PARIS & NICE

CIJENA OD

TRAJANJE PUTOVANJA

TJEDAN DANA TEČAJA

TEČAJEVI FRANCUSKOG JEZIKA ZA POLAZNIKE 17+

FRANCE LANGUE | PARIS & NICE

>Škola France Langue ima više od 38 godina iskustva u podučavanju francuskog jezika za strance. Sve škole su renovirane kako bi pružile najbolju kvalitetu podučavanja i razvoja. Svake godine škole pohađaju više od 7000 studenata iz cijeloga svijeta (više od 100 različitih nacionalnosti). Ima škole u Parizu, Nici, Bordeauxu i Biarritzu, te od ove godine imaju i školu u srcu Kariba, na Martinique-u.

France Langue u Parizu ima škole na 2 lokacije: Viktor Hugo i Notre-Dame. Škola Paris Victor Hugo nalazi se svega nekoliko minuta hoda od Arc de Triomph i Champs-Elysees. Paris Notre-Dame škola nalazi se u srcu Latinske četvrti, katedrale Notre-Dame i u univerzitetskom okruženju.

France Langue Nica nalazi se u dinamičnoj četvrti, svega 10 minuta hoda od plaže i Promenade des Anglais. Uživa pravu mediteransku klimu, i ljeti i zimi. Odlično je polazište za istraživanje mjesta u okolici kao što su Monte Carlo, Monaco, Antibes, Cannes…

Više informacija na: http://www.france-langue.com

VRIJEDNOST VIŠE:

Započnite tečaj u Parizu, a završite u Nici! Ili kombinirajte bilo koja druga 2 grada iz ponude škole!

Nastava
Odvija se u grupama do 12 polaznika, u prijepodnevnim i poslijepodnevnim satima.

Vrste tečajeva
OPĆI TEČAJ: najpopularniji program namijenjen svim dobnim skupinama i svim razinama znanja. primjenjuju se 4 ključne vještine: govor, slušanje, čitanje i pisanje, Moguće je izabrati tjedni intenzitet nastave; 20, 26 ili 30 školskih sati tjedno. 1 školski sat traje 45 minuta.

POSLOVNI TEČAJEVI: za turizam i hotelijerstvo, medicinu, pravo, diplomaciju; sastoji se od 20 sati tečaja u grupi i 6 sati privatne nastave.

PRIPREMNI TEČAJEVI ZA POLAGANJE ISPITA: TFC, DILF, DELF, DALF, DFP.

OSTALI TEČAJEVI: francuski i gastronomija (kuhanje i pečenje), francuski i kuhanje, francuski i vinarstvo, francuski & moda & stil, otkrivanje Francuske rivijere (Bordeaux, Nica i rivijera, Biarritz & Basque), one to one nastava, internship program, francuski za djecu 14-17 godina u Nici i Bordeauxu, Francuski za djecu od 8 do 13 godina, online tečaj za pripremu dolaska u Francusku, tečaj francuskog jezika za zrelu dob 50+ u Nici, tečaj Upoznaj Francusku rivijeru (Nica).

Škola može osigurati smještaj u Parizu i Nici u obiteljima u jednokrevetnoj sobi na osnovi polupansiona. U Parizu obitelji su udaljene od škole 5 do 35 minuta vožnje javnim gradskim prijevozom, dok su u Nici udaljene do 30 minuta vožnje ili pješice.

Smještaj u Parizu moguć je i u rezidencijama:

CITÉ UNIVERSITAIRE REZIDENCIJA: Campus se rasprostire na 34 hektara i sastoji se od 40 smještajnih zgrada, restoran, sportski sadržaji, kulturni centar, recepcija. Smještaj je u jednokrevetnim sobama sa vlastitom kupaonicom na osnovi noćenja (bez obroka). Bežični internet moguć na recepciji.

MAISON DES LYCÉENNSE REZIDENCIJA: nalazi se u blizini metro stanice Place Moge, svega par minuta od Latinske četvrti, Pantheona i ulicce Mouffetard. Smještaj je u jednokrevetnim sobama (tuš/wc etažno), na osnovi noćenja s doručkom. Besplatan bežični internet.

Smještaj je moguć i hotelima – na upit.

Smještaj u Nici moguć je i u rezidencijama:

FRANCE RIVIERA REZIDENCIJA: nalazi se 30 minuta hoda od škole (ili 20 minuta autobusom). Raspolaže sa 52 studija (svaki ima oko 15 m2), koji mogu biti za 1 ili 2 osobe. Svaki studio ima kupaonicu, kuhinjsku nišu (odlično opremljenu), radni stol, krevet na razvlačenje. Besplatan bežični internet.

AZUR CAMPUS REZIDENCIJA: nalazi se u središtu grada (kod tramvajske stanice Thiers), 300 m od željezničke stanice Nice BIlle, trgovine i supermarketi su u neposrednoj blizini. Rezidencija ima 120 opremljenih apartmana. Studio je namijenjen za 1 ili 2 osobe i imaju kuhinjicu, kupaonicu, klimu, tv. Moguć internet u sobi.

Smještaj je moguć i u aparthotelima i hotelima – na upit.

Obavezno ponijeti ručnike za sve tipove smještaja!

MAPA