LONDON | TEČAJ ENGLESKOG ZA MLADE

CIJENA OD

18.050 KN

TRAJANJE PUTOVANJA

28.6.-12.7.2020.

ENGLESKI ZA MLADE OD 12-17 GODINA

MILE END CAMPUS – QUEEN MARY UNIVERSITY OF LONDON

Embassy Summer organizira ljetnu školu engleskog jezika u sklopu campusa Queen Mary University of London. Campus se smjestio u četvrti Mile End, u blizini Regent’s Canala, svega 5 minuta hoda od stanica podzemne željeznice Mile End i stanice Stepney Green (II zona). Do središta Londona stiže se za 15-ak minuta vožnje podzemnom željeznicom (direktna linija do Oxford Streeta). Sve učionice su prostrane i moderno uređene kao i sam campus. U sklopu campusa se nalazi i kantina u kojoj se poslužuju svi obroci, zatim mala trgovina, banka, praonica rublja, caffee/snack bar, multifunkcionalna dvorana, velika dvorana za večernje aktivnosti i prostrani vrt.

Nastava

Sastoji se od 20 školskih sati tjedno (1 školski sat = 45 minuta), u grupama do najviše 15 polaznika. Tijekom tjedna izmjenjuju se 2-3 profesora. Po dolasku u školu, svi polaznici pristupaju testiranju, na temelju kojeg će biti razvrstani u određeni razred (prema trenutno pokazanom znanju). Nastava se bazira na praktičnim vježbama, izgovoru i slušanju, kako bi polaznici stekli vještine neophodne za svakodnevnu komunikaciju na engleskom jeziku. Nastava se odvija u jutarnjim i poslijepodnevnim satima (tjedna izmjena), a sastavni dio nastave su i slobodne aktivnosti, izleti i razgledi. Važno: polaznici su u razrede razvrstani i prema prijamnom testu i prema dobi polaznika!

NAPOMENA: Tijekom državnih praznika, nema nastave!

Izleti i slobodne aktivnosti

Tijekom boravka od 2 tjedna organizirana su 2 cjelodnevna izleta (ili Brighton ili Cambridge ili Cantebury), i 4 poludnevna razgleda Londona tjedno kao što su odlazak na Camden, Covent Garden, posjet muzejima kao što su National Maritime Museum, Science Museum, Natural History Museum, British Museum, Victoria & Albert Museum, Tate Modern Museum, Museum of London. Od kulturnih aktivnosti izdvajamo “London walk” kao što su London introducing Walk, Greenwich Walk, Embankment Walk, Covent Garden Walk.

Također, organizirane su i večernje aktivnosti, kao što su disco, kviz, večer uz film, karaoke, „Blind Date“, “Fashion Show”, “Talent Show” i mnoge druge.

Cijena paket aranžmana po osobi:

Termin / First minute cijena u kn (gotovina na rate) / cijena u KN (kartica na rate)

28.6.-12.7.2020. / 18.050 / 18.500

* First minute cijena za uplate do 1.3.2020. ili do popunjenja mjesta po FM cijeni.

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI UKLJUČUJE

– 20 školskih sati nastave tjedno
– Nastavni materijal
– Prijemni ispit
– Potvrdu o pohađanju tečaja
– Smještaj u jednokrevetnoj sobi s vlastitom kupaonicom u rezidenciji na osnovi 14 punih pansiona (15 dana/14 noći)
– Program društvenih i sportskih aktivnosti
– 2 cjelodnevna izleta (Brighton, Cambridge ili Canterbury)
– 10 posjeta muzejima ili atrakcijama Londona tijekom boravka od 2 tjedna (Tower Bridge, St. Paul’s Cathedral, Tower of London, Thames River Cruise, Scence Musuem, Natural History Museum, National Gallery, British Musuem, Tate Modern, Albert & Victoria Museum, Museum of London, National Maritime Museum, Imperial War Museum, Covent Garden, Camden Town, Portobello Market, Regents Park, Hyde Park & Kensington Gardens…)

– lokalni prijevoz za odlazak 5 x tjedno u posjet muzejima ili atrakcijama Londona
– 24-satni nadzor osoblja škole
– Zrakoplovnu kartu Zagreb-London-Zagreb
– Zrakoplovne pristojbe (1100 kn, podložne promjenama)
– Prijevoz zračna luka-škola-zračna luka

– Pratitelja putovanja iz Zagreba za min. 10 polaznika

– Jamčevinu i organizaciju putovanja

CIJENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI NE UKLJUČUJE

– putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja

Informativne cijene izleta & ulaznica:

Izlet u Windsor Castle cca 45 GBP, u Thorpe Park cca 40 GBP, u Hampton Court Palace 32 GBP, u Kew Gardens 15 GBP, ulaznica u muzej Madame Tussauds cca 20-23 GBP, London Eye cca 13-20 GBP, IMAX Cinema cca 8 GBP, kazalište od 26 GBP, Tower of London cca 15-20 GBP.

Važna napomena:

Po dolasku u rezidenciju potrebno je ostaviti polog u iznosu od 30-40 GBP koji se zadnji dan vraća ukoliko je soba neoštećena. Za izgubljeni ključ plaća se naknada u iznosu od 150 GBP.

Polaznici će po dolasku u školu biti upoznati sa pravilima škole, te su dužni iste poštovati tijekom boravka.

RED LETENJA ZRAKOPLOVA:

Polazak: 28.6.2020. (nedjelja) iz Zagreba u 12.05 sati; dolazak u Varšavu u 13.40 sati. Polijetanje iz Varšave u 15.30 sati; slijetanje u London u 17.20 sati

Povratak: 12.7.2020. (nedjelja) iz Londona u 10.15 sati; dolazak u Varšavu u 13.50 sati. Polijetanje iz Varšave u 15.40 sati; slijetanje u Zagreb u 17.20 sati.

Pratitelj putovanja:

Najčešće je profesor engleskog jezika koji putuje sa polaznicima te sa njima boravi tijekom cijelog putovanja i na raspolaganju je polaznicima 24/7. Brine se o redovitom pohađanju nastave i drugih aktivnosti, organizira i dodatne aktivnosti i posjete lokalitetima koji su dodatni interesantni polaznicima (to ponekad uključuje i doplatu na licu mjesta za ulaznice).

Smještaj

Polaznici su smješteni u rezidenciji unutar campusa. Smještaj je u jednokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom na osnovi punog pansiona (tijekom tjedna svi obroci su u školskom restoranu unutar campusa, a subotom i nedjeljom za ručak se dobiva lunch paket). Rezidencijalna zgrada se dijeli na blokove, a svaki blok sastoji se od 9 jednokrevetnih soba (svaka soba ima tuš/WC i mini frižider). Na svakom katu nalazi se i opremljena kuhinja. Wi-fi je dostupan u rezidenciji (limitirano). Posteljina je osigurana, a obavezno ponijeti ručnike!

MAPA