Zanzibar

Cijena od

11.690

Trajanje putovanja

9 dana / 6 noćenja

Zanzibar

Zanzibar! Već i samo ime zvuči kao ples, ali koje još doživljaje budi naziv ovog predivnog otoka? Vidimo tirkiznu boju,  beskrajne  plaže i prženu ribu za večeru. Vidimo bijeli pijesak između prstiju. Kad pomislimo na Zanzibar, vidimo, mirišemo i čujemo zvukove raja. Čujemo i predivne tonove Bohemian rapsody i prisjetimo se Fredya Mercurya rođenog na ovom predivnom otoku. 

Zanzibar je istočnoafrički otok prepun prekrasnih kontrasta.  Ukoliko dijelite naš interes i ljubitelj ste dobre hrane, kulture i pustolov, ali još uvijek uživate u prekrasnim plažama na kojima se možete opustiti, Zanzibar je definitivno za vas.

Baraza Resort And Spa

All inclusive resort Baraza Resort and Spa Zanzibar nalazi se u naselju Bwejuu. Dizajniran u swahili stilu te opremljen karakterističnim Zanzibarskim namještajem. Opustite se u karakterističnom baru, restoranu ili spa- centru Frangipani. Prostrane vile klasično su i elegantno uređene te imaju mali privatni bazen. Resort Baraza ima 4 restorana i 2 bara, a gosti mogu kušati arapska, indijska i azijska jela. Resort sadrži dječji klub, teniski teren, ronilački centar PADI i fitness-centar a  gostima  je nadomak i prekrasna bijela pješčana plaža.

Zawadi Hotel

Zawadi Hotel nalazi se na vrhu litice sa prekrasnim pogledom na Indijski ocean. Hotel se sastoji od dvanaest prostranih vila i leži na jednoj od najpoželjnijih lokacija na otoku Zanzibaru. Gosti mogu uživati u kupanju u toplim vodama Indijskog oceana, tečajevima ronjenja i svim ostalim aktivnostima na prekrasnim bijelim plažama.

Breezes Beach Club & Spa

Zanzibarski najromantičniji hotel, uključuje i poznati Frangipani Spa. Veliku pažnju posvećuje detaljima i peronaliziranoj usluzi 0-24h. Ovo obiteljsko odmaralište je u  privatnom vlasništvu i svojom uslugom postavlje visoke standarde za Zanzibar i lider je u hotelskom smještaju na Zanzibaru.

The Palms Zanzibar

Smješten na mirnoj, jugoistočnoj obali otoka, na netaknutoj plaži, „Palms” je ultimativno all inclusive odmaralište koje pruža predivno utočište za svakog putnika. To je utočište za one koji traže smirenost... mjesto za stimuliranje osjetila i iskusiti najbolje od magičnog otoka Zanzibar. Šest privatnih vila lijepo je uređeno stvarajući ugođaj opuštene, davno zaboravljene elegancije.

Program putovanja

1. dan | Zagreb – Doha – Zanzibar

Polijetanje zrakoplova iz Zagreba u jutarnjim satima. Po dolasku u Dohu, nastavak leta za Zanzibar, otok Mahe. Noćni let.

 
2. dan | Zanzibar

Dolazak na otok Zanzibar. Transfer od zračne luke do hotela. Smještaj u hotel i slobodno vrijeme. Noćenje.

 

3.- 7. dan | Zanzibar
Slobodno vrijeme za odlazak na neki od izleta, te odmor na bijelim pješčanim plažama. Predlažemo poludnevni izlet u glavni grad Stone Town – rodno mjesto izvrsnog pjevača grupe Queen, Freddyja Mercury-ja ili pak odlazak na tržnicu začina. Mogućnost odlaska na sjevernu obalu i posjet utočištu kornjača, ili pak odlazak na plivanje sa delfinima u njihovom prirodnom okruženju! I posjet prašumi Jozani poznatoj po Colubus majmunima.

 

8. dan | Zanzibar

 Odjava iz hotela i transfer za zračnu luku. Polijetanje zrakoplova za Dohu u jutarnjim satima. Dolazak u Dohu.

 

9. dan | Doha – Zagreb

Nastavak leta za Zagreb u ranim jutarnjim satima. Dolazak u Zagreb u poslijepodnevnim satima.

Cijena paket aranžmana po osobi uključuje:

-prijevoz zrakoplovom (ekonomska klasa) s uključenim avio taxama

-grupni prijevoz od zračne luke do hotela i nazad

-boravak u odabranom hotelu sa smještajem u dvokrevetnoj sobi na osnovi 6 noćenja s polupansionom

-lokalnog predstavnika na engleskom jeziku u destinaciji

-organizaciju putovanja i jamčevinu

Cijena paket aranžmana po osobi ne uključuje

– cijene nisu važeće u terminu blagdana, praznika, sajmova ili nekih drugih lokalnih događanja.
– kategorija hotela odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji Maldiva i nije usporediva s kategorizacijom hotela drugih zemalja.

– ponuđeni program je samo prijedlog putovanja, unutar kojeg se mogu dodavati i oduzimati dani. Također se mogu raditi privatni transferi (standard, executive, prestige i platinum) od zračne luke do hotela i nazad, te transferi helikopterom.

– kalkulacije za paket napravljene su na temelju cijene zrakoplovne karte na najnižoj ekonomskoj klasi. Informacije o konkretnoj cijeni i raspoloživosti moguće je dobiti na upit.
– molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih i eu poslova http://www.mvep.hr/

Mapa


Kontaktirajte nas

Adresa

Međimurska 21/III, 10000 Zagreb, Croatia Tel: +385 1 467 88 31 info@alacartetravel.hr