NJEMAČKA I AUSTRIJA

CIJENA OD

NA UPIT

TRAJANJE PUTOVANJA

DVA TJEDNA TEČAJA

NJEMAČKI JEZIK ZA MLADE IZNAD 9-17 GODINA I ZA ODRASLE 18+

GOETHE-INSTITUT NJEMAČKA I AUSTRIJA

Goethe -Institut je kulturna institucija osnovana u Njemačkoj koja je proširila svoje djelovanje na više od 98 zemalja svijeta. Promovira poznavanje njemačkog jezika u inozemstvu te potiče međunarodnu kulturnu suradnju. Goethe-institut raspolaže sa 159 centara u 98 zemalja, od kojih su 12 u Njemačkoj i 1 u Austriji.

Učenje njemačkog jezika na Goethe-Institutima u Njemačkoj više je od jezičnog tečaja: to je prilika da otkrijete zemlju i kulturu, upoznate ljude i njihove svakodnevne živote i doživite nešto novo. Ukratko: To je izvrsna ideja.

Goethe – Institut u Njemačkoj organizira tečajeve i za odrasle i za teenagere.

Tečajevi za odrasle 18+ odvijaju se u nekoliko gradova Njemačke: Berlin, Freiburg, Bonn, Dresden, Dusseldorf, Gottingen, Hamburg, Mannheim, Schwabish Hall, Frankfurt, te u Austriji u Beču.

Tečajevi za djecu 9-17 godina: Goethe-Institut također organizira tečajeve za teenagere na slijedećim lokacijama: Aachen, Benediktbeuern, Berlin-Wannsee, Bremen, Duderstadt, Edenkoben, Freiburg, Karlsruhe, Cologne, Michelbach, Munich Pforzheim-Hohenwart, Rot an der Rot, Stein an der Traun, Weimar i Obertauern (Austria).

Više informacija na: https://www.goethe.de/de/index.html

Nastava
Odvija se u grupama do 12 ili 16 polaznika, u prijepodnevnim satima. 1 školski sat traje 45 minuta.

Vrsta tečajeva za odrasle 18+:
Intensive 2 – Language & Culture: 2.-jedni tečaj, 10 dana nastave i ukupno 50 nastavnih sati u grupama do najviše 16 polaznika.

Intensive 2: cca 2-tjedni tečaj, 9 dana nastave i ukupno 45 nastavnih sati u grupama do najviše 16 polaznika.

Super intensive 2: 2-tjedni tečaj, 10 dana nastave, ukupno 80 sati nastave u 2 tjedna u grupama do najviše 10 polaznika. A2-C1.

C2 Exam preparation: 4 tjedna, ukupno 80 nastavnih sata.

TEstDaf exam prepraration: 4 tjedna, ukupno 80 nastavnih sata.

Intensive 4 Plus: 4-tjedni tečaj, 20 dana nastave, 80 nastavnih sati u grupi (prije podne) i 32 puna sata praktične nastave (poslije podne).

Intensive 4: cca 4-tjedni tečaj, ukupno 16 dana nastave i 80 sati nastave u grupama do najviše 16 polaznika.

Intensive 8: 8-tjedni tečaj, ukupno 32 dana nastave i 160 nastavnih sati (cca 25 nastavnih sati tjedno) u grupama do najviše 16 polaznika.

Smještaj za odrasle 18+

U svim gradovima Goethe-Institut organizira mogućnost smještaja u guest-housevima, studentskim rezidencijama, apartmanima i obiteljima. Cijene i mogućnosti – na upit.

MAPA