BRIGHTON

CIJENA OD

TRAJANJE PUTOVANJA

2 TJEDNA TEČAJA

TEČAJEVI ENGLESKOG JEZIKA ZA POLAZNIKE 16+

EMBASSY ENGLISH BRIGHTON

Embassy English Brighton škola otvorena je 2007. godine, te se nalazi svega 10-ak minuta od središta Brightona i oko 1,5 sat vožnje vlakom do središta Londona. Nastava se odvija u modernim učionicama opremljenim sa suvremenom tehnologijom. U sklopu campusa se nalazi i studentski restoran gdje se poslužuju svi obroci i studentski bar gdje se odvijaju sve večernje aktivnosti i prostrana sportska igrališta.

Više informacija na: www.embassyces.com

Nastava
Odvija se u grupama do najviše 15 polaznika.

Vrste tečajeva
OPĆI TEČAJ: sastoji se od 20 školskih sati tjedno.

INTENZIVNI TEČAJ: sastoji se od 28 školskih sati tjedno.

POSLOVNI INTENZIVNI TEČAJ: sastoji se od 28 školskih sati tjedno

Mogućnost smještaja i u obitelji koje su većinom na pješačkoj udaljenosti od škole, a mogu biti i od 20-45 minuta gradskim prijevozom. Smještaj je moguć u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama, na osnovi noćenja s doručakom (za polaznike 18+) ili polupansiona (za polaznike 16+).

Rezidencija Britannia Studija Hotel

nudi smještaj u elegantanim i ultra-modernim jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama. Sve sobe su ensuite (vlastita kupaonica). Zajednički sadržaji uključuju besplatni bežični pristup internetu, potpuno opremljene kuhinje na svakom katu i salon s kaučom i TV-om. Rezidencija se nalazi u samom srcu Brightona, okružena trgovinama, restoranima, noćnim klubovima i kafićima.

Rezidencija Voyager House

nudi moderan studentski smještaj, koji se nalazi na Brighton Study Center kampusu, odmah uz glavni željeznički kolodvor. Sa 370 jednokrevetnih soba s vlastitom kupaonicom proteže se na preko 5 etaža. Voyager House također ima veliku kantinu, studentski salon sa stolnim nogometom, TV-om.

Obavezno ponijeti ručnike!

MAPA