MALTA

CIJENA OD

TRAJANJE PUTOVANJA

DVA TJEDNA TEČAJA

TEČAJEVI ENGLESKOG JEZIKA ZA POLAZNIKE 16+

EC MALTA

EC Malta se nalazi u St. Julian, šarmantnom turističkom mjestu izgrađenom oko malog zaljeva. Škola je moderna i pruža mogućnost različitih aktivnosti tijekom cijele godine. U sklopu škole nalaze se 62 učionice, zajednička dnevna soba, wi-fi, knjižnica, kafić, terasa na krovu zgrade, prostorije za učenje, prostorija s kompjutorima.

Više informacija na: www.ecenglish.com

Nastava
Odvija se u grupama do najviše 12 polaznika, mini grupa do 6 polaznika, od ponedjeljka do petka u jutarnjim i popodnevnim terminima.

Vrste tečajeva:
General English Course: opći tečaj engleskog jezika, odvija se u grupama do 12polaznika, 20 školskih sati tjedno.

Intensive English Course: intenzivni tečaj engleskog jezika, odvija se u grupama do 12 polaznika, 30 školskih sati tjedno.

English for Work: tečaj poslovnog engleskog jezika, odvija se u grupama do 12 polaznika, sastoji se od 20 sati općeg tečaja engleskog jezika i 10 sati poslovnog engleskog jezika.

Business Mini Group: tečaj poslovnog jezika, odvija se u grupama do 6 polaznika, minimlna dob za ovu vrstu tečaja su 23 godine, sastoji se od 20 školskih sati tjedno.

Shared Apartment (jednosobni ili dvosobni):

Zajednički apartmani nude veću slobodu i neovisnost. Moguće boravak sa studentima iz drugih zemalja. Udaljenost od škole ovisi o lokaciji apartmana; od 1 minute hoda do najviše 15 minuta vožnje busom. Mogućnost boravka u sobi s vlastitom kupaonicom uz doplatu.

One Bedroom Apartment:

Nalaze se svega nekoliko minuta od škole. Dobro su namješteni, te sadrže sve što je potrebno za udoban boravak. U jednosobnom stanu mogu spavati maksimalno dvije osobe. Prosječna udaljenost od škole je 10-ak minuta hoda.

MAPA