, te besplatnim pristupom internetu (besplatan Wi-Fi i soba sa 20 kompjutera). Tijekom godine ovu školu pohađaju polaznici iz 85 zemlja Svijeta (najviše iz Švicarske), a tijekom ljeta prosječna dob polaznika je između 20 i 30 godina.

Više informacija na: www.wimbledon-school.ac.uk

Pogledajte filmić o školi: https://www.youtube.com/watch?v=IC6n-8lGGL4

Nastava
Odvija se u grupama do najviše 14 polaznika (ljeti 16 polaznika), odnosno 10 polaznika za tečaj engleskog jezika i kulture. 1 školski sat traje 50 minuta.

NAPOMENA: Tijekom državnih praznika, nema nastave!

Vrste tečajeva
Opći tečaj: sastoji se od 24 školska sata tjedno.

Intenzivni tečaj: sastoji se od 28 školskih sati tjedno (opći tečaj + 4 školska sata prema izboru ili tečaja za komunikacijske vještine, gramatiku i pravopis ili pripremni tečaj za polaganje ispita FCE, CAE ili IELTS ili tečaj za medicinu).

Tečaj engleskog jezika i kulture za zrelu dob (40+): tečaj je namijenjen osobama iznad 40 godina, a sastoji se od 20 školskih sati tjedno + 3 poludnevna izleta i 1 cjelodnevnog izleta u grupama do najviše 10 polaznika. Nastava se odvija u prijepodnevnim satima i temelji se na učenju jezika za svakodnevne potrebe. Uči se o britanskim običajima i kulturi, etiketama i ponašanju, britanskom klasnom sustavu, umjetnosti, arhitekturi, vrtlarstvu i povijesti vrtlarstva, glazbi, hrani i piću (potrebna razina znanja je intermediate).

Akademska godina: traje 24 ili 36 tjedana (moguće izabrati 24 ili 28 školskih sati tjedno) – odličan izbor ukoliko želite polagati IELTS ispit koji je potreban za upis na neki od fakulteta u Velikoj Britaniji ili ukoliko želite unaprijediti svoju karijeru.

Ostali tečajevi: tečajevi za profesore engleskog jezika, one-to-one tečajevi, poslovni engleski (pravo ili financije), pripremni tečajevi za polaganje ispita (Cambridge, IELTS, BEC intermediate, BEC advanced, CAE, CPE, FCE, T.O.I.E.C., T.O.E.F.L.), internship program te mogućnost učenja tenisa i jahanja (uz doplatu).

Smještaj je moguće osigurati i u obiteljima i u student houseu. Smještaj u obitelji osiguran je u jednokrevetnim sobama na osnovi noćenja s doručkom i u svim obiteljima polaznici imaju besplatan internet!

Standard obitelj:

znači da je polaznik u jednokrevetnoj sobi, ali kupaonicu dijeli s obitelji u kojoj živi.

Standard plus obitelj:

polaznik ima svoju sobu s vlastitom kupaonicom.

Superior obitelj:

polaznik ima svoju sobu s vlastitom kupaonicom i obitelj je udaljena od škole nekoliko minuta hoda. Smještaj je također moguće organizirati u rezidenciji odnosno u stanovima koje dijelite s drugim studentima (standard i luxury) i u svim kućama polaznicima je na raspolaganju besplatni bežični internet!

Kings Lodge Luxury Shared House:

nalazi se na 10 minuta hoda od škole u samom centru Wimbledona. Raspolaže s 9 jednokrevetnih/dvokrevetnih soba s vlastitom kupaonicom, a polaznici moraju biti stariji od 18 godina. Sve sobe imaju i TV. U sklopu rezidencije je i velika kuhinja (TV/DVD/video), praonica i sušionica rublja.

Queens Lodge Luxury Shared House:

nalazi se na pješačkoj udaljenosti od škole i raspolaže s 6 jednokrevetnih soba s vlastitom kupaonicom. Polaznici moraju biti stariji od 20 godina. Sve sobe imaju i TV. U sklopu rezidencije je i velika kuhinja (TV/DVD/video), praonica i sušionica rublja.

Cottenham Park 1 :

 nalazi se u Raynes Parku, otprilike 30 minuta hoda udaljen od škole engleskog jezika ili 20 minuta vožnje autobusom od centra grada Wimbledona i škole. Spavaće sobe su svijetle i ukusno uređene.  Svaka soba uključuje krevet, sef, stolicu, radni stol i ormar za pohranu.

Obavezno ponijeti ručnike za sve tipove smještaja!

MAPA