Bora Bora

Cijena od

32.990

Trajanje putovanja

10 dana/ 7 noćenja

Bora Bora

Otok iz snova! Već pogled iz aviona sve govori. Mješavina, tirkizne, indigo i safirno plave tvori apstraktnu kompoziciju plavih nijansi, a otočići obrubljeni bijelim pijeskom i gusto obraslim zelenim vrhovima, stvaraju pejzaž nezamisliv ljudima iz urbanih sredina. Nije čudo da mladenci iz cijelog svijeta upravo ovdje odlučuju podijeliti svoje zavjete. Bora Bora je miran otok, a ronjenje, surfanje lagunama ili paragliding su omiljena aktivnost njegovih posjetioca. Iako udaljen, nije nedostižan. Krenite i  isprobajte svoj djelić Raja.

InterContinental Bora Bora & Thalasso Spa 5*

Ovaj luksuzni resort 5* pružit će Vam tropski odmor iz snova. Boravkom u ovom hotelu doživjet ćete jedinstvene morske pejzaže i bogatu polinezijsku povijest otoka Motu Piti Aau. Ovaj lokalitet predstalja utočište daleko od užurbanog života, okruženo tirkiznim morem i bogatim tropskim vrtovima s pogledom na Mount Otemanu. Ovaj resort je i prvi uveo održivu tehnologiju korištenja morske vode za klimatiziranje objekta kao i prvi thalasso spa, koristeći morsku vodu za tretmane bazirane na antičkim polinezijskim tradicijama.

InterContinental Bora Bora Le Moana Resort 4*

U Intercontinental Bora Bora Le Moana Resortu dan počinje doručkom u vašem bungalovu smještenom iznad površine mora, serviranom na drvenom kanuu ukrašenom egzotičnim cvijećem. Provedite jutro istražujući svjetske ronilačke lokacije, skačući ravno s vašeg privatnog pontona u azurno more ili kupajući se na predivnoj Matira plaži. Na ostalim mjestima na otoku, planina Otemanu pruža zapanjujuće poglede.

Program putovanja

1. dan |  Zagreb – Tahiti

Polazak iz Zagreba te presjedanje u nekim od svjetskih zračnih luka. 

 

2. dan |  Tahiti – Bora Bora

Dolazak na Tahiti. Odlazak kratkim domaćim letom na Bora Boru. Smještaj u hotel. Večera.

 

3. – 8. dan |  Bora Bora

Doručak. Slobodni dani za osobne programe. Mogućnost odlaska na neki od brojnih fakultativnih izleta  sa vodičem na engleskom jeziku. Večera.

 

9. dan | Bora Bora – Tahiti – Zagreb 

Doručak. Odjava iz hotela. Transfer do zračne luke. Let za Tahiti. Nastavak puta za Zagreb sa pripadajućim presjedanjima.

 

10. dan | Tahiti – Zagreb 

Doručak. Odjava iz hotela. Transfer do zračne luke. Let za Tahiti. Nastavak puta za Zagreb sa pripadajućim presjedanjima.

Cijena paket aranžmana po osobi uključuje:

– prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi

– zrakoplovne pristojbe

– smještaj u hotelu 4* u dvokrevetnim sobama sa uslugom polupanisona

– privatne transfere od/do zračne luke u destinaciji,

– troškovi organizacije i jamčevine.

Cijena paket aranžmana po osobi ne uključuje

– osiguranje od otkaza i zdravstveno osiguranje

– obroke drugačije od navedenog

– fakultativni izleti

– sve što nije navedeno pod ”cijena uključuje”.

Mapa


Kontaktirajte nas

Adresa

Međimurska 21/III, 10000 Zagreb, Croatia Tel: +385 1 467 88 31 info@alacartetravel.hr