Sejšeli

Cijena od

10.990 kn

Trajanje putovanja

9 dana / 6 noćenja

Sejšeli

Sejšeli – otočje iz snova, okruženo čistim plavim morem i koraljnim grebenima, gotovo netaknute prirode, omeđeno kilometrima neopisivo lijepih plaža, koje u nama bude uvijek onaj osjećaj – kao da sam u raju! Doista i jest tako, jer iz tog niza bisera za sebe možete odabrati bezvremenski doživljaj uživanja i stapanja s prirodom, bilo da ste odlučili plivati, sunčati se, roniti ili surfati na najpopularnijoj Anse Source D’Argent na otoku La Digue ili Anse Lazio na Praslinu u zaljevu Chevalier ili na mnogobrojnim skrivenim zadivljujućim plažama i uvalama otoka Mahe poput Anse Major, Anse A La Mouche, Zaljeva kornjača. Seychelles su potpuni raj za odmor, sasvim dovoljno udaljen od žurbe i navika svijeta u kojem živimo!

Constance Lemuria

Uživajte u elegantnim prostranim apartmanima i vilama ili se opustite u bazenima. Uživajte u ukusnoj hrani i prilagođenim spa tretmanima u Constance Lemuria, hotelu s 5 zvjezdica na otoku Praslin, Sejšeli. Za pravu avanturu i prekrasne uspomene isprobajte jedini golf teren od 18 rupa na Sejšelima ili istražite svjetski poznate ronilačke lokacije!

The H Resort

The H Resort je smješten na plaži Beau Vallon i  jedan je od najluksuznijih resorata na slikovitom otoku Mahè. Samo 10 min od Victorije (glavnog grada), 5 min od Nacionalnog parka Morne Seychelles i 20 min od međunarodne zračne luke Seychelles. 3 km duga pješćana plaža Beau Vallon, nadaleko poznata po bijelom pijesku omogućuje uživanje u tirkiznom moru tijekom cijele godine.

Program putovanja

1.      dan | Zagreb – Doha – Sejšeli (Viktoria)

 Polijetanje zrakoplova iz Zagreba u jutarnjim satima. Po dolasku u Dohu, nastavak leta za Seychelles, otok Mahe. Noćni let.

 
2. dan | Sejšeli (otok Mahe)

Dolazak na otok Mahe. Transfer od zračne luke do hotela. Smještaj u hotel i slobodno vrijeme. Noćenje.

 

3.- 7. dan | Sejšeli (otok Mahe)
Slobodno vrijeme za odlazak na neki od izleta, te odmor na bijelim pješčanim plažama. Predlažemo cjelodnevni izlet brodom na otoke Praslin i La Digue (ronjenje na koraljnim grebenima, ručak uključen). Ili pak predlažemo turu po otoku Mahe (razgled glavnog grada Viktoria, uključen ručak I kušaonica ruma Takamaka).

 

 8. dan | Sejšeli (otok Mahe) – Doha

 Odjava iz hotela do 12 sati. Slobodno poslije podne do transfera za zračnu luku. Polijetanje zrakoplova za Dohu u večernjim satima. Noćni let.

 

9. dan | Doha – Zagreb

Dolazak u Dohu u ranim jutarnjim satima. Oko podneva slijedi let za Zagreb. Dolazak u Zagreb u poslijepodnevnim satima.

Cijena paket aranžmana po osobi uključuje:

- prijevoz zrakoplovom (ekonomska klasa) te pristojbe zračnih luka

– grupni prijevoz od zračne luke do hotela i nazad (do otoka Praslin uključen je transfer katamaranom)

– boravak u hotelu 4* sa smještajem u dvokrevetnoj sobi na osnovi 6 noćenja s doručkom

– lokalnog predstavnika na engleskom jeziku u destinaciji

– organizaciju putovanja i jamčevinu

Cijena paket aranžmana po osobi ne uključuje

– doplatu za jednokrevetnu sobu (na upit)

– troškove osobne prirode (dodatni obroci, piće, telefon)

– putno osiguranje (preporučamo)

 

Važne napomene:
 – cijene su informativne i ovise o raspoloživosti mjesta u zrakoplovu i hotelima u trenutku potvrde rezervacije. Cijene su podložne promjeni bez prethodne najave.
– cijene nisu važeće u terminu blagdana, praznika, sajmova ili nekih drugih lokalnih događanja.
– kategorija hotela odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji Maldiva i nije usporediva s kategorizacijom hotela drugih zemalja.

– ponuđeni program je samo prijedlog putovanja, unutar kojeg se mogu dodavati i oduzimati dani. Također se mogu raditi privatni transferi (standard, executive, prestige i platinum) od zračne luke do hotela i nazad, te transferi helikopterom.

– kalkulacije za paket napravljene su na temelju cijene zrakoplovne karte na najnižoj ekonomskoj klasi. Informacije o konkretnoj cijeni i raspoloživosti moguće je dobiti na upit.
– molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih i eu poslova http://www.mvep.hr/

Mapa


Kontaktirajte nas

Adresa

Međimurska 21/III, 10000 Zagreb, Croatia Tel: +385 1 467 88 31 info@alacartetravel.hr