VALENCIA

CIJENA OD

TRAJANJE PUTOVANJA

TJEDAN DANA TEČAJA

TEČAJEVI ŠPANJOLSKOG JEZIKA ZA POLAZNIKE 14+

IH VALENCIA

Škola IH Valencia je smještena u dvije zgrade u samom centru grada, okružena elegantnim trgovinama, povijesnim mjestima. Novi dio škole rasprostire se na 650m² i ima 12 modernih učionica, učionicu sa opremom za kuhanje, veliki studentski prostor s računalima, WiFi, aparatima, prostor za čitanje sa knjigama i časopisima, vrt s ribnjakom. Tradicionalna zgrada ima 10 učionica, knjižnicu, studentski prostor s računalima, WiFi, krovna terasa. Škola pripada International House World Organization.

Više informacija na: www.ihvalencia.com

Video o školi možete pogledati na slijedećem linku: https://youtu.be/c33Apv-N9w0

Nastava
Odvija se u grupama do 6-10 polaznika, školski sat traje 55 minuta.

Napomena: Škola ne radi za vrijeme državnih praznika i blagdana.

Vrste tečajeva
INTENSIVE 20: sastoji se od 20 školskih sati tjedno, u grupama do 10 polaznika, u jutarnjim i popodnevnim terminima

INTENSIVE 25: sastoji se od 20 školskih sati tjedno + 5 sati španjolske kulture ili gramatičke vježbe, u grupama do 10 polaznika.

INTENSIVE PLUS: sastoji se od 20 školskih sati tjedno + 5 privatnih sati.

SUPERINTENSIVE: sastoji se od 20 školskih sati tjedno + 5 sati španjolske kulture ili gramatičke vježbe+ 5 privatnih sati.

DELE: sastoji se od 25 sati pripreme za polaganje Dele ispita.

POSLOVNI ŠPANJOLSKI: sastoji je od 20 školskih sati općeg španjolskog + 5 sati poslovnog španjolskog. Opći španjolski se odvija u grupama do 10 polaznika, a poslovni u mini grupama od 4 polaznika.

TEČAJ ZA TEENAGERE: za djecu od 14-17 godina: uključuje 20 školskih sati nastave tjedno u grupama do 10 polaznika, nastavni materijal, test po dolasku, certifikat po završenom tečaju, smještaj u obitelji ili rezidenciji u dvokrevetnoj sobi na osnovi punog pansiona. Program kulturnih i sportskih aktivnosti svako poslije podne od ponedjeljka do petka, 1 cjelodnevni izlet tjedno, 20 karata za lokalni prijevoz (bus ili metro), povratni transfer od zračne luke Valencia do smještaja i nazad, asistenciju na aerodromu, 24 -satna hitna intervencija, nadzor osoblja škole.

Smještaj je moguće organizirati u obitelji za one koji žele bolje upoznati španjolsku kulturu i španjolski jezik.

ZAJEDNIČKI APARTMAN:

pruža mogućnost dijeljenja apartmana sa studentima iz drugih zemalja. Svaki apartman ima 3-4 sobe i 1-2 kupaonice, kuhinju, sat-TV, perilica i sušilica rublja. Škola je udaljena svega 20 minuta javnim prijevozom.

REZIDENCIJA:

Smještena je u sveučilišnom kampusu. Sadrži jednokrevetne i dvokrevetne sobe, svaka soba ima svoju kupaonicu, telefon, klimu i prostor za učenje. Rezidencija sadrži i zajedničke prostorije, blagavaonicu, prostor s TV, recepciju.

STUDIO:

Smješteni su u centru Valencie.

MAPA