MALTA

CIJENA OD

TRAJANJE PUTOVANJA

DVA TJEDNA TEČAJA I SMJEŠTAJ

TEČAJEVI ENGLESKOG JEZIKA ZA POLAZNIKE 16+

EF EDUCATION FIRST MALTA

U ranim 1960-im, tada mladi šveđanin Bertil Hult otputovao je u Englesku po prvi puta. Škola je uvijek bila izazov za njega, te je bio iznenađen koliko je lako naučio engleski u Engleskoj. Godine 1965. odlučio je pokrenuti malu tvrtku pod nazivom Europeiska Ferieskolan (Europska škola za odmor – skraćeno EF), kombinacija učenja jezika i putovanja u inozemstvo. Program je nazvao Språkresor ili jezik putovanja. Danas je iskustveno učenje temelj suvremenog obrazovanja. Za EF, to je filozofija koja stoji iza svakog programa već 50 godina.

Škola

Moderna zgrada nalazi se na 5 minuta hoda od plaže, restorana, trgovina, barova, javnog gradskog prijevoza i središta grada. Novo renovirana unutrašnjost opremljena je najnovijom multimedijalnom tehnologijom. Organizirani su izleti izleti na Gozo, Siciliju i Comino’s Blue Lagoon.

Više informacija na: www.ef.com

Nastava
Odvija se u grupama do najviše 17 polaznika.

NAPOMENA: Na licu mjesta treba doplatiti za knjige.

Vrste tečajeva
EF Intensive Course: Preporuča se studentima koji žele što brže naučiti jezik zbog akademskih ili profesionalnih razloga. Sastoji se od 32 školska sata tjedno – 16 sati općeg tečaja engleskog jezika, 4 sata iLab jezičnih lekcija (komunikacija u svakodnevnom životu), 10 sati tematskih lekcija, 2 predavanja.

EF General Course: Pomno osmišljen program kako bi razinu svog znanja podigli na višu razinu. Sastoji se od 26 školskih sati tjedno – 16 sati općeg tečaja engleskog jezika, 4 sata iLab jezičnih lekcija (komunikacija u svakodnevnom životu), 4 sata tematskih lekcija, 2 predavanja.

EF Basic Course: Ovaj tečaj usmjeren je na razumijevanje i govor u svakodnevnim situacijama. Sastoji se od 20 školskih sati tjedno – 16 općeg tečaja engleskog jezika, 4 sata iLab jezičnih lekcija (komunikacija u svakodnevnom životu), 2 predavanja.

EF SMJEŠTAJ U OBITELJI:

Preporuča se onima koji žele što bolje upoznati kulturu i jezik sa izvornim govornicima. Smještaj je moguć u dvokrevetnoj sobi na bazi polupansiona od ponedjeljka do petka, te puni pansion vikendom.

EF REZIDENCIJA – BALLUTA BAY (uz doplatu):

Smještaj je moguć u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama, zajedničkim sanitarnim čvorom, na bazi noćenja.

EF REZIDENCIJA – DEAN HAMLET (uz doplatu):

Smještaj je moguć u dvokrevetnim i trokrevenim sobama, s vlastitom kupaonicom, na bazi polupansiona.

MAPA