TORONTO

CIJENA OD

TRAJANJE PUTOVANJA

DVA TJEDNA TEČAJA

TEČAJEVI ENGLESKOG JEZIKA ZA POLAZNIKE 16+

EF EDUCATION FIRST TORONTO

U ranim 1960-im, tada mladi šveđanin Bertil Hult otputovao je u Englesku po prvi put. Škola je uvijek bila izazov za njega, te je bio iznenađen koliko je lako naučio engleski u Engleskoj. Godine 1965. odlučio je pokrenuti malu tvrtku pod nazivom Europeiska Ferieskolan (Europska škola za odmor – skraćeno EF), kombinacija učenja jezika i putovanja u inozemstvo. Program je nazvao Språkresor ili jezik putovanja. Danas je iskustveno učenje temelj suvremenog obrazovanja. Za EF, to je filozofija koja stoji iza svakog programa već 50 godina.

Škola

Prostrana zgrada škole nalazi se u središtu Toronta, ugodan studentski salon nalazi se u središtu škole, soba za igru nudi stolni nogomet i video igrice. Organizirana su ski putovanja i izlete u američke gradove poput New Yorka i Chicaga. Kratka šetnja potrebna je do kina, shopping centra i kafića u Harborfront District. 2 minuta hoda do javnog prijevoza.

Više informacija na: www.ef.com

Nastava
Odvija se u grupama do najviše 17 polaznika.

NAPOMENA: Na licu mjesta treba doplatiti za knjige.

Vrste tečajeva
EF Intensive Course: Preporuča se studentima koji žele što brže naučiti jezik zbog akademskih ili profesionalnih razloga. Sastoji se od 32 školska sata tjedno – 16 sati općeg tečaja engleskog jezika, 4 sata iLab jezičnih lekcija (komunikacija u svakodnevnom životu), 10 sati tematskih lekcija, 2 predavanja.

EF General Course: Pomno osmišljen program kako bi razinu svog znanja podigli na višu razinu. Sastoji se od 26 školskih sati tjedno – 16 sati općeg tečaja engleskog jezika, 4 sata iLab jezičnih lekcija (komunikacija u svakodnevnom životu), 4 sata tematskih lekcija, 2 predavanja.

EF Basic Course: Ovaj tečaj usmjeren je na razumijevanje i govor u svakodnevnim situacijama. Sastoji se od 20 školskih sati tjedno – 16 općeg tečaja engleskog jezika, 4 sata iLab jezičnih lekcija (komunikacija u svakodnevnom životu), 2 predavanja.

EF SMJEŠTAJ U OBITELJI:

Preporuča se onima koji žele što bolje upoznati kulturu i jezik sa izvornim govornicima. Smještaj je moguć u dvokrevetnoj sobi na bazi polupansiona od ponedjeljka do petka, te puni pansion vikendom.

EF REZIDENCIJA – GEC BURNAGY HEIGHTS (uz doplatu):

Smještaj je moguć u četverokrevetnim sobama s vlastitom kupaonicom, na bazi noćenja.

EF REZIDENCIJI – TOWN IN SUITES (uz doplatu):

Smještaj je moguć u 1/2 sobama s vlastitom kupaonicom, na bazi noćenja.

MAPA