LEONARDO DA VINCI | FIERNZA-MILANO-RIM-SIENA

CIJENA OD

TRAJANJE PUTOVANJA

TJEDAN DANA TEČAJA

TEČAJEVI TALIJANSKOG JEZIKA ZA POLAZNIKE 16+

LEONARDO DA VINCI

Škola Leonardo da Vinci Firenze osnovana je 1977. i nalazi se u samom središtu grada, u prekrasnoj palači s veličanstvenim pogledom na katedralu i nekoliko minuta hoda od glavnih znamenitosti grada. Raspolaže sa 18 učionica, a tijekom pauze studenti mogu predahnuti u studentskom loungeu/kafeteriji ili u Internet caffeu, a znanje mogu usavršavati u multimedijalnom centru.

Škola Leonardo da Vinci Rim osnovana je 1984. i smještena je u tipičnoj aristokratskoj palači iz 18. stoljeća, i nalazi se u samom centru starog dijela grada (pješačka zona), nekoliko minuta od Španjolskih stuba i Piazze Navona. Raspolaže sa 13 prostranih učionica, studentskom sobom, Internet caffeom, video i konferencijskom sobom, i jedna je od najvećih škola u Rimu. Nakon nastave i tijekom vikenda istražite Rim – “Vječni Grad”, koji obiluje brojnim znamenitostima, a Bazilika sv. Petra, Španjolske stube, Fontana di Trevi samo su neke od njih.

Škola Leonardo da Vinci Siena osnovana je 1991. i smještena je u srcu staroga grada Siene, svega par minuta hoda od famoznog trga Piazza il Campo. Ugodna atmosfera u školi omogućuje Vam da se osjećate kao kod kuće. Nakon nastave zakoračite u povijest i istražite povijesne zidine koje okružuju najbolje sačuvani srednjovjekovni grad Italije.

Škola Leonardo da Vinci Milano svoja je vrata otrvorila 2004. godine u gradu mode i dizajna , na privatnom University campus of NABA (New Academy of Fine Arts).

Nastava
Odvija se u grupama do najviše 12 polaznika, školski sat traje 45 minuta.

Vrste tečajeva

INTENZIVNI TEČAJ: sastoji se od 20 školskih sati tjedno, u grupama do 14 polaznika u Firenci, Rimu i Milanu. U Sieni su grupe do 10 polaznika.

SUPER INTENSIVE TEČAJ: sastoji se od 30 školskih sati tjedno, u grupama do 14 polaznika.

SUPER INTENSIVE PLUS 5: sastoji se od 25 školskih sati tjedno + 5 privatnih sati (1 sat dnevno).

SUPER INTENSIVE PLUS – 10: sastoji se od 30 školskih sati tjedno + 10 privatnih sati tjedno (2 sata dnevno).

“LA DOLCE VITA” 50+ sastoji se od 20 sati tjedno, u grupama od minimalno 3 osobe + izleti u popodnevnim satima.

Smještaj je moguće osigurati u obiteljima ili u apartmanima/stanovima. Smještaj je osiguran u pažljivo odabranim obiteljima koje se nalaze u središtu grada, ali i u predgrađu, te udaljenost od škole iznosi između 15-25 minuta hoda do 50 minuta javnim prijevozom. Škola također osigurava smještaj u apartmanima koji se dijele sa studentima drugih nacionalnosti. Ti apartmani sastoje se od više spavaćih soba (jednokrevetne ili dvokrevetne), zajedničkog dnevnog boravka, kuhinje i kupaonice. Na zahtjev mogu se osigurati i privatni apartmani koji su znatno skuplji, ali polaznici ga ne dijele s ostalim studentima, već ukoliko žele, mogu povesti nekoga.

Obavezno ponijeti ručnike!

MAPA