Leysin (Švicarska) & Ardèche (Francuska)

Cijena od

NA UPIT

Trajanje putovanja

DVA TJEDNA TEČAJA

Francuski za djecu Leysin od 10-17 godina; Ardèche od 11 - 16

VILLAGE CAMPS

Preko 45 godina iskustva u organiziranju međunarodnih ljetnih kampova; i roditelji i polaznici kampa mogu biti sigurni u visoku kvalitetu osoblja, raznih sportova, umjetnosti, aktivnosti i jezičnih programa.

Više na: www.villagecamps.com

 

Vrsta kampa - Leysin

Već 48 godina simpatično alpsko selo Leysin, visoko nad Ženevskim jezerom, bilo je srce programa Summer Camps Summer Camp. Kamp je dočekao tisuće mladih iz cijelog svijeta. S kamperima koji obično dolaze iz više od 30 različitih zemalja u svaku sesiju, lako je stvaranje novih „međunarodnih“ prijatelja!

Video o campu u Leysinu možete pogledati na slijedećim linkovima: https://youtu.be/s7sFwEKSDW0

i na: https://youtu.be/bJasY8DeB48

 

Vrsta kampa - Ardèche

Ovo je jedinstveni kamp francuskog jezika s posebno dizajniranim aktivnostima za ljubitelje prirode koji žele poboljšati svoje znanje francuskog jezika u sklopu akcijskog kampa. Naši jezični kamperi ujutro rade na poboljšanju francuskog, prije nego što su se upustili u raznovrstan program uzbudljivih aktivnosti na rijeci i 'zabavnih' izazova u spektakularnoj prirodi koja okružuje kamp. U dvotjednom zasjedanju program nudi 24 sata visoko inovativne, a opet praktične nastave francuskog jezika. Kamperi koji se vraćaju kući ne samo da će govoriti o svojim mnogim uzbudljivim iskustvima, već će to raditi na francuskom. N'est ce-pas?


Vrsta kampa - Leysin


French Language Camp
Polaznici  se potiču na zabavu i druge izazovne načine kako bi koristili francuski tijekom cijelog dana i večeri, a ne samo za vrijeme nastave. To osigurava bolji napredak i gotovo je sigurno da će djeca bolje razumjeti jezik i da će znatno poboljšati svoje govorne sposobnosti. Ocjenjivanje je kontinuirano. Odgovarajuća potvrda se dodjeljuje na kraju kampa, a pisano izvješće šalje se roditeljima. Polaznici su smješteni u Village Camps Swiss Alpine Centre. Centar ima prostrane, uglavnom trokrevetne i četverokrevetne en-suite sobe, salone i igrališta, kao i veliki izbor restorana.

  
Tennis + English ili French Camp
Ovaj kamp je kombinacija učenja jezika s teniskim programom, strukturiran tako da polaznici imaju tri sata nastave iz francuskog ili engleskog jezika u jutarnjim satima i tri sata tenisa na francuskom ili engleskom jeziku u poslijepodnevnim satima. Polaznici su smješteni u  Village Camps Swiss Alpine Centre. Centar ima prostrane, uglavnom trokrevetne i četverokrevetne en-suite sobe, salone i igrališta, kao i veliki izbor restorana.

 

Vrsta kampa - Ardèche

U centru aktivnosti na obali rijeke u Ardècheu djeca su smještena u velike  šatore s krevetima, stolom, stolicama. U središnjoj zgradi nalaze se učionice i blagovaonica, kao i moderni toalet i tuš.

Pojedinosti o izletima i aktivnostima mogu se naći na https://www.villagecamps.com/french-language-summer-school-camp-in-ardeche-france. Izleti uključuju popularni jednodnevni posjet Aqualandu i tvornici Nougat.  Vrhunski  program aktivnosti uključuje Indoor Olympics i sl.


Mapa


Kontaktirajte nas

Adresa

Međimurska 21/III, 10000 Zagreb, Croatia Tel: +385 1 467 88 31 info@alacartetravel.hr