ST. PETERSBURG, MOSKVA (RUSIJA) & RIGA (LATVIJA)

CIJENA OD

TRAJANJE PUTOVANJA

DVA TJEDNA TEČAJA

TEČAJEVI RUSKOG JEZIKA ZA POLAZNIKE 16+

LIDEN & DENZ INTERCULTURAL INSTITUTE OF LANGUAGES | ST. PETERSBURG, MOSKVA (RUSIJA) & RIGA (LATVIJA)

Škola Liden & Denz je najstarija privatna škola u Rusiji osnovana 1992. godine, te uživa svjetsku reputaciju kao najbolji centar za učenje ruskog jezika.

Liden & Denz škola u St. Petersburgu nalazi se u samom središtu grada, u povijesnom dijelu, u neposrednoj blizini poznatog Nevsky Prospekta (5 minuta hoda) i cca. 300 m od najbliže metro stanice (Ligovsky Prospekt). Škola raspolaže sa 13 suvremeno opremljenih učionica, besplatnim internetom, malom knjižnicom, a studentima su na raspolaganju nekoliko iPad uređaja.

Liden & Denz u Moskvi nalazi se u središtu grada, u blizini Belorusskaya željezničke stanice. Škola se nalazi u prizemlju zgrade Ministarstva vanjskih poslova, ima 11 suvremeno opremljenih učionica, Wi-Fi zonu (besplatan internet), malu kafeteriju. U neposrednoj blizini škole nalaze se brojni restorani, kafići i barovi.

Liden & Denz u Rigi novija je škola, otvorena 2012 godine. Škola se smjestila između glavnog željezničkog kolodvora i zgrade opere. Od povijesnog dijela Rige koji je pod zaštitom UNESCO-a dijeli ga mali kanal na suprotnoj strani Boulevarda na kojem se nalazi škola. Škola se nalazi na 2. katu povijesne zgrade, raspolaže sa prostranim učionicama, kompjuterskim laboratorijem i loungeom. U školi ima besplatan WI-Fi. Studentima je na raspolaganju i školsko dvorište u kojem se u ljetnim mjesecima nerijetko organizira roštilj.

Više informacija na: http://lidenz.ru/

Nastava
Odvija se u grupama do najviše 12 polaznika u St. Petersburgu i Moskvi, odnosno u grupama do 8 polaznika u Rigi. 1 školski sat traje 50 minuta.

Vrste tečajeva
OPĆI TEČAJ: sastoji se od 20 školskih sati tjedno.

INTENZIVNI TEČAJ: sastoji se od 25 školskih sati tjedno.

OSTALI TEČAJEVI: pripremni tečaj za polaganje ispita Telc, poslovni ruski, ruska muzika, ruska književnost.

Škola nudi smještaj u obiteljima koje ne moraju nužno biti bračni par s dvoje djece; to su obitelji/pojedinci koji imaju vremena i želje upoznavati nove ljude, družiti se sa njima, pažljivi su, strpljivi i biti će vam od pomoći u svakom trenutku. Smještaj je u jednokrevetnim sobama na osnovi noćenja s doručkom ili na osnovi polupansiona. Obitelji su udaljene od škole najviše 50 minuta vožnje javnim gradskim prijevozom.

Smještaj je također moguć u apartmanima/stanovima u jednokrevetnim sobama u višesobnim stanovima (2-3 sobe u svakom stanu), kupaonicu, kuhinju i dnevni boravak dijelite sa ostalim studentima. Stanovi su odlično opremljeni (tv, telefon, perilica rublja, usisivač). Također je moguć smještaj u studio apartmanima i hotelima (na upit).

Obavezno ponijeti ručnike za sve tipove smještaja!

MAPA