LEYSIN (ŠVICARSKA) & ZELL AM SEE (AUSTRIJA)

CIJENA OD

TRAJANJE PUTOVANJA

DVA TJEDNA TEČAJA

ENGLESKI ZA DJECU OD 7-17 GODINA

VILLAGE CAMPS

Preko 45 godina iskustva u organiziranju međunarodnih ljetnih kampova; i roditelji i polaznici kampa mogu biti sigurni u visoku kvalitetu osoblja, raznih sportova, umjetnosti, aktivnosti i jezičnih programa.

Više informacija na: www.villagecamps.com

Video o campu u Leysinu možete pogledati na slijedećim linkovima: https://youtu.be/s7sFwEKSDW0 i na: https://youtu.be/bJasY8DeB48

Vrsta kampa – Leysin
NOVO!!!

VC-STEM Robotics – za polaznike 10-17 godina:
Ovaj inovativni program je osmislio Village Camps kako bi osvojio maštu kampera koji su željni istražiti fascinantne događaje u znanosti i programiranje uglavnom u odnosu na ROBOTICS. Program će koristiti razne suvremene alate za svakoga od znatiželjnih početnika u tehnologiji do onih s postojećim vještinama koje žele proširiti svoje znanje na tom području. Ovo je prvi LEgo Midstorm Robotic tečaj. Cilj programa je kako na uzbudljiv način naučiti i razvijati osnove izgradnje i programiranja niza različitih robota. Za sve sposobnosti između početnika i iskusnih, naš inovativni Robotika program pruža priliku mladim umovima da nauče i razviju vještine i timski rad u kodiranju, inženjeringu, matematici i rješavanju problema potičući maštu i kreativnost.

Program:

Prvi tjedan tečaja započinje informativnim lekcijama i specifičnim projektima koji se temelje na Lego i drugim pažljivo odabranim neovisnim web stranicama. Kako se kolegij razvija i svi sudionici stječu znanje i iskustvo, svatko od njih može koristiti nove pronađene vještine i iskustvo kako bi radio sasvim samostalno i kako bi stvorio konačni osobni robot koji može zadobiti ostale u Robot natjecanjima na zadnjem danu kampa. Ovo će biti vrlo izazovno, zahvaljujući 2 tjednom nagrađivanju!

Tijekom tečaja, “kamperi” će naučiti:

  • Proces dizajna
  • Kako dizajnirati i izgraditi strukturno zvuk robota
  • LEGO MINDSTORMS EV3 vizualni programski koncepti
  • Omjeri ratiosa i drugih inženjerskih koncepata
  • Kontrola robotskih odgovora kroz senzore i programiranje
  • Strukture odlučivanja u ljetnom kampu
  • Izgradnja timskog kampa i strategije rješavanja problema

Naš robotski program dostupan je bilo kojoj razini vještina od osnovnih početnika do iskusnih. Uloga tima Village Camps je postavljanje izazova i pružanje potrebnih informacija i izazova kako bi se osiguralo da oduševljeni sudionici mladih tečajeva budu opremljeni stručnom ekspertizom potrebnom za razvijanje vještina potrebnih za uspjeh u ovom tehnološkom svijetu.

Važno je da je medij kroz koji radimo zajedno uzbudljiv, nagrađivan i super zabavan.

Tehnički materijal: Svi robotski materijali, blokovi, zupčanici, motori, senzori, računala, ipad i programi dobivaju Village Camps i ostat će u kampu.

Smještaj, izleti i aktivnosti:

Kamperci su smješteni u Village Camps Swiss Alpine Centre. Centar ima prostrane, uglavnom sobe s vlastitom kupaonicom za 3-4 kampera, salona i igrališta, kao i impresivne blagovaonice. Kampus je smješten odmah iznad glavnog sela i blizu izvrsnih sportskih i zabavnih sadržaja. Postoje uzbudljivi izleti u Ženevu, jezersko mjesto Lausanne, tvornicu čokolade i vodeni park u obližnjem Aigleu.

Vrsta kampa – Zell Am See

Adventure Camp:

Cilj kolegija je da polaznici upoznaju jedni druge, uče o Austriji i uživaju u stjecanju novih vještina i poboljšanju postojeće. Ovaj Adventure Camp nudi programe za djecu od 10-17 godina starosti, koji uključuju široku paletu sportskih aktivnosti.

Vrsta kampa – Leysin

Junior Adventure Camp

Posebno osmišljen i prilagođen program za tu dobnu skupinu. Program u kojem će djeca bolje razviti svoje interese, upoznati drugu djecu iz cijelog svijeta i bolje upoznati Švicarsku i njezinu kulturu. Tijekom dana, iskusni savjetnici voditi će mlade kampere kroz čarobni program posebno dizajniraih aktivnosti. Pod stalnim nadzorom Village Camps osoblja, svaki polaznik dobiva jasne upute za svaku aktivnost. Polaznici su upoznati s raznim aktivnostima. Profesionalnim usmjeravanjem i uz mnogo zabave, djeca razvijaju osjećaj za nove ideje, sport i stvaranje novih prijatelja. Polaznici su smješteni u Village Camps Swiss Alpine Centre. Centar ima prostrane, uglavnom trokrevetne i četverokrevetne en-suite sobe, salone i igrališta, kao i veliki izbor restorana.

Adventure Camp

Program koji u potpunosti iskorištava mogućnosti koje pruža okruženje švicarskih Alpama, pružajući kamperi izbor aktivnosti koje su rijetko dostupni na jednom mjestu. Cilj ovog kampa je ne samo da se zabavite raznim aktivnosti, već se također razvijaju vještine potrebne za sigurno uživanje u prirodi. Tu su edukativne radionice s naglaskom na alpsko okruženje, orijentacija na otvorenom, te vještine preživljavanja (npr. peljenje vatre). Polaznici su smješteni u Village Camps Swiss Alpine Centre. Centar ima prostrane, uglavnom trokrevetne i četverokrevetne en-suite sobe, salone i igrališta, kao i veliki izbor restorana.

Sports Camp

Ovaj kamp je osmišljen za polaznike čiji je glavni interes sport. Mogu se neki odabrati grupnih ili pojedinačnih sportova: nogomet, košarka, streljaštvo, plivanje, odbojka na pijesku, tenis, badminton i mnoge druge timske igre, izazovi i natjecanja, pomno osmišljeni od strane voditelja Sportskog kampa. Polaznici su smješteni u Village Camps Swiss Alpine Centre. Centar ima prostrane, uglavnom trokrevetne i četverokrevetne en-suite sobe, salone i igrališta, kao i veliki izbor restorana.

English Language Camp

Polaznici se potiču na zabavu i druge izazove kako bi koristili engleski tijekom cijelog dana i večeri, a ne samo za vrijeme nastave. To osigurava bolji napredak i gotovo je sigurno da će djeca bolje razumjeti jezik i da će znatno poboljšati svoje govorne sposobnosti. Ocjenjivanje je kontinuirano. Odgovarajuća potvrda se dodjeljuje na kraju kampa, a pisano izvješće šalje se roditeljima. Polaznici su smješteni u Village Camps Swiss Alpine Centre. Centar ima prostrane, uglavnom trokrevetne i četverokrevetne en-suite sobe, salone i igrališta, kao i veliki izbor restorana.

French Language Camp

Polaznici se potiču na zabavu i druge izazovne načine kako bi koristili francuski tijekom cijelog dana i večeri, a ne samo za vrijeme nastave. To osigurava bolji napredak i gotovo je sigurno da će djeca bolje razumjeti jezik i da će znatno poboljšati svoje govorne sposobnosti. Ocjenjivanje je kontinuirano. Odgovarajuća potvrda se dodjeljuje na kraju kampa, a pisano izvješće šalje se roditeljima. Polaznici su smješteni u Village Camps Swiss Alpine Centre. Centar ima prostrane, uglavnom trokrevetne i četverokrevetne en-suite sobe, salone i igrališta, kao i veliki izbor restorana.

Tennis Camp

Usavršite svoju igru po vrhunskom programu osmišljenom u suradnji sa California Tennis Academy.

Tennis + English ili French Camp

Ovaj kamp je kombinacija učenja jezika s teniskim programom, strukturiran tako da polaznici imaju tri sata nastave iz francuskog ili engleskog jezika u jutarnjim satima i tri sata tenisa na francuskom ili engleskom jeziku u poslijepodnevnim satima. Polaznici su smješteni u Village Camps Swiss Alpine Centre. Centar ima prostrane, uglavnom trokrevetne i četverokrevetne en-suite sobe, salone i igrališta, kao i veliki izbor restorana.

Vrsta kampa – Zell Am See

German Language Camp:

Polaznici se potiču na zabavu i druge izazovne načine kako bi koristili njemački tijekom cijelog dana i večeri, a ne samo za vrijeme nastave. To osigurava bolji napredak i gotovo je sigurno da će djeca bolje razumjeti jezik i da će znatno poboljšati svoje govorne sposobnosti. Ocjenjivanje je kontinuirano. Odgovarajuća potvrda se dodjeljuje na kraju kampa, a pisano izvješće šalje se roditeljima.

English Language Camp:

Polaznici se potiču na zabavu i druge izazovne načine kako bi koristili engleski tijekom cijelog dana i večeri, a ne samo za vrijeme nastave. To osigurava bolji napredak i gotovo je sigurno da će djeca bolje razumjeti jezik i da će znatno poboljšati svoje govorne sposobnosti. Ocjenjivanje je kontinuirano. Odgovarajuća potvrda se dodjeljuje na kraju kampa, a pisano izvješće šalje se roditeljima.

MAPA